عجب شرکتهای کلاهبردارین اینا 10 گیگ به صورت رایگان :n02: به خدا هیچی مخابرات نمیشه :n01:
من که تا آخر این دوره از این شرکت دارم بعد جمع آوری میکنم
سرعت و پینگ درست حسابی نداره :n15:قطعی زیاد هم که داره :n14:سرویس های حجمی هم که 10 گیگ کرده :n21:
Printable View
عجب شرکتهای کلاهبردارین اینا 10 گیگ به صورت رایگان :n02: به خدا هیچی مخابرات نمیشه :n01:
من که تا آخر این دوره از این شرکت دارم بعد جمع آوری میکنم
سرعت و پینگ درست حسابی نداره :n15:قطعی زیاد هم که داره :n14:سرویس های حجمی هم که 10 گیگ کرده :n21:
دوستان crm کلا تغییر کرد! این داستان چند گیگ هدیه سرعت بالا چیه؟!! خدا رحم کنه!
دوستان اگه میشه بگین فرق بین 512 برنزی و نقره ای در سرعت چقدر هست؟
دوستان گفتند تا چند گیگ هدیه سرعت بالا هست بعد سرعت عادی میشهنقل قول:
نه بابا؟!! خوب دوست عزیز سوال همینه که اون سرعت بالا چند قراره باشه و بعد که عادی می شه چند قراره باشه؟ بعدم فرق بین این فلزات!(برنزی و نقره ای و طلایی!) در همین چند گیگ سرعت بالا هست؟نقل قول:
طلایی که با نقره و برنزی بحثش جداست.نقره ای همون چند گیگ ترافیک اولیه با سرعت بالا بین 300 تا 400 باید باشه و بعدش مثلن 512 میشه 60 تا 65نقل قول:
اره بابا!!نقل قول:
سرعت بالا بستگی به مرکز مخابرات و سرعتی که روی خط بسته میشه داره الان روی خط من 4 مگ بسته شده ولی اکثرا سرعتم روی 220-250 هست کم پیش میاد به 300 برسه(یا du meter)
برنزی که "گيگ هديه سرعت بالا" نداره و احتمالا سرعتش همونه
نقره ای "گيگ هديه سرعت بالا" با "حجم کمتر" هست که احتمالا بازم "سرعتش همون" باشه
طلاای "گيگ هديه سرعت بالا" با "حجم بیشتر" هست که فکر میکنم "سرعت یک پله بالاتر" باشه
اگه استقبال خوب باشه احتمالا بقیه فلزات با ارزش مثل "مس" و "پلاتین" هم اضافه می کنند:n02:
اینا هم هر روز یه بازی در میارن!:n02:
امیداورم برنزی ها سرعتشون ثابت بمونه:n27:
این سرویس نقره ای تازه عرضه شده ولی با توجه به عبارت هديه سرعت بالا که تو بخش خرید انلاینش جلوی نام نامحدود های نقره ای و طلایی نوشته میشه اینطور حدس زد که یه میزان ترافیک مشخص را از شروع قراردادتون میتونید با بالاترین سرعت ممکن یعنی تا 4 مگابیت دانلود کنی و بعدش میشه سرعت قرار دادتوننقل قول:
مثلا شما 512 نقره ای میگیرید و تا 6 گیگ همیونطور که موقع فروش به شما گفته شده با بالاترین سرعت یعنی تا 4 مگابیت دانلود میکنی و بعد از اتمام این ترافیک میشه سرعت قرار دادتون یعنی 512 مگابیت با ضریب تهسیم 1 به 8 (8 کیلوبایت تا 64 کیلوبایت در ثانیه) اما اگه برنزی 512 بگیری از همون اول سرعت قرار دادتون !
البته کاربر ها هنوز این سرویس ها را امتحان نکردن و پس از عرضه این سرویس ها باید ببینیم کیفتشون چطورن
:n08:مسخرشو در اووردن اینا هم با این اسم گذاریشون! فقط هم برای سر کیسه کردن ملتنقل قول: