از قسمت پایین اگه داخل ساختمان نباشه عکس بگذارید . از راک.نقل قول:
Printable View
از قسمت پایین اگه داخل ساختمان نباشه عکس بگذارید . از راک.نقل قول:
وضع شرکت به شدت خراب است. از این بیشتر نمیتوانم چیزی بگویم.نقل قول:
نقشه درست و حسابی وجود ندارد. هر کسی هم نقشه بدهد کامل نیست. چون شرایط تغییر میکند . ولی تا اخر فروردین قول دادند تهران کامل شود. عید که تهران تعطیل است 50 سایت کلا جابه جا خواهد شد..نقل قول:
سلام. تا اخر اردیبهشت ماه.نقل قول:
نایین تا اوایل اردبهشت برای ایرانسل کار دارد.نقل قول:
سلام. سمنان از برنامه عقب است. تا اخر بهار 94 زمان میبرد.نقل قول:
سلام. این اخرین پست است که میگذارم. دیروز ایرانسل برای خودش جشنی گرفت تا در ظاهر حفظ ابرو کند . ولی این مردم هستند که نتیجه بازی را رقم خواهند زد. عوامل زیادی دست به دست داد تا شرکت به اخرین نقطه برسد. الان 3 ماه از برنامه عقب هستیم. کمبود بودجه و تجهیزات و پهنای باند بیداد میکند. اخرین سری تجهیزات چند روز قبل وارد ایران شد. همکاران سعی دارند تا اواسط اسفند سایتها را تجهیز کنند. ولی این گام اول است و تا برقرای شرایط مطلوب زمان زیادی در راه است. امید است زمان هایی که قول دادیم دوستان بتوانند در وقت خود برسانند. تا چند ماه دیگر در خدمت دوستان خواهم بود شاد و پیروز باشید.
آخه من این طوری یک جا خونده بودم ، اما خوب نوشهر و چالوس و با هم در نظر می گیرن چون همه چیه شهراشون یکی هستش،فقط اسمن دو شهر جدا هستن،مثلا" مدیریت مخابراتی و اداره گاز و آب ... همه چیشون مشترک هستش ، مرزی هم با هم ندارند که سر جمع 130 هزار نفر فکر می کنم جمعبت داشته باشن فقط قسمت شهریشون،رامسر هم که بحثش جداست کلا" تو شمال :n01: از دید دیگه باید به خاطر این تهرانیا باشه :n28: که 3g و همراه اول براشون فعال کرده که آخر هفته ها میان ویلاهاشون بی اینترنت نمونن :n02:من نمی دونم این چالوس و نوشهر نبود اینا کجا می خواستن برن :n32:نقل قول:
آقا رضا من یه سوال داشتم
تو تهران کدوم مناطق پوشش 4G دارند ؟
من کنار پاساژ علاءالدين هم تست کردم ولی فقط 3G بود.
گوشیم هم iPhone 5S هست.
و اینکه نقشه پوشش 3G و 4G رو میشه گیر آورد؟
ممنون
ممنون آقا رضا عزیزنقل قول:
همراه اول کی در نایین فعال میشه ؟؟؟