های وب هم بررسی کن ببین چطورهنقل قول:
بین این دوتا هم پارس بهتره از هر لحاط شک نکن دوست من
Printable View
های وب هم بررسی کن ببین چطورهنقل قول:
بین این دوتا هم پارس بهتره از هر لحاط شک نکن دوست من
برای من یه بار 5 دقیقه طول کشید یه بار 2 ساعت.نقل قول:
شانس ماست دیگه الان یک ماه اومدم مخابرات گفتیم حداقل پینگش درست حسابیه که اونم افتضاح شده 10 روزه الان یه پیج میخواد باز کنه جونش میخواد بالا بیاد
دوست عزیز می دونی این چیزا شانسی نیست اصلانقل قول:
1 سال مخابرات هر روز داره کیفیتش میاد پایین و پایین تر شما اگه به این تاپیکم سر می زدی متوجه این موضوع می شدی
کرج که شکر خدا هر 3 دقیقه یه بار دیسی می شی پشتیبانی هم یه مشت چرت و پرت تحویلت می ده اینا به کنار اصلا مشکل سرورشون چیه؟!
چه مشکلیه که 2 هفته شروع شده و هنوزم که هنوزه درست نشده که هیچ 3 روز به اوج خودش رسیده چرا کسی رسیدگی نمیکنه؟
حالا شما یه بار صبح ساعت 7 بیدار شو تا 11 هم حدودا می بینی فیکس هم پینگ هم سرعت دانلود هم قطعی نداره
بر می دارن شرینگ خطا رو 1 به هر چقدر دلشون می خواد میبندن نتیجه همینه کسی هم که نمیاد مراعات کنه همه میان مخابرات 24 ای بکنن تو دانلود بزنن دهن مهن پهنای باند رو سرویس کنن از اون طرفم اینا قصد افزایش پهنای باندشون رو ندارن پس حالا حالا ها همین آش و کاسه پا برجا خواهد بود...
آره دقیقا همینطوره صبح تا ساعت 11 همه چی عالیه ولی بعدش افتضاح.( داداش آخه شما نگاه کن بین همه ی isp ها تو تهران فقط رسانه و مخابرات پینگ شون قابل قبوله البته مخابرات الان که ترکیده میمونه همون رسانه البته خوبی اون هم بخاطر شیر یک به دو هستش فکر کنم. منطقه مارو پوشش نمیده رسانه و الا میرفتم اونجا)نقل قول:
یک کارشناس در کنار سرعت پایین اینترنت به کیفیت آن اشاره کرد و گفت: سرعت اینترنت مقولهای جدا است و کیفیت مقولهای دیگر حتی اگر سرعت هم بالا باشد ولی سرویس بیکیفیت، کاربر را اذیت خواهد کرد.
وارتانیان اظهار کرد: متاسفانه علاوه بر سرعت پایین سرویسهای اینترنتی کیفیت چندان مناسبی ندارند. در این بین من کیفیت اینترنت را در POCKET LOST ها میبینیم که چندان در باز کردن صفحات اینترنتی مشخص نیست و خود را در تماسهای اینترنتی نشان میدهد. برای مثال هنگام گفتوگو کاربر با قطعیهای بازهای و یا نویز روی صدا مواجه میشود و همین امر کیفیت را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد.
وی در ادامه اشارهای به انحصاری بودن ورود پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت داشت و گفت: متاسفانه در اساسنامه شرکت زیرساخت آمده است که این شرکت تنها باید متولی اینترنت باشد درحالی که نه اینکه امور اپراتوری را به دست گیرد ما بارها نسبت به این موضوع شکایت کردهایم.
وارتانیان با اشاره به بالا بودن قیمت اینترنت نسبت به سایر کشورهای منطقه گفت: اگر شرکتهای خصوصی ورود پهنای باند به کشور را به عهده بگیرند رقابت افزایش خواهد یافت همین امر باعث کاهش قیمت خواهد شد.
این کارشناس در پایان راهکار کاهش قیمت و افزایش کیفیت را این گونه مطرح کرد: اگر به شرکتهای خصوصی اجاره داده شود که پهنای باند را وارد کنند و تعداد آنها را هم چه در زمینه اینترنت و چه در زمینه تلفن اینترنتی افزایش پیدا کند شاهد کاهش قیمتها و افزایش کیفیت سرویسهای اینترنتی خواهیم بود.
ولب برا من اینقدرم افتضاح نیستا .
شما سیستم هاتون هم چک کنید شاید یچیزی استفاده می کنه یا ویروس!
تو حالت سیف مود هم ببینید سرعت اینقدر افتضاحه؟
یعنی کل ماهایی که این مشکلو داریم از قسمت های مختلف تهران هممون سیستممون به صورت همزمان مشکل پیدا کرده و در ساعات مشخصی این مشکل پیش میاد براش ؟نقل قول:
چه نوع ویروسی؟:n04:نقل قول:
شاید خطمون نویز داره یا ایراد از خود ما هست :n19:
شبیه این پشتیبانی های مخابرات حرف می زنی شما ...
سلام دوستان
می خواستم اینترنت 1مگ بگیرم از مرکز پیام نور.وضعیت سرعتش چطوره ؟قطعی داره؟
یه سوال دیگه می ارزه 2 مگ بگیرم چون انگار دوستان زیاد راضی نبودن از دو مگ .بیشتر برا دانلود لازم دارم
در ضمن مخابرات با مودم های tp-link مشکل نداره؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n01::n12: