آخه من دیگه واقعا کم آوردم:n04: گیرم شب باشه و هجوم کاربرا مگه قرار نیست هر خطی حداکثر بین 8 نفر به اشتراک گذاشته بشه(مثلا قانونه) حالا 1024 رو تقسیم به 8 کنید چند میشه؟نقل قول:
Printable View
آخه من دیگه واقعا کم آوردم:n04: گیرم شب باشه و هجوم کاربرا مگه قرار نیست هر خطی حداکثر بین 8 نفر به اشتراک گذاشته بشه(مثلا قانونه) حالا 1024 رو تقسیم به 8 کنید چند میشه؟نقل قول:
من که شفاف میگم شب سرعت ها را اتوماتیک کاهش داده میشهنقل قول:
مهندس شما هم برای طرحتون پول پرداخت میکنید ؟ یا شما دیگه رایگان هستید ؟ :n02:نقل قول:
مهندس شما هم برای طرحتون پول پرداخت میکنید ؟ یا شما دیگه رایگان هستید ؟نقل قول:
میشه 16KB/s یا 128kb/sنقل قول:
خب بله کم میاد ولی یک امکان رایگان هست که مشترک استفاده کند دلیل نمیشه که هزینه اضافی بشود ترافیک شب خالی بوده کفتن که شب رایگان استفاده کنید حالااگر سرعت کاهش پیدا میکنه خب ترافیک بالا میره بخاطر رایگان بودنشنقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون شفاف گفتین پس هی نگین پهنای باند کم داریم
فردا شب همه به غیر از یک نفر تو مشهد دانلود نکنند باز به لطف شما وضعیت همینه
بالاخره اعتراف کرد اتوماتیک کاهش داده میشه پس ربطی به هجوم کاربران نداره هرچقدر کمتر مصرف کنیم به نفع مخابرات چون حجم کمتری از زیرساخت میخرهنقل قول:
من طرح طلایی دارم.به جناب مهندس پیامک زدم که سرعت دانلود روزانم بین 180 تا 185 هست و باید به گفته خودتون بین 250 تا 256 باشه ایشون هم لطف کردن باهم تماس گرفتند و گفتن خداوکیلی خوب نیست 185؟!! باشه میدم بررسی کنند ایشالاه درست میشه.بعد دو روز میبینم که سرعتم شده بین 170 تا 175 دقیقا 10 کیلو بایت از سرعتم کم کرده.
وقتم که تموم بشه حتما میرم از شاتل اینترنت میگیرم.
مخابرت دزده کلاه بردار
عزیز دلم کاهش سرعت هم بخاطر هم شما شب رایگان ها هست اگر این کار نشود که 10 بیت هم بشما نمیرسدنقل قول: