خوب -نقل قول:
اول اينكه سه سال پيش من سيرجان بودم .البته اينطروي كه سه سال ميگم يعني 89 ولي خوب من تاريخ اعزامم 89/11 بوده. سرجان تو زمستون خيلي سخته. سرماش سوزناك و گلو رو زخم ميكنه. با هر نفست زخمه نمك خورده اي هست كه احساس ميكني ولي در تابستون وضعيت فرق ميكنه با هر قدمي كه برميداري عرق سوز شدن مناطق خاصي كه هوا كمتر جريان داره باعث دردهاي زجر آوري ميشه كه كلا واسه هر كسي اتفاق افتاده . منطقه بيابونيه. سرماش و گرماش ناجوره. ولي كلا منطقه بدي نيست. فقط بايد نظافت رو براي سلامتي رعايت كنيد. لباس زير به اندازه كافي ببريد - كرم ضد آفتاب - شامپوهاي خنك كننده هم خيلي جواب ميده - كلا بستگي به خود شما داره كه عرق زياد ميكني يا نه .اگه آره از همين الان يه راهي واسه جلوگيري از عرق سوز شدن يا بعدش پيدا كند.
معاف از رزم شدن خوب خيلي اثري نداره واسه شما - شما كافيه يه نامه از بيمارستان و .... براي ميريضيت ببري - چون توي آموزشي خيلي گير نميدن به معاف از رزم. يادمه يكي از دوستام خالي بندي گفته بود معاف از رزمه - ولي شما يه نامه از بيمارستاني جايي بگير كه اونجا وقتي گفتي من مشكل دارم و كميسيون گفته معاف ميشم ولي جوابش طول ميكشه برسه ، نامه رو نشونشون بدي كه گير بهت ندن يه كاري چيزي واست رديف كنن .
از من ميپرسي برو. معاف از رزم هيچ چيزي توش نيست. شما هم سرباز صفر نيستي كه بخواي پاسباني بدي كه - فوقش مياي تهران ستاد و ميشي اداري با كاغذ و كامپيوتر كار داري.
تا اون موقع هم جواب معاف از رزمت مياد. معاف از رزم فقط شامل نگهباني با اسلحه - رژه و اين چيزاست. چيز خاصي نداره كه خوشحالت كنه!
سيرجان شهر خوبيه. باحاله. فقط يادمه به ما گفتن كه مردمش خوب يذره بد هستن ( دور از جور سيرجونيا ) تنها نريد تو شهر و سوار ماشين غريبه ها نشيد كه لختتون ميكنن.
بهمن 89 من 54 روز رو در اين شهر و پادگان بسيار بزرگ (45كيلومتر در 45 كيلومتر )گذروندم!
بزرگترين پادگان خاورميانه محصوب ميشه. هيچ كس نميتون ازش فرار كنه!!! اگه از فنس هم بزنه بيرون گرگا ميخورنش!!!:31: