امروز بهتر شده...
Printable View
امروز بهتر شده...
سلام دوستان توو سرور ایرانی پینگم 70 میزنه ( توو بازی ) ولی خیلی لگ دارم جدیدا اینجوری شده مشکل چیه؟ چطوری درستش کنم؟
همچنان مشکل پکت لاست پابرجاست :n24:
دوستان کسی نمیتونه ست کردن مک آدرس رو روی مودم BM632W ایرانسل توضیح بده؟؟؟ میخوام فقط مک آدرس هایی که میدم استفاده کنن. یکبار ادد کردم ولی میپره ذخیره نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
چرا طول روز همش پاکت لاس تایم اوت هست ولی ۱ شب به بعد هم دانلود از سرور اروپایی درس میشه هم تینکه اصلا تایم اوت و پاکت لاس نمیده ولی تو طول روز از سرور داخلی پینگ میگیری اصلا تایم اوت نمیده ولی همین که از ۴.۲.۲۴ یا از هر سرور دیگه میگی تا قبل ساعت یک شب افتضاحه
از شاهکارای ایرانسله!!نقل قول:
قول میدم خودشونم دلیلشو نمیدونن
من که تا یکشنبه میرم از ایرانسل به امید بازگشتی دوباره باشگوه به ایرانسل رفتم 512 پارس آنلاین ثبت نام کردم
خیلی افتضاح شده!!!! قبلا سرعت 512 ماهی 4گیگ رو بصورت شش ماهه میداد 115 هزار تومان الان ماهی 2 گیگ رو میده 56 هزارتومان!! کسی که سرعت 512 داره دوگیگ در ماه واسش خیلی کمه! اگه بخواد توی طول این شش ماه 12 گیگ دیگه هم بصورت آزاد بخره میشه 72 هزارتوامن به عبارتی سرویس 115 هزار تومنی قبلی شده 129 هزارتومان!!!نقل قول:
فکر کنم باید بعد از پایان اشتراکم از ایرانسل خداحافظی کنم.
خدایی برای استان های به جز تهران،البرز و خوزستان سرویس های خوبی گذاشته تو جشنواره زمستان.
ولی مال این 3 تا استان افتضاحه.یعنی کسایی که تو این 3 استان هستن دل ندارن؟:n02:
ای کاش میشد یه 3 ماهه 2 مگ 9 گیگ رو به قیمت 60 تومن بگیرم.
باید این که میخوایم اشتراکمونو پس بدیم به خودشون بگیم شاید ترس از دست دادن کاربر مجابشون کنه. (البته این دزد ها عمرا با این چیزا تکونی به خودشون بدن نا سلامتی با همین تغییر زمان اشتراک از یک ماه به 30 روز از الان چند صد میلیون و شاید میلیارد ها تومن سود اضافی توی تابستون رو واسه خودشون تضمین کردن)
میگم نظر دوستان واسه اینکه یک تاپیک جدا باز کنیم و اونجا شماره کاریری وایمکس و مشکلمون رو اعلام کنیم چیه؟ اینطوری شاید بشه کاری کرد چون جمع میشیم و تعدادمون زیادتر میشه.