من rs-777 رو با آمپ 522 دارم راضیم. ببین اگه آمپ 523 اومده اونو جاش بگیرنقل قول:
Printable View
من rs-777 رو با آمپ 522 دارم راضیم. ببین اگه آمپ 523 اومده اونو جاش بگیرنقل قول:
میخوام 3 تا سیم HDMI بگیرم. زیاد نمیخوام گرون باشه. چه مارکی خوبه؟
با سلام به دوستان. من led سونی 46ex720 دارم. یه سینمای خانگی که با این سیستم مچ باشه معرفی کنید لطفا
آیا میشه مثلا سینما الجی رو به سونی وصل کرد یا باید حتما سونی باشه . ممنون میشم
نقل قول:
دوست خوب میتونی سینمای الجی یا سامسونگ هم بگیری ولی دیگه اون بحث سینک شدن بین سینما و تلویزیون از کار میوفته
سینمای سونی هم مدلهای جدیدش خوبه
مشخصاتشون رو از اینجا میتونی ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خواستم تجربه خرید یک پایونییر 424با دوستان در میان بگذارم:
اول اینکه صدا کلی دستگاه برای یک فرد آماتور مثل من توی این رنج قیمت مناسب
اما شما دسترسی به هیچگونه تنظیمات اختصاصی صدا روی دستگاه ندارید (یا من هنوز ندیدم)فقط چند مود از پیش تعیین شده هست که میتونید از اونها استفاده کنید مثل :پاپ و غیره که به نطر من یه نکته منفیه چون سینما خانواده ها ی مال چند سال پیش هم روی کم و زیاد کردن صدای ساب حداقل کنترل داشتین
نکته دیگه رابط کاربریش هست که ادم رو یاد ویندوز 98 میندازه
و نکته اخر اینکه اهنگ اولی که با usb پخش میکنم گاهی وقتها یک بار قطع میشه نمیدونم مشکل از دستگاه من هست یا نرم افزاریه
پیشنهاد کلی من این هست که اگر توان مالیش رو دارین بیشتر هزینه کنین دستگاه بهتری بگیرین اما تو این رنج بدون در نظر گرفتن دو نکته اول جزو دستگاههای خوب
با سلام
سینما خانگی LG خوب چی پیسنهاد می کنید ؟
دوستان وبلاگ آقای برزین یه مسابقه با جوایز با ارزش برگزار کردند.
سلام دوست عزيز..الان بخام يه سينماي خانگي واسه اتاق ٢٠ متري امً بخرم فقط واسه فيلم چه مدل هايي رو معرفي ميكنيد.حول وحوش ٨٠٠ بودجه ميدارم
درود و دو صد بدرود
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کیفیت صدای سینمای خانگی پایونییر و الجی وسامسونگ در حدود یه قیمت مثلا 900 تومن با هم تفاوت دارند؟
کدوم بهتره؟
سلام.بله متفاوته.کلا پایونیر صدای بهتری نسبت به ال جی و سامسونگ داره.نقل قول: