Cyrus The Greatنقل قول:
SilverSnake Fort
Printable View
Cyrus The Greatنقل قول:
SilverSnake Fort
ایول اونوخت کسی نیست که مارو invite کنه به شهرش؟نقل قول:
نه بازی کردن با دو تا اکانت مشکل نداره اونطور که من میدونم تنها اشکالش اینه که نباید با هم دوئل کنن. فقط سریع اقدام کنید وگرنه کاراکتر میپرهنقل قول:
من Founder شهر SilverSnake Fort هستم بگو لولت چنده و رو چه اسکیل هایی کار کردی؟نقل قول:
والا لول 1 هست و تازه شروع کردم....نقل قول:
وقتی با هم دوئل کردیم هر که ببازه اول اینکه از جونش می ره ؟؟؟ از تجربه اش کم می شه یا نه ؟؟؟
کسی هم که برنده بشه پولش را می گیره + تجربه به دست می یاره حالا این تجربه به دست آوردن بستگی به اونی است که باهاش دوئل می کنی ؟؟ یا برای هر دوئل تجربه بر اساس شانس اینا می ده ؟؟؟
خوشبختم!!!نقل قول:
من Founder شهر SilverSnake Fort هستم
===
گفتي فوندر، اسم محمد رو از فوندر شهر كورش بردارم؟
من الان لول 4 دارم می رسم خیلی کم مونده از دیروز ساعت 2.30 شروع به بازی کردم :31: فکر کنم خوب پیشرفت کردم و یک عکس می زارم ببین خوبه یا نه چون می خواهم تجربه کسب کنم برای این خاطر فکر کنم باید روی چاریسما و ریپیرینگ کار کنم چون دیروز که آنالیز کردم دیدم اون کارهایی که می خواهم در آینده کار کنم به این دو تا بیشتر نیاز داره :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه از تجربه هيچ وقت كم نميشه .نقل قول:
وقتی با هم دوئل کردیم هر که ببازه اول اینکه از جونش می ره ؟؟؟ از تجربه اش کم می شه یا نه ؟؟؟
يك سوم پول بازنده + هرچي اوني رو كه بردي لولش از تو بيشتر باشه تجربه بيشتري ميگيري!نقل قول:
کسی هم که برنده بشه پولش را می گیره + تجربه به دست می یاره حالا این تجربه به دست آوردن بستگی به اونی است که باهاش دوئل می کنی ؟؟ یا برای هر دوئل تجربه بر اساس شانس اینا می ده ؟؟؟
بردار اسم خودتو بزار در ضمن اسمتون رو تو Special Ally شهر بزارم؟نقل قول: