-
با تشکر از لطف همه دوستان و اعضاء کلوپ ، و تشکر ویژه از تیم مدیریت بخاطر حسن نیتی که نسبت به بنده دارند.
البته از نظر من تفاوت خاصی ایجاد نشده و همچنان من و بقیه اعضاء کلوپ، چه قدیمیها و چه آنهایی که همین امروز عضو شده باشن همه با هم سعی میکنیم تا در محیطی آرام و دوستانه نهایت استفاده را از تجارب و دستاوردهای فنی و علمی همدیگر ببریم و اگر کم و کاستی هم وجود داشت با همفکری و مشارکت هم برطرف کنیم.
من هم پیشاپیش فرا رسیدن سال جدید را به همه دوستان و خانواده محترم آنها و حتی مهمانانی که عضو نیستن و فقط بخاطر علاقه و اشتیاقی که به خودروهای آمریکایی دارند به اینجا سر میزنند، تبریک عرض میکنم و امیدوارم لیاقت و توانایی لازم برای انجام وظایفی که به عهده دارم را ،داشته باشم.
سپاسگزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من هم سال ن ورو خدمت هم هعزیزان تبریک میگم
همینطور جایگاه ناظر رو بر استاد گران قدرمون تبریک میگم و سال نو رو همچنین باشد که از تجربیات گران قدر و علمتون این حقیر بتونه استفاده ببره اگه منت بر سرمان بگذارید کوچیک همه
-
سال نو معمولا مردم میرن عید دیدنی ما هم میرم گیربکس دیدنی ، موتور دیدنی ...!نمیدونم این ماشینها را چرا این طوری طراحی کردن که ما رو عاشق خودشون کردند
-
برآمد باد صیح و بوی نوروز
به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال و همه سال
همایون بادت این روز و همه روز (شیخ سخن،سعدی شیرازی)
نخست فرا رسیدن سال تازه و نوروز را به همه ی دوستان و هم میهنان گرامی و همه ی کسانی که نوروز را گرامی میدارند شادباش میگویم و آرزومند سالی خوب وخرم برای کشورمان و گیتی هستم.
دوم آنکه ( ناظر انجمن) شدن مهندس علی آقای ارجمند را گرامی میداریم و آرزوی تندرستی بیش از پیش برای ایشان داریم.امیدوارم در آینده هم از دانش و بخشش ایشان بهره مند باشیم.
:n16::n16::n16::n16::n16::n16:
:n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40::n40:
-
دقیقا منم می خواستم همینو بگم
ضمن عرض تبریک بمناسبت سال نو
-
علائم خرابی پمپ گیربکس چیه؟
اساتید لطفا نظر بدن
من گیربکسم مسافت طولانی که راه میره وقتی وایمیستی دوباره راه میوفتی یه خر خر عجیبی میکنه
جونشم میره.20 دیقه خاموش میکنی دوباره حرفه ای هم تیز راه میره هم خر خر نمیکنه
بعضیا میگن پمپ گیربکس خستست
خسته میشه مگه؟؟
-
-
-
جناب MJ1970 این طور به نظر میاد شما چند ماه پیش به پیشواز عید رفتید و از ماشینتون عید دیدنی کردید :n02:
-
نه زمستون هم همینطور بود.به داغ کردنم فکر کنم خیلی مربوط باشه
چون اولی که ماشین رو روشن میکنی عملکرد خوبی داره