ساعا رایگان نداره که فقط 1-7 نیم بهاست تموم شد دیگه مخابرات از نظر من یه مرده محسوب میشه.نقل قول:
شما و امثال شما بهتره از مخابرات فرار کنی هر چه زودتر بری یه شرکت دیگه این سه تا فعلا خوبن: ترکانت و اسیاتک و ماکسنت
Printable View
ساعا رایگان نداره که فقط 1-7 نیم بهاست تموم شد دیگه مخابرات از نظر من یه مرده محسوب میشه.نقل قول:
شما و امثال شما بهتره از مخابرات فرار کنی هر چه زودتر بری یه شرکت دیگه این سه تا فعلا خوبن: ترکانت و اسیاتک و ماکسنت
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون که راهنمایی کردی آره باید از این مخابرات در بیام احتمالا ماکس نت برم
لطف داری عزیز. ترکانت به مراتب بهتره البته اگه شبانش همونطوری که میگه باشه 1-9 بدون محدودیت باشه.نقل قول:
خیلیا از ماکس نت میترسن نمونش خود من چون کمترین مدت سرویساش 3 ماهه ان یکم هم گرون میگه ولی آدم خوب نگاه میکنه میبینه واقعا یه اینترنت با سرعت مشخص و حجم مشخص و شبانه 12-6 نامحدود با سرعت یکنواخت هم شب و هم روز بهت میده.
اون روشی که گفتم هم اگه برای اسیاتک جواب بده خیلی خوبه. میشه اینترنت 10 مگ نامحدود اونم فقط با حدود 30 تومن در ماه. :n28: برای مخابرات که جواب میده من برم به اکتشافات بعدی برسم :n26:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
من تا چند ماه قبل ازشون سرویس داشتم. رو سرویس 2 مگ سرعت ساعت 1:00 میشد 60 تمام. و رو 1 مگ همون ساعت میشد 40. بهشون زنگ زدم دفعه آخر نگاه کرد به اکانتم گفت شما تو سی روز گذشته هزینه 2 گیگ رو پرداخت کردین ولی سر جمع نزدیک 30 گیگ دانلود کردین و این خیلی ایده آله!
از 1 تا 9 اگه 1 گیگ دانلود کردی خوش به حالت.
طرف دیگه ماجرا اینه که از سرور های ایرانی هر شب میتونی 16-17 گیگ دانلود کنی. با سرعت 8 مگ. حتی اگه سرویست 1 مگ باشه. (این سایت های لیچ رو شامل نمیشه متاسفانه) مثلا سرعت دانلود از سایت دانلود ها خیلی بالاست ولی اگه بخوای اکانت لیچ بخری از هر سایتی گریت در میاد.
ویرایش: الان یادم اومد دو ماه آخر (همین دو ماه پیش) شبا از 1 تا 9، 700 مگ میتونستم دانلود کنم از هر سرور خارج از ایران. بعد کوچ، با مخابرات 4 برابر دانلود میکردم (با سرویس 1مگ) اونم از 1 تا 7 صبح. کلا وضعیت ترکانت فاجعه بود سرعت چیز میز ان هم خیلی افتضاح شده بود فیض پوک رو هم کلا ول کرده بودم.
آره کاملا مشخصه شما درست میگین از قیمتاش هم میشه اینو فهمید منم شک کردم. :n09: اگه همین الآن هم سرویساش خوب باشه مطمئنا بعد یه مدت اینم دچار همون چیزی میشه که مخابرات الان شده. به درد نمیخوره پسنقل قول:
مخابرات .... :n35:
دو مگ مخابرات دارم سرعت دانلود 230
حالا هم دانلود شبانه رو برداشتن
یعنی در قرن21 ، در اوج پیشرفت های علمی بقیه کشور ها وضع ما اینه ؟:| :n03:
یدونه اینترنت خوب تو کشور پیدا نمیشه
من هرشب با 10 مخابرات شبی 18 الی 20 گیگ دانلود میکردم:n03: به ایندی من نینیم:n13:
پروندن مشتریاش :n17:نقل قول:
دوستان در مورد این بسته چندتا سوال داشتم از حضورتون:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- آیا با خرید این بسته میشه مثلا 24 گیگ حجم اضافه خریداری کرد تا کلا حجم بشه 36=24+12 ؟؟؟
2- این حجم اضافی خریداری شده برای کل دوره 12 ماهه قابل استفاده خواهد بود؟
3- حجم اضافه از کجا باید خریداری بشه از سایت خود گیلتک یا اسیاتک (1544.ir)؟
4- سرعت شبانه چند خواهد بود اگه لطف کنین دقیق بگین ممنون میشم هم قبل از اتمام 88 گیگ حداقل ترافیک قابل تبادل و هم بعد از اون.
چرا به مکس نت و آسیا تک زنگ زدم هیچ کدوم جواب ندادن!!!!؟؟؟؟؟
ویرایش : لایزر تو ارومیه نماینده نداره؟ قدیما شانت بود. الان دیگه نمیدونم