برای اینکه در هر كاغذ A4 دو صفحه چاپ كنيد پس از فشردن كليدهاي Ctrl+P يا انتخاب Print از منوي File در قسمت Zoom در مقابل Page per sheet گزينه 2pages را انتخابت كنيد.نقل قول:
Printable View
برای اینکه در هر كاغذ A4 دو صفحه چاپ كنيد پس از فشردن كليدهاي Ctrl+P يا انتخاب Print از منوي File در قسمت Zoom در مقابل Page per sheet گزينه 2pages را انتخابت كنيد.نقل قول:
توی ورد 2007:نقل قول:
اول متنت رو بنویس.بعد insertو بعد picture حالا واسه اینکه عکس بره پشت نوشتت توی تب format که جدید درست شده text warping رو تغییر بده
حالا اگه اینو نمیخوای میخوای که عکست به صورت کمرنگ بشه پس زمینه
برو page layout....watermark گزینه picture watermark رو انتخاب کن درست میشه
این چیزی که من میخوام نیست... چون در این صورت صفحه ها رو یکی پشت سرهم چاپ میکنه....نقل قول:
من میخوام شبیه کتاب باشه.... مثلا اگه 40 صفحه هست... صفحه 1و40 رو یک صفحه چاپ بشه... 2 و39 روی بعدی... تا وقتی اینارو منگنه زدم شبیه کتاب چاپ بشه
سلام دوستان عزیز
یه فایل ورد داریم (مال پایان نامه هست) ، میخوام جوری تنظیمش کنم که مثلا" 3 صفحه اول رو شماره صفحه نندازه
از صفحه 3 به بعد شروع کنه : الف ب ج د ه و ...
از صفحه مثلا" 20 هم شروع کنه به شماره های اصلی 1 و 2 و 3 و 4 و ...
میشود آیا ؟؟؟؟
سلام.بله امکان پذیر هست با استفاده از Section. در همین تاپیک سرچ کنین به جواب میرسین.نقل قول:
تو page setup ، multiple pages رو بزن book fold ، مارجین ها رو هم باید درست تنظیم کنی که جا باشه برا تا کردن یه 4 صفحه رو امتحانی بذار ببین چطور میشه تا کنی، برای پرینتم مثلا برا پرینتر hp از properties تب finishing تیک print on both sides رو بزن که پشت و رو بزنهنقل قول:
سلام دوستان
من دارم پایان نامم رو تایپ میکنم استادم ازم خواسته که اندازه فاصله های بین کلمات رو کمتر کنم . این کار چجوری ممکنه؟
ایا باید تک تک انتخاب کنم و سایزش رو کوچیک کنم؟
شاید منظورشون این بوده که فاصله ی بعضی کلمه ها باید نیم فاصله باشه .... نیم فاصله با گرفتن کنترل و خط تیره(نزدیک عدد0) بکار برده میشه ...نقل قول:
آقا ممنون شدنقل قول:
اما یه مشکل جدید .... سایزی که چاپ میشه کوچیکه و یه سمته ... نمیشه از وسط نصف کرد .... مشکل کجاست عایا ؟
یه نکته هم اینکه من فایل هام رو سایز آ5 هست... نکنه باید اونها با سایز آ4 باشه ؟
نه فکر نکنم مربوط به a5 باشه چون تو a4 هم به همین صورت هست. تنها راه حلی هم که من پیدا کردم اینه که اول بیایین تو همون تب page layout که یه سری margin های تعریف شده داره آخری یعنی mirrored رو انتخاب کنین بعد برید اون کارایی که گفتم رو بکنید یعنی در page setup همون book fold رو بجای mirror انتخاب کنید و بعد پرینت بگیریدنقل قول:
البته فاصله دو سمت یکم زیاد می شه ولی دیگه چاره ای نیست ظاهرا فقط همین جواب میده و وسط جای تاشدن میمونه
یه 10 ،20 بار مارجین ها رو تغییر دادم پرینت گرفتم ولی فایده نداشت به قول شما یه سمت می افتاد یا جای نصف شدن نداشت ( پرینترم دیگه اخطار میداد کارتریج خالیه باید شارژ شه دیگه دست از سرش برداشتم :n02:)