سلامنقل قول:
من هاردم صدای تیک می دهد و موقع نصب ویندوز blue page می دهد. مشکل چیست ؟باید چکار کرد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم:n26:
Printable View
سلامنقل قول:
من هاردم صدای تیک می دهد و موقع نصب ویندوز blue page می دهد. مشکل چیست ؟باید چکار کرد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم:n26:
دوستان سلام
از دیروز سیستم من بالا نمیاد و بلافاصله بعد از روشن شدن و نشون دادن لوگوی سیستم این ارور رو میده
A disc read error occurred
Press alt Ctrl del to restart
با ریستارت مجدد درس نمیشه و حتی وقتی میخوام از روی دی وی دب ویندوز بوت کنم هم نمیشه یعنی توی مراحل اولیه نصب ویندوز گیر میکنه و جلوتر نمیره. متاسفانه خیلی برام حیاتیه که تا فردا به یه سری از اطلاعاتش دسترسی پیدا کنم. لطفا راهنمایی کنید
این نکته رو هم بگم که سیستم مورد نظر لپتاپه با ویندوز ۸
ممنون که راهنمایی میکنید :n16:
باHDD LLF Low Level Format Tool فرمت کردم حدود ۱ ساعت طول کشید
الان سرعتش رفته بالا ولی باز مثله قبل نشده!
یه باره دیگه lLLF کنم درست میشه یا نه؟
میتونید بار دوم هم LLF کنید ولی فکر نمیکنم تغییر محسوسی داشته باشه (البته اگر فرض بگیریم که بدتر نشه) .نقل قول:
فکر کنم دیگه مجبورم برم هارد اکسترنال بگیرم (هارد خوده کنسول ۲۵۰gb هست ۱۸۰ تومن! !!نقل قول:
دوست عزیز بازم ممنون و سپاس گذارم موفق پیروز باشید:n16:
بچه ها من یه هارد اکسترنال دارم بعدش خوب بود یه مدت(یک ترابایت سیگیت مدل گو فلکس) الان میزنم به ویندوز ایکن درایو میاد ولی حجم اون رو نشون نمیده..روش دابل کلیک میکنم سیستم هنگ میکنه..کسی راه حلی داره؟بدون درد و خونریزی مشکلم حل بشه؟مشکل از ویندوز ک نیس؟من یه هارد 500 همین مدل رو دارم مشکلی نداره ویندوز باهاش
این هم تصویر مربوط به دیک منیجر ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
اگر Hiren's BootCD دارید ، ببینید میتونید سیستم را با این CD بوت کنید ؟ در این مجموعه یک Mini Windows Xp وجود دارد و سعی کنید آنرا بالا بیارید و ببینید میتونید به اطلاعات مورد نظرتان دسترسی داشته باشید ؟ اگر میتونید پس اطلاعات مورد نظرتان را روی هارد اکسترنال و یا فلش مموری ذخیره کنید.نقل قول:
متاسفانه خیلی برام حیاتیه که تا فردا به یه سری از اطلاعاتش دسترسی پیدا کنم. لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز hiren رو ندارم ولی یه windows xp mini داشتم و با اون تست کردم. متاسفانه درایوهای هارد و حتی فلش مموری و هارد اکسترنال رو نمیشناسه و توی my computer فقط ramdrive و mini xp رو به عنوانهارد درایو میشناسه. به نظرتون میتونه مشکل از ویندوز مینی من باشه؟ راه دیگه ای برای دسترسی به اطلاعات هست؟نقل قول:
ببخشید سوالم مربوط به اینجا نیست ولی لطفا ج بدین
اگه یه هارد اکسترنال usb 3 باشه و یه کنسول یا کامپوتر usb2 باشه و اینا وصل هم باشند تو انتقال سرعت usb 3 (سرعت بالا) خواهد بود یا سرعتش usb2 خواهد بود؟?
میخوام یه هارد ۵۰۰ gb بخرم سگیت باشه خوبه؟ مهمتر اینه که با دوام باشه و سرعت انتقالش زیاد باشه ولی بدونه اداپتور میخوام
سرعت انتقالش باید زیاد باشه چون نمیخوام تو کنسول کم بیاره واسه لود صحنه ها...