از من پرسید گفت خطتون فیبر که نیست من نمیدونستم اون موقع گفتم نه بعد گفتن پورت خالی نداریم بعدازظهر زنگ بزن زنگ زدم گفت داریم شماره رو پرسید و بعد ثبت نام کرد ولی نگفت که خطت پوشش نمیدهنقل قول:
Printable View
از من پرسید گفت خطتون فیبر که نیست من نمیدونستم اون موقع گفتم نه بعد گفتن پورت خالی نداریم بعدازظهر زنگ بزن زنگ زدم گفت داریم شماره رو پرسید و بعد ثبت نام کرد ولی نگفت که خطت پوشش نمیدهنقل قول:
منم دقیقا به خاطر همین میخوام برم فن آوا . پارس آنلاین 43 و خورده ای دادم 32 گیگ بهم دادن سرعت 4mگرفتم بهم سرعت 1mدادن و همه ی سایتها یی که باز میکردم رو بین الملل حساب کردن کمتر از دو هفته حجمم تمام شد الان دوهفته ست سرعتم بین 3kb,11kb تغییر میکنه و به زور سایت باز میکنم هی باید مودمم رو روشن خاموش کنم چون سرعت مدام صفر میشه .فقط خدا کنه فن آوا راست گفته باشه هر چند حجم ترافیک روزانه و شبانه اش نسبت به پارس آنلاین بهترهنقل قول:
لطفا با این ای پی هم یه پینگ بگیر 37.187.172.200نقل قول:
من با پیشگامان تست گرفتم! xDنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی پی ان همه خرابه ؟ من قدیم فن آوا داشتم خوب بود وی پی ان روش.الان ندارم میخوام برگردم فن آوا. وی پی ان ها خیلی افتضاحه ؟ یا فقط موردی بوده؟س
سرعت شبانه چطوره؟ کم میکنن؟
وی پی ان همه خرابه ؟ من قدیم فن آوا داشتم خوب بود وی پی ان روش.الان ندارم میخوام برگردم فن آوا. وی پی ان ها خیلی افتضاحه ؟ یا فقط موردی بوده؟س
سرعت شبانه چطوره؟ کم میکنن؟
از شانس من، الآن داتک 16 مگابیتش رو نامحدود کرد :n30:
اگر فن آوا کیفیتش راضیم نکنه، مستقیم میرم داتک :n02:
داتک زد به سیم اخر و 16 مگابیتش رو نامحدود کرد :n04::
محتوای مخفی: نامحدود داتک
من ADSL رو با داتک شروع کردم یادش بخیر ولی بعد از این همه سال نمیدونم در حال حاضر کیفیت و پینگش چجوریه ولی حرکتش شدیدا تحسین میشه :n12:
دیگه چی از این بهتر که آدم نامحدود باشه؟ نه ترسی از اتمام حجم و نه ترسی از کاهش سرعت
داتک مثل O2 آلمان شده ولی ارزونترنقل قول:
بسرم آلمان هر ماه €20 میده dsl نامحدود از O2 سرعت 20مگ
€20 میشه حدود 100 هزار تومان
حیف تو قم داتک نداریم
داتک فیبر نوری و ساپورت میکنه من چه گیری کردم با این فیبر نوری الان تو محل ما آسیا تک فیبر نوری و ساپورت میکنه
حتما فردا صبح با داتک تماس بگیرید ببینید ساپورت میکنه یا نه. به هیچ عنوان از خود مخابرات سرویس نگیرید. آسیاتکم که هیچی ... وزیر گفته انحصار فیبر برداشته شده ولی هیچ خبری نیست! نمیدونم چرا پیگیری نمیکنه! لابی مخابرات حسابی میچربه متاسفانه :n34:نقل قول: