سلام
آقا من افتادم نیروی زمینی ارتش برخورداری عجب شیر 1ادریبهشت اعزامم
مدرکم هم لیسانسه,چطور جایی هست؟
Printable View
سلام
آقا من افتادم نیروی زمینی ارتش برخورداری عجب شیر 1ادریبهشت اعزامم
مدرکم هم لیسانسه,چطور جایی هست؟
نقل قول:سلام ممنون فقط با وجود داشتن تکمیلی چند روز طول میکشه کارها انجام بشه سریع انجام میشه؟ بعد برمیگردونن همون استان خودم که پذیرش گرفتم؟؟ مرسینقل قول:
اعزامی های اردیبهشت کسی میدونه برگه سفید کی میاد ؟
تو سایت چک میکنی هنوز چیزی نزده کجا افتادیم
حوصله رفتن به پلیس +10 هم نداریم :دی راهی هست زودتر بشه فهمید ؟
سلام. دو روز پیش رفتم پلیس +10 گفتن چیزی نیومده. اما از نظام وظیفه پرسیدم گفتن کجا افتادم.نقل قول:
توی ارتش هم میدن. 10 روز بخاطر فوت بستگان درجه یک به کل مرخصی هات اضافه میشه.نقل قول:
19 ماه سرباز کارگزینی بودم همچین چیزی ندیدم ! آیین نامه های مرتبط با سربازا هم کاملا حفظم شده !نقل قول:
البته این تجربه 19 ماه خدمت در کارگزینی من بود ولی چون دوستان دو به یک نظرشون جلوتره حتما میدن دیگه ! ما که بخیل نیستیم ! :n33:
البته انشاالله هیچ فردی مجبور به استفاده از چنین مرخصی نشه .
نهایت یک هفته بستگی به پادگان داره عموی خودمم تو سپاهه بیشتر بپرسم در جریان میزارم که چیکار باید بکنینقل قول:
واسه شما رو نمیدونم ولی واسه ما توی نامه ای که مربوط به مرخصی سالیانه بود این 10 روز هم قید شده بودنقل قول:
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
چرا بد میشه؟نقل قول:
این که خوبه
اگه اینطور باشه خیلی عالی میشه
دوستان این برگه سفید چی هست که حرفشو میزنن؟
عجب شير از پادگان هاى قديمي نيروي زميني است سطح برخورد پرسنل و امكانات ان متوسط است نكته مهم اين كه شما فقط دو ماه در انجا هستيد از الان براى تقسيمات بعد از ان به فكر باشيد اگر پارتى داريدنقل قول:
برگه سفيد و كد محل اموزشى ١٠ روز قبل از اعزام مشخص مى شودنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
دوستان رفتم اداره پست گفت دیگه ما دفترچه نمیدیم برو +10 .. رفتم پلیس +10 گفتم دفترچه میخوام . گفت دیگه مثل قدیم دفترچه ای نیس !!! خوب پس الان اگه کسی مورد پزشکی داشته باشه اطلاعاتشو باید کجا لحاظ کنه؟ چه برگه ای رو باید ببره پیش دکتر تا مشکلش رو اونجا تایید کنه؟ کسی که مشکل پزشکی داره چطور باید اقدام کنه؟ قبلا توی دفترچه برگه های مختلفی واسه این کار داشت اما حالا باس چیکار کرد؟
چطور موارد پزشکیمو توی اطلاعاتی که نظام وظیفه میخواد لحاظ کنم؟
دوستان ظاهرا تعجیل تا اخرین روز های سال قبل برقرار بوده. ولی امسال که رفتم پلیس +10 گفت الان بستس. پرسیدم احتمالش هست دوباره بذارن ؟ گفت احتمالش کمه :n03:
حالا به نظرتون امیدی به تعجیل داشته باشیم یا نه ؟
و شنیدم اگر روز اعزام بری محل اعزام و غایب داشته باشن احتمالش هست مازاد بفرستنت . درسته ؟! (درصورتی که تاریخ اعزامت فرا نرسیده باشه.)
سلام و درووووووود
:»:»:»:»:»:»:»:»:»:»
خدمت ما هم تموم شد..فکر کنم این دیگه آخرین فعالیت من توی این تاپیک باشه...:n39:
حس خاصیه قابل توصیف نیست باید خدمتت تموم بشه تا درکش کنی...
خدمت در نیروی انتظامی واقعا سخت هست...من که بچه تهران بودم و تهران خدمت کردم خیلی سخت گذشت...:n28: (اونایی که نیروی انتظامی خدمت کردن میدونن چی میگم)
خاطرات خوب و بد زیاد داشت ولی بلاخره تموم شد...:n14:
از این حرف من ناراحت نشید ولی اگه توی شهر خودتون هستید و 24*24 یا روزبرگ خدمت میکنید برید روزی هزار بار خدارو شکر کنید چون اصلا خدمت نمیکنید..
ایشالا جای خوبی برای خدمت بیافتید
چون اصلا اعتقاد ندارم که میگن خدمت خدمته و هرجا باشه باید اول آخر تموم بشه..جایی که خدمت میکنید سرنوشت زندگی شما رو عوض میکنه....:n16:
این جمله آخرت جمله خیلی قشنگی بود و واقعا همین طوری هستنقل قول:
ان شا الله همیشه موفق و سربلند باشی در سایر مراحل زندگیت
واقعا تبریک میگمنقل قول:
ایشالله تو باقی مراحل زندگی هم موفق باشی
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
سلام دوستان،
این چهار تا سئوال رو ممنون میشم پاسخ بدید:n16:
۱- اصطلاحات دوره کد و مازاد چی هستن و چه موقع مشمول این دورهها میشیم؟
۲- اگر برای آموزشی شهر دیگهای بیفتیم، در هر حالت روز اول رو میریم و برمیگردیم (اگر آره چند روز؟)، یا اینکه ممکنه همونجا نگهمون دارن؟
۳- پادگانایی که وسط بیابون هستن، رفت و آمدشون چطوره؟ خود پادگان ماشین داره یا تاکسی هست اونجا؟
۴- ساعات ورود و خروج پادگان چطوری هست؟ مثلا جمعهها هم یا روزای تعطیل یا ماه رمضون، چه ساعاتی باید داخل پادگان باشیم یا چه ساعاتی میتونیم مرخصی بگیریم؟
سلام
1- دوره کد معلوم نیست یکدفعه ای شانسی خورد به شما هیچی باید 2 ماه برید نخورد میرن پادگان اصلی اونجاشروع میکنید
2-معلوم نیست اما بیشتر وقت بر میگردن اما ما رفتیم بعد از یک هفته فرستادن به ما نگهبانی دادن
3-برای بار اول شاید اتوبوس به شما بدن برای بار دوم خودتون میرین بیرون از اونجا ماشین رد میشه یا تاکسی هستم پیدا میشه
4-ساعت ورود زمان ما 6 صبح بود خروج ما چون لیسانس بودیم 14 بعد اظهر بعد از اموزشی
اموزش کل پادگان بودیم اما ماه رمضان بیداری زود زده میشه تا سحری بیدار بشین
جمعه اگر بند پ داشت باشین میرین مرخصی
خیلی ممنونم لطف میکنید همینکه بدونم با داشتن تکمیلی چند روز کارها انجام میشه؟ و آیا دوباره برمیگردونن به استان خودم؟ بپرسید ممنون میشمنقل قول:
دوست عزیز معافیت ربطی به سن نداره فقط کسری فرض نمی کنه کی مشمول شیننقل قول:
دوست عزیز کسرو معافیت جبهه سال 90 تمام شد، و کسانی می تونند از این قانون استفاده کنند که تا آخر سال 90 مشمول شدن یعنی متولید 72 و ماقبل.
دوستان برا کسی که سنوات داره به هیچ کسری نمیدن من اشتباها برا یه نفر صادر کردم الان روال لغو شو می خوام انجام بدم
نبود 12 روز دیگه ؟؟
کارت بعد ترخیصی کی میاد ؟
بین 2 هفته تا یکناه.نقل قول:
برا من 9 روز بعد اومد، 1 فروردین ترخیصیم بود، 9 فروردین کارت اومد!نقل قول:
سلامنقل قول:
مباركه
مگه ميشه ؟ همين امسال؟ كجا خدمت كردي؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
به شانستم بستگی داره ! من برج 9 تموم شدم کارتم 5 فروردین اومد ! :n24: دلیلشم کوتاهی مسئولان یگان در ارسال مدارک به تهران بود ! ولی اصولا یک ماه تا حداکثر 45 روزه . ( اگه چند هفته قبل از ترخیصیت یگان ازت عکس بگیره ، ممکنه یه هفته بعد از ترخیصیت هم کارتت بیاد !)نقل قول:
اگر بقیه دوستان هم تجربشون رو بگن ممنون میشمنقل قول:
یکی از آشنایان صافی کف پای نوع سخت داره الان هم در حال تحصیل فوق لیسانس هست
اگر برای معافیت پزشکی اقدام کنه شانس معافیتش چقدره؟
راستش دوست من سال 87 فکر کنم به خاطر همین صاف بودن کف پا معاف شد ولی الان نمیدونم تغییر کرده یا نهنقل قول:
آخه ظاهرا معافیت پزشکی هم سخت شده
سلامنقل قول:
1- مازاد که مربوط به قبل از اعزام هست . اگه محل اعزامتون در برگه اعزام به خدمت (اخرین برگه) مشخص نشده باشه مازاد خواهید بود و در محل اعزام یگان اموزشیتون مشخص میشه . اگه پذیرش از یگانی نداشته باشید امکانش هست مازاد بشید ! خیلی ها مازاد نمیشن و بعضی ها هم مازاد میشن ! دوره کد مربوط به دوران بعد از اموزشی هست . اصولا اگه از نظر تخصصی که تحصیل کردید مورد نیاز یگانی تشخیص داده بشید دوره نمیخورید ولی در غیر اینصورت امکان اینکه دوره بخورید هست . مثلا کمتر دیدم که تحصیل کرده های نرم افزار یا سخت افزار دوره بخورن ! یا مثلا تحصیل کرده های گروه های پزشکی . مکانیک زیاد دیدم ، برق هم دیدم که اکثرا هم دوره ی الکترونیک میخورن یا دوره ی مخابرات . در بعضی موارد هم شانسیه ! در 90 درصد مواقع متاهلین دوره نمیخورن (من ندیدم اصلا) ، معاف از رزم ها دوره نمیخورن (من ندیدم) .
2-بستگی به یگان داره . اما با توجه به سایز نبودن لباس ها و کلاه و پوتین و اتیکت ها امکان اینکه چند روز بهتون مرخصی بدن تا این موارد رو رفع کنید خیلی زیاده . البته تو همین تاپیک دیدم گاها دوستان گفتن که مرخصی ندادن ولی در خیلی از مواقع مرخصی اول دوره رو میدن .
3- خوب مشخصا برای رفتن به شهر که اتومبیلی در اختیار شما نمیزارن . در بیشتر موارد هم مخصوصا اموزشی اجازه نمیدن که با سرویس کادری ها رفت و امد کنید . ما اموزشی پدافند سمنان بودیم ، حدود 45 کیلومتر خارج از شهر و تو بیابون ! اطرافش یکی دو تا روستا بودن که اونا هم گویا خالی از سکنه بودن ! :n02: چون خیلی کم ماشین رفت و امد میکرد ! بیشتر کادری های اونجا که در شهر ساکن بودن یا برای امرار معاش !!! با ماشین خودشون جلو یکی از دژبانی ها وامیستادن و سربازارو به شهر میبردن ! دیگه تهش اینجوریه !
4-هر پادگانی قانون خاص خودش رو داره ! در اموزشی که اوضاع متفاوت هست و زیاد امید به مرخصی نداشته باشید (بهتره اصلا با این فرض برید که تا اخر دوره مرخصی بهتون نمیدن ! اونقوت اگه یه اخر هفته بهتون مرخصی بدن کلی حال میکنید ! البته تو اموزشی هم به اکثر متاهل هایی که خونشون نزدیکه مرخصی میدن ) .ساعت ورود از 6 شروع میشه تا یک ربع به 7 (تو یگان ما ) بعد از اون اگه میومدید دفترچه مرخصی یا کارت مرخصیتون تو دژبانی توقیف میشد و امکانش بود اضاف بخورید ! اصولا اخر هفته به بومیا مرخصی میدن مگر اینکه کمبود نیرو داشته باشن . اگه اخر هفته مرخصی بدن از پنجشنبه ساعت 1 ازادید تا شنبه صبح .
ماه رمضون هم بستگی به یگان داره . یگان ما یک ساعت دیرتر شروع میشد و یکساعت زودتر تموم میشد . این بسته به فرمانده ی یگانه . میتونه ساعت های کاری رو تغییر بده .
همونطور که دوستمون گفتن برا معافیت پزشکی الان سختگیری های بیشتری اعمال میشه ! اما اگر واقعا مشکل داشته باشن و طبق تعریف نظام وظیفه معاف باشن ، دکترا معافشون میکنن .نقل قول:
نقل قول:
بند30- صافی کامل کف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و یا با تحدب شدید استخوانی و یا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
مرسی عالی بود.نقل قول:
من وبلاگ شما رو هم خوندم، واقعا مفید بود و خوشحالم که در این تاپیک جضور دارید :n16:
من یه آیین نامه معافیت پزشکی دارم به تاریخ 1393/3/24 که نوشتهنقل قول:
صافی کامل کف یک یا هر دو پا:
الف) در انواع سخت به همراه دفورمیتی مچ پا: معاف دائم
تبصره: برای دارندگان مدارک کارشناسی و بالاتر: معاف از خدمات رزمی
ب)صافی کامل یک یا هر دوپا در انواع rigid و flexible بدون عارضه و دفورمیتی: معاف از خدمات رزمی
بعید هم نیست چون دوست من که به خاطر صافی کف پا معاف شد هم مدرک دانشگاهی نداشتنقل قول:
ممکنه فامیلتون معاف از رزم بشه فقط
دوستان یک سوال دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه کسی امریه سازمانی باشه که 24 ماه باید خدمت کنه
اما کد امریه رو نخوره
تو آموزش ارتش ازش برگ سبز قبول می کنند؟
کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟!!!نقل قول:
اگر كسي شب قبل از اعزام بيمار سختي بشه مثلا مسموميت كه درمونگاهي بشه و اصلا نتونه صب اعزام حاضر باشه تكليفش چيه؟!
سلام در مورد مازاد و دوره کد که توضیحات داده شد!نقل قول:
در مورد مرخصی هم اگه قانونیش رو در نظر بگیریم برای دوره آموزشی هیچ مرخصی تعریف نشده ولی در 90 در مواقع از این لحاظ با شما همکاری میشه و می تونید از مرخصی های ابتدا و میان دوره استفاده کنید البته نظر فرمانده گروهان و گردان در این مورد بسیار مهمه!
در مورد ایاب و ذهاب هم شرایط هر پادگان فرق داره و ممکنه در بعضی پادگان ها از این لحاظ به مشکل بخورید مثلا پادگان گروه 33 که من بودم در پرندک بود که در ساعت های وسط روز ماشین سخت گیر میومد و البته ماشین خطی هم داشت از شهریار و روزهای پنجشنبه هم خود پادگان اتوبوس تهیه می کرد:n09:
هیچ مشکل خاصی نیست با مدارک پزشکی میره یگان و در صورتی که بهداری یگان تایید بکنه هیچ تنبیه و اضافه خدمتی در نظر گرفته نمیشه!نقل قول:
البته به شرطی که بیشتر از 9 روز نباشه و گرنه تچدید دوره خواهد شد و در دوره بعدی اعزام میشه:n02:
قربانت رفیق :n16::n16:نقل قول:
خوشحالم که براتون مفید بوده :n16::n16::n16:
این نقل قول رو از سایت نظام وظیفه برداشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته همه چی بستگی به وضعیت بیمار و نظر پزشکای کمسیون داره ! چه بسیار افرادی بودن که در اولین مراجعه به کمسیون پزشکا مخالف بودن ولی در مراجعه ی دوم با تغییر ترکیب پزشکا با شرایطشون موافقت شده ! درخواست تجدید نظر به خاطر همین تغییر پزشکا هستش ! نمیشه گفت اصلا امکان معافیت نیست ولی هرچه مدرک بره بالاتر امکان معافیت هم بیشتر رو مشکل بیمار زوم میکنه !
فکر کنم این سایت خیلی وقته آپدیت نشدهنقل قول:
چون خیلی از قوانین معافیت پزشکی سال 93 عوض شدن