آسیاتک کلا ضریب دو گذاشته رفته
آپارات و دانلودها رو تست کردم دو برابر کم کرد
Printable View
آسیاتک کلا ضریب دو گذاشته رفته
آپارات و دانلودها رو تست کردم دو برابر کم کرد
زنگ بزنید میزارن رو حالت گیم پینگ خیلی میاد پاییننقل قول:
اون دوستمون برا پارس انلاین رو میگهنقل قول:
اگه آسیاتکی هستی از اینا استفاده نکن
چون هر دوشون خارجیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال آسیاتکه
بعد میگن ما استفاده کردیم داخلی رو خارجی میزنه
لازم به ذکر هست سرویسهای vod مثل فیلمیو و asiadl تا آخر سال رایگانن
ببین چی بدرد بخور هست
مسخرشو در آوارادن بابا !!!!
7 روز از سرویسم مونده 80 گیگ دارم ولی نمیزاره شبانه بخرم میگه : با توجه به زمان پایان سرویس شما,خرید این سرویس امکانپذیر نمی باشد.
چقدر مسخرس این اسیاتک.... یعنی چی آخه به شما چه سرویسم چقدر مونده میخوام شبانه بخرم برای این 7 روزم.... کسافتا... پیشنهاد میکنم اصن سمت این شرکت آشغال نیاین:n28::n28:
-----------
بعد میگن چرا شبا میزاری دانلود... خوب دلیلش ایناس دیگه الان من تا فردا باید یه بازی رو دانلود میکردم میدادم به مشتری 40 گیگ بود....
من اینجور مواقع از نت موبایل استفاده می کنم :n10:نقل قول:
همراه اول 3-7
ایرانسل 2-8
زنگ زدم مشکل نت ۳ هست گفتن تماس میگیرن نگرفتن هنوز اک نشه اخر ماه جعمش میکنم!!!نقل قول:
خدا اینترنت همراهو شبانهاشو نگیره خخخخ وگرنه اصن اطمینانی دیگه نیست به شبانه ی Adsl هانقل قول:
نت تایپ 3 دارن رو adslنقل قول:
اونایی که وایرلس اسیاتک دارن نت تایپ 2 دارن
بخاطر ای پی invalid اسیاتک هست که به کاربراش میده :n27:
همراه اول دقیقا کدوم سرویسش شبانه داره؟نقل قول:
تو این بازه 4 ساعته معمولا چقدر دانلود میشه کرد؟
هر طرحی رو که داشته باشی ساعت 3 تا 7 رایگانهنقل قول:
اینکه چقدر میشه گرفت به خیلی چیزها بستگی داره ولی قبلا که 3تا9 بود تا 60 گیگ هم دانلود داشتند البته الان داره یه مقدار اذیت میکنه
من آپلودسنتری ندیدم تو لیست, واقعا جایی رو ساپورت نمیکنن؟نقل قول:
سایتها هم ایینهاست.نقل قول:
اگه سایت مورد نیازت نبود پس نیست و خارجی محسوب میشه
کل لیست همینه و میشه تو خود سایت آسیاتک هم ببینیش
مشخص هم هست لینکی که دادم ماله اسیاتک هست
البته یه نکته تا آخر امسال
ارائه خدمات ابری (Cloud) و ایجاد فضایی امن برای نگهداری و انتقال داده ها (Data) به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک در راستای اقدامی دیگر جهت تکمیل سبد محصولات خدمات ارزش افزوده کاربران این شرکت و پاسخگوئی به نیازهای آنلاین مشترکین توافق بسیار خوبی با مجموعه "ابرینو" صورت گرفته است. پیرو این توافق کاربران آسیاتک میتوانند از تاریخ ۹۶/۱۰/۰۹ تا تاریخ ۹۶/۱۲/۲۹ از خدمات ذخیرهسازی ابری «ابرینو»، بدون مصرف ترافیک بهرهمند شده و با آرامش و اطمینان خاطر اطلاعات و فایل های خود را در فضای ابرینو ذخیره سازی نمایند. با استفاده از ترافیک رایگان آسیاتک، ابرینو در نقش یک Hard Disk مطمئن ابری عمل میکند که میتوانند یک کپی از تمام فایلها و اطلاعات کامپیوتر و موبایل خود (حتی دفترچه تلفن، پیامکها و ...) را در آن ذخیره کرده و همیشه همراه داشته باشند. با پرداخت ۷۰ هزار تومان و خرید طرح پریمیوم ابرینو، یک هارد ابری یک ترابایتی با سرویسهای متنوع ابری به مدت یک سال در اختیارتان قرار میگیرد. همچنین کاربران برای بهرهمندی از ترافیک رایگان ابرینو نباید از فیلترشکن یا نرمافزارهای تغییر IP استفاده کنند، همچنین مشترکین سرویس های حجمی آسیاتک لازم است گزینه «دانلود پلاس» را نیز در پنل کاربری خود در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال و مودم خود را خاموش و روشن کنند. کاربران می توانند برای آشنایی با ویژگیها و امکانات کاربردی و جذاب ابرینو به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
اصن نماینده های آسیاتک ولن اینجا تا گقتم درست کردن شبانرو خخخخخخ لول میتونم الان شبانه بگیرم عجب! خودتو معرفی کن !
----------
خخخخ اگه اینجایی حجمه 16 مگو 1 ترا کنین ، فقط 8 مگ بصرفس ، الان بقیش اصن نمی ارزه
این لیست به درد خودشون میخورهنقل قول:
سایت های خبر و اطلاع رسانی 99 درصد لیست رو پرکردن
کسی که خبر رو از سایت های خبری مثل ایسنا دنبال میکنه(هر روز) فکر نمیکنم خیلی اهمیتی داشته باشه که جز ترافیک داخلی حساب بشه یا نه !!!! چون اصلا حجم خاصی تو وب گردی مصرف نمیشه, لیست های دیگر سرویس دهنده هارو هم چک کردم اوناهم مثل آسیاتک مزخرفه, البته باز واسه اونا ترافیک داخلی رو حداقل 5% متوجه میشن به چه دردی میخوره و 4تا سایت مثل آپارات و دانلودها و .... رو گذاشتن
شماهم بیاید اینجا پُز asiadl رو بدید که 4تا برنامه مثل کروم آپ کردید رو سایت فکر میکنید که دیگه تمام
و سیاست پست آپلودسنترها که دارید ازشون به نحوی پشتیبانی میکنید(ابرینو)
متاسفانه دوست عزیز کاربران قدیمی تون رو از دست میدید, و مهم همین ها هستند
دانلودها فقط واسه اسیاتکه داداش
هاستشم واسه اسیاتکه نیمبها حساب میشه
من کاری به آسیاتک ندارم.نقل قول:
ولی اسیاتک یه کاری که کرده اینه با اسیادی ال تونسته گیمرها رو جذب کنه ،چون شما هر سایتی رو بیاری تو ترافیک داخلی،بازم تفاوت رایگان با نصف حجم خیلیه
بعد میرسیم به فیلم دانلودها که عمده اونها با 30-40 گیگ رفع و رجوع میشن یه شبانه 180 گیگی هم گذاشتن که کار خیلیا رو راه میندازه
برا افرادی که دانلود و اپلود خیلی بالایی در زمینه های دیگه دارن آسیاتک مناسب نیست.
چون اسیاتک مزیت اصلیش همین اسیا دی ال هست و اگه بکارتون نیاد و مصرفتون تو حوزه های دیگه زیاد باشه براتون خوب نخواهد بود و شرکتهای دیگه حجمهای بهتری میده
هاست خیلی از سایتهای گیم ایرانی ماله آسیاتکهنقل قول:
میهن دانلود،دانلودها ،دی ال فاکس،یاس دی ال ولی هیچ کدوم نیم بها نیستن
باعث نشیم بقیه ضرر کنن
این صفحه تعرفه اسیاتکه
روی محتوای کشور کلیک کن اسامی سایتها رو میده
مصرف هر گیگ از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ۱ گیگ از مقدار FUP می کاهد و مصرف هر گیگ از محتوای خارج از کشور ۲ گیگ از مقدار FUP کسر می کند.
خوب نت تایپ بنده با پیگیری شد تایپ ۲ مشکل حل شد
اما سرعت انگار جمعه ها و بعضی مواقع شدید افت میکنه
احتمالا اخر ما جمش کنم چون او کیفیت لازم رو نداره!!داولنود تک کانکشنه که برام مهمه بیشتر از ۶ نمیره!پینگ هم از ۱۰۰ تا ۲۵۰ هست!
خط هم هیچ نویزی نداره !!!
الان این اسیا دل داونلود ازش مجانیه؟اپلود سنترش به چه دردی میخوره؟مجانیه؟
و این که بخش فروش شماره تلفن داره یعنی مشه شماره مجازی خرید ازش و باهاش تماس گرفت و با ما تماس میگیرن؟
دوستانی که از این شرکت سرویس دارند آیا در چند روز اخیر دچار افت شدید سرعت با سرور های خارجی ( تک کانکشن، تماشای ویدیو، ویدیو اِستریمینگ ) به غیر از مورد دانلود مستقیم شده اند یا نه؟ منظورم به زیر 2 مگابیت و کمتر از این سرعت است.
بلی همون روز جمعه از ساعت ۱۲ ظهر که خریداری کردم و فعال شده بلینقل قول:
هاستشو گفتم :n27: چرا تحمت میزنین ، قشنگ بخون چی نوشتمنقل قول:
متشکرمنقل قول:
البته کلا خیلی مبهمه و فک کنم باید همیشه دست به عصا بود و تست کرد! الان دیدم تو کانال تلگرامشون اینو زدن:
⭐️تا پايان دى رايگان دانلود كنيد ⭐️
بازهم دانلود بازى، نرم افزار و استفاده از كليه محتواهاى سايت آسيا دى ال تا پايان دى ماه براى آسياتكى ها رايگان شد
تهمت،تهمت یعنی نسبت دادن صفتی به کسینقل قول:
من چی بهت نسبت دام که تهمت زدم گفتم باعث نشیم بقیه متضرر شود
من قشنگ خوندم شما قشنگ نخوندی گفتم همه شرکتها برای خودشون یه لیست میدن که بالا لینک آسیاتکشو دادم و دانلودها نبود
گفتید دانلودها هاستش آسیاتکه .هاست کلی از سایتهای مطرح آسیاتکه،آیا اونا نیم بها هستن
یه کاری کن.مودمتو خاموش روشن کن یه فایل از دانلودها بگیر بزن ببین میزنه داخلی یا بین الملل
همونطور که گفتم سایتهای بسیاری مثل yasdl,-------------,top2download,.... هاستشون آسیاتکه
و هاست آسیاتک بودن دلیل بر نیم بها بودن نیست.
تو صفحه تعرفه آسیاتک با این لینک
و در این خط
مصرف هر گیگ از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ۱ گیگ از مقدار FUP می کاهد و مصرف هر گیگ از محتوای خارج از کشور ۲ گیگ از مقدار FUP کسر می کند.
میتونی 500 سایت رو ببینی
البته کلا خیلی مبهمه و فک کنم باید همیشه دست به عصا بود و تست کرد! الان دیدم تو کانال تلگرامشون اینو زدن:
[QUOTE]⭐️تا پايان دى رايگان دانلود كنيد ⭐️
بازهم دانلود بازى، نرم افزار و استفاده از كليه محتواهاى سايت آسيا دى ال تا پايان دى ماه براى آسياتكى ها رايگان شد
- - - Updated - - -
متشکرم
به خاطر آپدیت نبودن مبهمندنقل قول:
⭐️تا پايان دى رايگان دانلود كنيد ⭐️
برا خاطر جمعی خودت یه زنگ بزن پشتیبانی ولی
به اونها توجه نکن،من همین الان دان کردم .اینو ببین
تا 29 اسفند رایگانه،چون این مال آسیاتکه ممکنه مثل شاتل لند بعدا پولی کنند مثل شاتل حق اشتراک بخری ولی رایگان میزارن بمونه
حداقل تا آخر سال دانلود کن ولی قبلش مطمئن شو به نرم افزار تغییر آی پی ای وصل نباشی
سلام
یه جا خوندم که تو این تعرفه های جدید اسیاتک ، اگر حجم سرویس قبلی باقی بمونه با تمدید حجم قبلی هم به سرویس جدید اضافه میشه. 15 گیگ مونده فردا هم سرویسم تموم میشه
منتقل میشه یا نه ؟
خیر همش صفر میشهنقل قول:
اگه چند ماهه بخری کل حجم رو یه جا محاسبه میکنه و نه به صورت تک ماهنقل قول:
مثلا 3 ماهه خریدی با حجم ماهانه 40 گیگ
این رو بصورت 3 ماهه با 120 گیگ حجم در نظر میگیره و اینجوری اگه ماه اول حجم کم مصرف کنی.حجمت نمیسوزه و میتونی برا ماههای بعدی استفاده کنی و اگه زیاد مصرف کنی از حجمهای ماههای بعدیت کم میشه
در کل بجای3 تا یک ماه با حجم ماهی 40 گیگ داری
یه اینترنت 3 ماهه با 120 گیگ
ممنونم. البته از ادمین کانال تلگرامشون که سوال کردم گفت تا آخر بهمن آسیا دی ال رایگانه. کلا خودشون هم نمیدونن چی به چیه :n02:نقل قول:
:n09:زحمت کشیدن واقعا . قبلا هم همینطوری بود خوب . مثلا 3 ماهه میگرفتیم 36 گیگ حالا میخواستی همون ماه اول تموم کن یا تو 3 ماهنقل قول:
من یکی از دوستام تو آسیاتکه.نقل قول:
اولا میگه خیلی از اینا خبرهای خود آسیاتک رو نمیدونن و کلا خارج میزنن
بعد گفت تا آخر امسال که بدون هزینه اشتراکه ،ممکنه سال دیگه هزینه اشتراک بزارن ولی به همین منوال پیش میرن و رایگان میمونن
چون این سایت همه چیش تو خود آسیاتکه یعنی دفترش تو آسیاتکه
یه نگاه بکنی تو صفحه خود بازیها نوشته گ
در صورت مشاهده مشکل در لینک دانلود لطفا آن را از طریق این لینک٬ یا ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه شرح مشکل و شماره 1978 اعلام فرمایید. باتشکر.
شماره ویژه ارتباط چهار رقمی رو با اون هزینه نمیاد یه سایت درپیت مثل آسیا دی ال بگیره و قطعا همینجوری هم معلومه که به آسیاتک مرتبطه
و تو قسمت دانلود پلاس هم ببینی رایگان بودن آسیا دی ال رو جدا از بقیه vod ها نوشته
برا اطمینان خاطر خودت یه زنگ بزنبه پشتیبانی یا همین شماره
برا خیلی شرکتها اونجوریه که گفتم یعنی سه تا یه ماه حساب میکنننقل قول:
اومده بگن ما اینجوری هستیم
الان پارس آنلاین : دانلودها و خیلی سایت های خوب دانلود ، آپارات و... رو داخلی حساب میکنه
اسیاتک ریده دانلود ها که رو هاسته خودشه هم داخلی حساب نمیکنه....
سلام
سایت زومیت برای آسیاتک نوشته: امکان خرید بسته برای تمدید حجم باقی مانده برای یک ماه دیگر وجود دارد
یعنی بعد از پایان سرویس اگر حجمی مونده باشه میشه با خرید بسته یه ماه دیگه از اون حجم استفاه کرد
کسی امتحان کرده؟
دوستان از آنجا که آسیاتک سرعت شبکه داخلی خودش رو کم نمیکنه، اگر ما یک vps از آسیاتک بخریم بعد پ*رو*کسی سرور راه بندازیم دیگه محدودیت سرعت نداریم ؟؟
چقدر حروم زادن اینا چقدر یعنی دزدتر از اینا امکان نداره پیدا کنید
من دیشب سرویسم تموم شده سرویسم 2 مگ بود ولی بسته شبانم 2تا8 حدود ده روز دیگه داشتم هنوز و حدود 100 گیگم ازش باقی مونده بود
بعد دوستانی که بسته شبانه خریدن میدونن که تو پنل شکلی مانند نقاله اضافه میشه و درباره بسته شبانه و تعداد گیگ باقی مونده و تاریخ انقضای بسته توضیح میده :
حالا من عکس نگرفتم از این قسمتش ولی خوب قبل تمدید دیشب بود و تعداد گیگ باقی موندم 100 گیگ و تاریخ انقضا حدود 9-10 روز دیگه زده بود . منم گفتم چون تاریخ انقضاش جدا از سرویس اصلی هست پس سرویس جدیدم تمدید کنیم این شبانه هست پس . برای همین من حدود 5 گیگ دیشب گذاشتم برای دانلود و صبح پاشدم پنل دیدم زده 10 گیگ تمدید کرده و این قسمت شبانشم نیست !!:n04:
زنگ زدم اسیاتر دزد میگم چرا اینطوره 3 دقیقه پشت خط علاف موندیم بعدش یهو جوگیرانه اومده میگه شما گیگتون تموم شده بود میگم من 100 گیگم مونده بود ده روزم از بسته شبانم مونده بود میگه مطمئنید میگم اره برو ریز مصرف چک کن خوب میتونی امار در بیاری گفت باشه دوباره دو دقیقه دیگه رفته اومده میگه شما تمدید کردید دیشب برای همین بسته شبانه هم حذف شده میگم یعنی چی تاریخ انقضای بسته شبانه جداگانه مصرف میشد اگر از اول مشخص میکردید که تاریخ انقضاش هم نسبت به سرویس اصلی محاسبه میشه نمیذاشتم شبانه دانلود کنه بیخودی
میگه 5000 تومن قیمت گذاشتیم رو بستش پس این ارزونی بی دلیل نبوده و منم گفتم به من ربطی نداره ارزونه یا گرونه میگم چرا وقتی تاریخ انقضاش جداگانه محاسبه میشه دیشب تموم شده
بعد میگه الان چیکار میتونیم بکنیم براتون و نمیتونیم حجم برگردوندیم و منم گفتم پس اینطوریاس شکایت میکنم 195 خودشون رسیدگی میکنن و قطع کردم
دزد ترین شرکت ایران همین اسیاتکه ،یعنی وجدان ندارننقل قول:
اولا که انشاالله مشکلت حل شهنقل قول:
ولی سرعت دانلود شبانت چند بود.
اگه عکسی چیزی داشتی ضمیمه کن برای شکایت
مخصوصا عکس فکتورت و عکسهایی که ثابت کنه حجم دانلود شبانت مونده
سرعت دانلودم حدودای 210 تا 220 بودنقل قول:
عکس تاریخ خرید سرویس شبانه رو که 13/10 بود رو داشتم که ضمیمه شکایت کردم ولی عکس از باقی مونده دانلود شبانم نداشتم همون حالت نقاله رو .100 گیگ مونده بود حالا میخوام ببینم 195 در جواب چی میگه اگر اسیاتر گفته بود که حجم شبانش تمم شده میرم ریز مصرف مو به مو در میارم خودم هم با DU METER حساب کردم . خود اسیاتر هم قبول کرد حجمم مونده بوده ولی میگفت چون سرویست تمدید کردی شبانت هم رفته در حالی که این دو تا جدا حساب میشدن .
یکی از دوستان از پنلش قسمت محاسبه شبانه رو عکس بگیره بذاره ممنون میشم
رقابت بین شرکتا تموم شد نه؟ شرکتای بزرگ کم اواردن؟ یعنی دیگه کوچ کنیم فناوا؟خیلی وقته تغییر ندادن حجمارو
دوستان، آسیاتک بسته ای داره که حجم و سرعت سرویسو حفظ کنه و فقط زمانشو تمدید کنه؟ اگه هست تا جند بار میشه واسه یه سرویس یه ماهه تمدید زد؟ منظورم یه چیزی شبیه نیتروی زمانی 15 روزه هایوبه.
دیروز آسیاتک دوباره سرعتم 2مگ پایین آورد, از 8مگ به 6 مگ
هر یکی دو هفته این کارو میکنه
اگر پیگیری نکنم اون 6مگ رو بعد یکی دو هفته رو 4مگ میبندن
مشتری رو بازیچه گرفتن
الان دوباره باید 1544 زنگ بزنم 20 دقیقه بعث کنم سرعت رو 8مگ ببندن.
بعد از یکی دو هفته دوباره پایین میارن
ماه هاس این کارو میکنن, آدم خسته میشه
سلام
سایت زومیت برای آسیاتک نوشته امکان خرید بسته برای تمدید حجم باقی مانده به عنوان یک ماه دیگر وجود دارد
یعنی بعد از پایان زمان سرویس اگر حجمی مونده باشه میشه با خرید بسته یه ماه دیگه از اون حجم استفاده کرد
کسی امتحان کرده؟
دوستان یه راهنمایی می خواستم ازتون من الان یه سرویس 2 ساله دارم حجمی و تقریبا حجم داره تموم میشه 15 گیگ ش مونده به نظرتون سرویس جدید بگیرم یا حجم بخرم براش ممنون می شم نظرتون رو بگید