نقل قول:من مرکز سلمان کوفتی هستم یعنی اگر شکایت کنم به 195 جواب میده ... باید یه تستی بزنمنقل قول:
Printable View
نقل قول:من مرکز سلمان کوفتی هستم یعنی اگر شکایت کنم به 195 جواب میده ... باید یه تستی بزنمنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
کدوم قسمت 195 میشه از مخابرات و نویز و کلا این مسئله شکایت کرد؟خیلی گشتم برا همین کار تو 195 آخر نفهمیدم کجا باید درخواست بدم و چی بنویسم؟ یه راهنمایی کنید اگر امکانش هست
ممنون
بزارید پس کامل بگم چی بود قضیه من مدت زیادی بود نتم دیسکانکت می شد و سرعت افتضاح شده بود یه نویز کوچیک هم خط داشت بالای 30 دفعه زنگ زدم اعلام خرابی کردم حتی یکی زنگ نزد بگه آقا چه مرگته اعلام خرابی می کنی این همه!
بعد دیگه یه روز رفتم 195 شکایت کردم خیلی هم قاطی بودم شکایتم تند شد:n08:فرداش ساعت 8 صبح دیدم یکی زنگ زد با شماره تلفن خونه خودمون!!! گفت آقا همین خطه که مشکل داره؟ گفتم آره گفت من 5 دقیقه دیگه اونجام خلاصه اومد کلی هم وضعیت رو چک کرد گفت که نویزتون خیلی کمه که گفتم کم یا زیاد نباید باشه باید درست شه بعد چون شکایت هم کرده بودم نمی تونست زیاد چیزی بگه خلاصه آخر کار گفت سیم مشکل داره و رفت سیم جدید کشید و بعدم فرم رضایت امضا کردم و رفت اما دستش درد نکنه چون واقعا خوب شد
شکایتی که من زدم خرابی خط بود توی بخش ارتباطات ثابت که داخلش کامل توضیح دادم که مشکل نویز دارم و اینترنتم قطع و وصل می شه به نظرم شما هم می تونید بگید اینترنتم قطع و وصل می شه حتما هم بگید از سر خط چک کردید چون اگه اینو نگید می گن مشکل داخلیه اینم بگید که خطتون خوب بوده قبلا و الان اینجوری شده.
امیدوارم به دردتون بخوره و مشکل شما هم حل بشه
خیلی ممنوننقل قول:
هزینه کابل کشی از جعبه تقسیم تا سر خط با خودم هستش؟
الان رفتم برا شکایت توی همون قسمت ارتباط ثابت و زدم خرابی خط
نام اپراتور رو چی بزنم مخابرات یا ISP اینترنتم که فن آوا هست؟ و اینکه موضوع شکایت هم ظاهرا باید زد که فقط خط رو خط و هم شنوایی هستش! شما کدوم رو زدی؟
نه با خودشونه من 1 ریال پرداخت نکردم البته یه چیز بگم ممکنه طرف بخواد بازی در بیاره بگه شما خطتون چیزیش نیست اگه نویز ندارید اصلا پیشنهاد شیرینی رو بدید بد نیست به نظرمنقل قول:
اپراتور مخابرات بزنید چون احتمالا اگر مشکل از سیم کشی باشه مربوط به مخابراته موضوع شکایت هم هم شنوایی من زدم اینا مهم نیست اصل متن شکایته کاملا رسمی بنویسید و پر و پیمون که جدی بگیرن
دوستان سوژه برا دانلود ندارین ؟
منظورم شاتلند نیست کلا فیلم جدید با حالی نیومده یا مثلا فیلم مستند جالب چیزی نیست دانلود کنم؟
خیر و دانلود نسخه غیر قانونی سب بلا می شود. :V16:نقل قول:
دوست گرامی سرعت 16 و قیمت پنج تومن خیلی رویایی هم نیست من همین شاتل دویست گیگ 18 ماهه با سرعت 16 گرفتم صد تومن. یعنی میشه ماهی 12 گیگ حجم با قیمت 6/500 هنوز هم دارم استفاده میکنم و با توجه به اینکه رو موبایل هم اینترنت دارم این دوازده گیگ ماهانه برای مواقعی که خونه هستم زیاد هم میارم و میدونم درصد بالایی از کاربران همینند . اینه که ما میگیم طرح های کنونی بدتر و پرهزینه تر شدن حال اونکه باید برعکس باشه چرا باید تصمیم و دخالت وزیر باعث بدتر شدن شرایط برای اکثریت کاربران بشه دو سال گذشته بعلت افزایش پهنای باند و رقابت وضع اینترت نسبتا خوب شده بود پهنای باند برای همه باز بود و طرح ها متنوع و متناسب با مصرف افراد مختلف. حالا آومدن کاری کردن که برای درصد کمی از افرادی پر مصرف که حالا یا تو کار دانلود و سی دی و برنامه فروشی هستند یا ماشاله پر تعدادن و هفت هشت نفری میخوان از یکدونه مودم اینترنت بگیرند و وقت آزاد وبیکاری هم زیاد دارند که هر روز فیلم و سریال ببیند بهتر ازقبل شده ما نمیگیم چرا برای اونها بهتر شده اینترت ارزان و باکیفیت حق همه هست اونهم اینترنت سیمی که در دنیا یک چیز خیلی ارزون قیمت هست تغییرات باید بگونه ای باشه که شرایط برای همه کاربران بهتر بشه. الان هم یا باید طرح های کم حجم پرسرعت بگذارند یا اینکه با همین طرح های کنونی مانند قبل پهنای باند رو ازاد بگذارند چون این طرح ها اسمشون نامحدود هست ولی درواقع آستانه مصرف دارند طرح 512 دارای 25 گیگ ترافیک هست همین طرح با پهنای باند آزاد ارائه بشه مشکلات خیلیها حل میشه. بهرحال بنظرم ماهایی که این اعتراض رو داریم بهتره در جاهای مختلف از سایت و صفحات اجتماعی شاتل و سازمان مقررات و وزیر محترم! بیان کنیم حتما نتیجه خواهد داد.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ببخشید شما میشه بفرمایین ما که تو ایران هستیم یک فیلم هالیوودی رو چطور به صورت قانونی باید دانلود کنیم؟:n10:نقل قول:
نمیخوام تو دعوای کم مصرف ها و پر مصرف ها دخالت کنم ولی اینترنت جدید برای من که پر مصرفم، عالی شده. واسه همینم رفتم فن آوا. در حال حاضر فن آوا و پیشگامان 1 ترابایت برای سرعت 16 میدن که دمشونم گرم. امیدوارم غیر از سرعت 16، بقیه سرعت ها هم حجم هاش بهتر بشه تا کم مصرف ها هم راضی بشن. به نظرم بیشتر باید دنبال کف سرعت سرویس ها بعد از اتمام حجم باشید که فعلا تنها شرکتی که همه سرویس ها رو روی 128 کیلوبیت نمیبره، فن آواست و امیدوارم تمام شرکت ها این مورد رو اصلاح کنن تا غیر حجمی، معنای خودشو تازه پیدا کنه وگرنه اگر قرار باشه سرعت همه سرویس ها بره رو 16 کیلوبایت ( که تازه اینم نیست و 8 کیلوبایت گزارش شده )، که دیگه فرقی با اتمام حجم نخواهد داشت و دقیقا میشه همون نت حجمی.