کلا مخابرات تخم.. چه 256 چه 512 چه 1024 چه 2 چه 10 چه 10000000000000 به توان n باشه باشه همش یه گنده....
Printable View
کلا مخابرات تخم.. چه 256 چه 512 چه 1024 چه 2 چه 10 چه 10000000000000 به توان n باشه باشه همش یه گنده....
الان به یه نکته مهمی پی بردم....
سرعت برای این تخم... که پای اینترنت نشینید و به فکر کارو بار باشید که خربزه آبه....
دوستان واسه شما هنوزم خرابه وضع ؟
یعنی بدتر از این فقط قطعیه کامله ! هر چند دقیقه سند و ریسیو قطع میشن برای همین نه میشه درست دانلود کرد ، نه بازی کرد نه حتی درست وبگردی کرد . چت که حرفشو نزن ! چیزی نمیاد ، نمیاد ، تا این که یهو 30 خط میاد !
دیگه تصمیمم قطعی شده درباره تعویض ISP ، و فعلا بین پارس آنلاین و شاتل موندم !(کرج)
عشق فقط کدو حلوایی!!!!!!!!!
بدتر از این اینکه بهشون بگی مشکل از شماست ولی زیر بار نرن ظهری که مال من همونجوری بود ولی الان که از ساعت 7:30 دارم تست میکنم مشکلی نداره البته یه 24 ساعتی بگذره که شه درستنقل قول:
نظر داد
واسه من هم دیگه اون طور نمیشه ، ولی خوب دیروزم اونطور نمیشد شب ولی دوباره از امروز خراب شد .نقل قول:
اگرچه این مشکل هم که درست شده باشه تایم اوت بالا که از 5 شنبه 2 هفته قبل شروع شد هنوز هست سر جاش .
پ.ن : زنگ زدم به یارو میگم تایم اوت دارم ، میگه چند درصد میگم 10 . میگه خوب چیزی نیست که :|
یکی نیست بهش بگه تو بازی آنلاین 10 درصد که چه عرض کنم ، 1 درصدش هم بدبختی میاره ! کلا اینا خوبی نت رو با توانایی در باز کردن پیج میسنجن انگار !
ویرایش : وضع نت من :[PHP]Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 119, Received = 97, Lost = 22 (18% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 282ms, Maximum = 542ms, Average = 287ms
[/PHP]
البت سرعت 30-40 برای 256 نه 128نقل قول:
ولی مخابرات فقط از نظر قیمت می تونه رقابت کنه و لا غیر.
وارد سایت می شی به عنوان کاربر
فک کنم تو پخش خدمات اینترنتی-ای دی اس ال-درخاست افزایش پهنای باند ای دی اس ال و حدود 24 ساعت طول می کشه.
یک ساعت قبل به من زنگ زدن گفتن مشکلت حل شد گفتم فعلا که یک ساعتی هست مشکلی ندارم یارو گفت احتمالا مشکل از شبکه بوده من هم گفتم پس از طرف شما بوده که اینهمه من رو الاف کردیننقل قول:
گفت اره.
دوست عزیز تو ایران پشتیبانی گارانتی و خدمات پس از فروش و ... معنای خاصی نداره!فقط از سر باز میکنن مشکلی از طرف خودتونه یا سراسریه یا اصلا مشکلی نیست :n15:نقل قول:
دقیقا پینگ و تایم اوت تو وبگردی نهایتا پیج با تاخیر یا ریفرش باز میشه تو گیم یا ارتباط تصویری یک لحظه قطع ارتباط باعث میشه کلا تماس مختل بشه یا از بازی خارج بشی!دیگه با این شدت فیلترینگ و تعداد فایروال و اشتراک 1 به 10 و این کیفیت خطوط و روتر ها پینگ 300-400 طبیعی هم هست!!این قطع ارتباط هم از قبل از انتخابات کاملا آزاد مهندسی شده بوده(بیشتر قطع دسترسی به فیلـتر شکن ها بود)ه ولی کلا ارتباط با اینترنت و سرور خارج از ایران قطع میشه :دی + این مشکلات رو 100 تا وزیر هم نمیتونه برطرف کنه ...
پولتو دور نریز وضعیت فعلا داغونه من که میخوام ISP رو عوض کنم با این شرایط پینگ و سرعت ... فقط در صورتی که بخوای دانلود کنی اونم تعداد بالا کانکشن و وبگردی ساده!سرعت متوسط 512 هم 60 در شرایط خوبنقل قول:
دوستان کسی تابحال افزایش پهنای باند داده ؟! چطوریه ؟ چند روز طول میکشه ؟! فقط باید داخل سایت مخابرات تهران اون فرم را پر کنم یا کار دیگه ای هم لازمه ؟!
من 128 دارم .... میخوام افزایش بدم به 512 ! کسانی که 512 دارن راضی ان ؟!
من الان با IDM نزدیک به 30-40 کیلوبایت میگیرم ولی با fb مشکلی ندارم و راحت بالامیاد
این وضع سرعت توی کل تهرانه یا فقط مناطق شلوغ؟مشکل فقط سرور خارجه یا داخلی هم مشکل داره؟