-
دوست عزیز اولا از PS3 پورت نشده و از XBOX360 پورت شده...
در ثانی سیستم شما هر چقدر هم بالا باشه و بتونید تنظیمات رو روی نهایت کیفیت ممکن قرار بدید شک نکنید فریم کمتری می گیرید این رو یک درصد هم شک نکنید... تازه اگه هم وضع فریم خوبی هم داشته باشید بعد کمی بازی کردن ملاحضه می کنید که بازی رفته رفته کند میشه و مشکلاتی برای رندر شدن براتون پیش میاره مطمئن باشید بازی به این سنگینی به سخت افزار شما آسیب می رسونه چنانچه بخواهید چند ساعت متوالی بازی کنید. به نظر من کسی اگه می خواد با کیفیت مناسب و اصلی و با سرعت و فریم خوب بازی کنه این جور بازی ها رو بهتره به فکر کنسول باشه
-
دوست عزیز من چنین چیزی به هیچ عنوان اتفاق نمی افته خوب بعضی دوستان مثل شما حاضرند بازی را تا ته بکشند پایین تا با کمترین گرافیک بازی کنند خوب اینکه فایده نداره شما از همه قشنکیهای بازی می گذرید که با ریزولوشن بالا امکان پذیر میشه مخصوصا وقتی PC به صورت آتومات ریزولوشن را برای شما انتخاب میکنه این بازی هم که الحمدالله خیلی ریزولوشناش متنوع است لازم نیست حتمت بازی را تا ته بکشید پایین من نمیگم اینکارو نکردم اما دیدم فرقی که بین ریزولوشن بالا و پایین وجود دارد بینهایت است.این اتفاقی که شما میگی در بازیهاییمشاهده میشه که هرچی ریزولوشن رو میبری بالا در گرافیک بازی هیچ تغییری ایجاد نمیشه فقط انگار سرعت بازی همینجور به صفر نزدیکتر میشه :46:
-
نه دوست عزیز چنین اتفاقی فقط در بازیهایی می افته که هرچه ریزولوشن رو بالا میبری گرافیک تغییر ینمیکنه فقط سرعت بازی کندتر میشه بعضی دوستا مثل شما حاضرند گرافیک بازی را تا ته بکشند پاینن تا فقط بازی کنند خوب البته دوستانی که سیستم بالای دارند منظورمه و در این بازی خوب تنوع ریزولوشن هم که زیاد است پس لازم نیست که حتما ریزولوشن را ته بکشی پایین در این بازی هرچه که ریزولوشن را ببری بالاتر گرافش بیشتر میشه اما آیا اگه بیش از اندازه ریزولوشن رو ببری بالا در صورتی که سیستمت نمیکشه آیا بازی در زمینه گرافیک تغییری میکنه خیر فقط کندتر میشه پس تو تا حد مجاز میتونی ریزولوشن را ببری بالا و تا وقتی که خودت احساس Inconvinience بهت دست نده سیستم سخت افزاری هم هیچ آسیبی نمیبینه
-
تنها مشکلی که من در بازی Gta دیدم این بود که وقتی با یک نفر مثل رومان یا میشل میری یه جا غذا بخئوری یا نوشیدنی بخوری وقتی که به مقصد میرسی بالا فاصله پس از یک ثانیه باید دوباره به مبدا برگردی منظورم اینکه وقتی با یک نفر غذا میخوری میری رستوران خوب چرا نشان نمیدی که دارند غذا میخورند یا نوشیدنی مینوشند از چنین صحنه هایی به راحتی گذشتند:31:
-
سلام دوستان دو خواهش دارم یکی اینکه یه نفر یه پچ خوب لینکش رو بهم بده دوخم اینکه آیا کسی رمزی داره که پولدار بشه آدم؟خیلی ممنون میشم:40:
-
کسی پچ سانسور کننده بازی GTA IV رو نداره؟! منظورم اینه که تصاویر و مراحل ... رو حذف کنه!
آخه میخوام داداش کوچیکم بازی کنه!
-
خوب من جواب این سوال رو توی اون یکی تاپیک دادم دیگه فواد جان. پچ نیست همونطور که گفتم مشکلی نداره باور کن.
-
سلام میگم خوب میشد بعضی از دوستان جواب ما رو هم بدند حتی اگه جواب منفیه جواب منفی رو بنویسند فقط ستاره دارها رو تحویل نگیرند:13:یکدفعه بگین ورود بی ستاگان ممنوع:31:
-
دوست عزیز فواد جان اگر توجه کرده باشی روی پاکت بازی نوشته +18 درجه سنی رو از خودشون که درنیاوردند
-
جناب one1990 شما چند تا سوال رو پشت سر هم می پرسید. بیشترسون همین صفحه پیش جواب داده شده شما می تونید از اون استفاده کنید:
پچ و کرک خواستید من همین صفحه پیش گفتم که بهترین ورژن 1.03 هست نه مشکل سیو داره نه چیزی