تو شهر ارومیه من از هرکس پرسیدم لیمیت کردن .نقل قول:
تو همین تاپیک هم چند تا از دوستان از شهرهای مختلف تایید کردن .
2 هفته هست اینطوری شده .
Printable View
تو شهر ارومیه من از هرکس پرسیدم لیمیت کردن .نقل قول:
تو همین تاپیک هم چند تا از دوستان از شهرهای مختلف تایید کردن .
2 هفته هست اینطوری شده .
من با مودم بياِم8301 اين مشگل رو ندارم.
همين الآن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دارم می رم امروز بگیرم این مبین نت رو...
هنوز دو تا سوالم بی پاسخ مونده
1. اگر بعدا بخوایم سرعت رو عوض کنیم خودشون مودم رو برامون کانفیگ می کنن؟
2. سرعت 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 ( همون حجمی ) از همه نظر چطوره؟ ارزش داره بگیرم یا برم همون 512؟؟؟
به دادم برسید! ترکیدم از بی اینترنتی!!! :41:
شاد باشید :10:
سلام دوست عزيز اينكه خوبه يا نه بستگي به منطقه و شهرتون داره مال بعضي ها خوبه مثل مال من مال بعضيها هم اينقدر بده كه هر روز ميان اينجا شاكي هستندنقل قول:
مثلا من بندرعباس هستم سرعت 1 مگابايت با 8 گيگ دانلود 1 به 4 دارم سرعت دانلودم بين 100 تا 130 متغييره ديشب هم سه تا فايل 700 مگابايتي رو از ساعت 2 نيمه شب گذاشتم برا دانلود صبح ساعت 6.30 كه بلند شدم برم سر كار تموم شده بود
حالا انتخاب با خودتته:46:
برادر سرویس 1 مگابیت در حال حاضر برای اکثر افراد رو 512 لیمیت شده ، یعنی سرویس 1 مگابیت میگیری سرعتت 512 هست !نقل قول:
دانلود شبانه سرویس 512 هم از 1 مگابیت بیشتر هست تو اکثر جاها .
کلا مبین نت داره سرویس ها شو خراب میکنه هی داره بدتر میشه . فقط هم داره ترافیک میفروشه ...
دوستان کسی این ورزن رو برای bm 8301 داره ؟
3.05.03-06
دنبال اون فریمور قدیمی هستم که تنضیمات بیشتری داشت در تب wimax
منم دقیقا دنبال اون ورژن هستم، توی اون ورژن مثدار آپ و دانلود رو که ست کردن رو می دیدیم اما توی ورژن جدید اینطور نیست، اگه کسی پیدا کرد لطفا بزاره
من هم خودم مبین دارم ولی 2 ماهی هست که فهمیدم چه کلاهی رفته سرم . بد ترین و بیشترین مشکلش اینکه سیگنال ثابت نداری و هی سرعت کم و زیاد میشه. روز اولی که نصاب اومد تحویل داد من مودم رو توی ایون گذاشتم و خوب هم کار میکرد ولی الان هی سیگنال 2 تا میشه و دوباره 5 تا میشه ، به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه چون دو رو برتون ساختمونه اینطوری میشه ، بهش هم میگم چرا روز های اول اینطوری نبود ، میگه بخاطر ترافیک منطقه شماست .نقل قول:
کلا مبین نت رو بزار برای انتخاب آخرت...