یک دو ساعتی خوب هست یک دوساعتی خراب دیگه اصلا ثبات نداره ایرانسل هم پکت لاس هم سرعت شدیدا نوسان داره...
Printable View
یک دو ساعتی خوب هست یک دوساعتی خراب دیگه اصلا ثبات نداره ایرانسل هم پکت لاس هم سرعت شدیدا نوسان داره...
واقعا مسخرشو در آوردننقل قول:
هیچ جای دنیا به اسم اینترنت مثلا 2 مگ بهت سرویس نمیدن بعد همونو با 8 یا 10 نفر بیان شیر کنن. ما اینترنت 2 مگ میگیریم.این اینترنت 2مگ با 8 نفر دیگه شیر میشه وحالا اینش به درک. اینترنت 2048 kb/s یا همون 2مگ تقسیم بر 8 شه یعنی به هر کدوم از اون 8 نفر باید 256 kb/s سرعت دانلود و آپلود برسه که ما به ندرت همچین سرعتیو با وامکس 2 مگ ایرانسل داریم. بازم اینش هیچی ما با حداقل 150 kb/s سرعت دانلود و آپلود هم راضی میشیم که به اسم اینترنت 2مگ به ما میدن.دیگه این قانون چیه که منی که اینترنت 2 مگ دارم حداکثر سرعتم باید 256 kb/s باشه .این حداقل حق منه که دارم به اسم اینترنت 2مگ بهم اینترنت 256 kb/s میدن .دیگه این حرف چیه که با اینترنت 2مگی که دادیم حداکثر 256 kb/s دانلود و حد اقل 30kb/s دانلود ظبق فرمول این لینک اگه داشته باشین طبیعیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.آخه اسم این چی میتونه باشه؟ من میتونم اسم مال مردم خوری و نا حقی روش بذارم یا نه؟.
اآخه دردمونو به کی بگیم.سرعت آپلود هم که کلن نداریم.
اینترنت 2 مگ 0.01 مگابایت باید سرعت آپلودش باشه؟
چرا سرویس ایرانسل باید اینقد پکت لاست داشته باشه.خیلیا مث من سر کارشون با پینگ و اینترنتی بدون تایم اوت و پکت لاست هست
البته قبول دارم که اکثرا نمیدونن پکت لاست چیه.چون اکثرا کارشون وبگردی و دانلود که این پکت لاستا روی کار اونا تاثیری نمیذاره
من به خدا اگه خطمون فیبر نوری نبود و حتی یه خطی میتونستم بگیرم که رو کابل مسی باشه و حتی برای خرید اون خط میلیون تومن هم میدادم تا بتونم ای دی اس ال بگیرم سراغ این ایرانسل نمیرفتم.باز adsl گرونه و سرعتش بیشتر نیست و گرون ولی مشکل فنی و پکت لاست نداره
حیف که وضع تو محله ما اینجوریه
ولی به خدا تاسف میخورم کشورای دیگه حتی عربستان یا امارات اینترنت 50 مگ 60 مگ بدون شیر و با سرعت دانلود و آپلود یه اندازه میدن به مردم با قیمت ارزون به ما حداکثر 2مگ با شیرینگ 1 به 20 :n09: که البته خودشون میگن 1 به 8 و با این همه مشکل فنی و قیمت سرسام آور و قوانین من در آوردی
ااون دنیا جواب خدارو چی میدن
اسمشونو مسلمونم گذاشتن
مشتری مداری به سبک ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا" که این DNS ها دو هفته ای هست که برقرار شده.نقل قول:
ثانیا" میشه لطفا" بگین DNS به پکت لاست چه ارتباطی داره؟
الان رفتم تو سایت وایمکس دیدم واسه سرعت 512 فقط حالت نامحدود داره !!! واسه 256 هم فقط 3گیگ و نامحدود داره. تعرف های شش ماه هم فقط نامحدود شدن!! کسی خبر داره چی شده؟ چرا تعرفه ماهی 4گیگ با سرعت 512 رو حذف کردن؟؟؟
این قضیه پک لاست
من در یک سایت خوندم اگر سرور isp از پ ر و ک س ی استفاده کنه pack lost و request timed out برای مشترک مصرف کننده یعنی منو شما اتفاق میوفته
راست میگین من هم چک کردم، نخیر مثل اینکه واقعا یه خبرایی هست:n04:نقل قول:
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر روز دی ان اس مودممو چک میکنم تا پریروز یه چیز دیگه بود تازه عوض شدهنقل قول:
بعدش اگه تاثیر دی ان اس و می خواین ببینید چند تا dns دستی ست کنید با هم دیگه مقایسه کنید
DNS تو سرعت Resolve آدرس های دومین تاثیر داره و نه به پینگ تایم یا پکت لاست.نقل قول:
اگه DHCP مودم غیر فعال بشه و DNS دستی هم ست نشه باز هم هر IP ی مثل 4.2.2.4 پینگ میشه.
سرویس های حجمی رو از این به بعد تحت عنوان بسته های تشویقی تو جشنواره های فصلی ارائه میکنن.نقل قول: