فايل ستينگ رو از درون پوشه بازي اجرا كن و رزولوشن رو كمتر كن.البته فكر نكنم زياد ربطي داشته باشه ولي امتحانش ضرر نداره.اون هرتز مانيتورتم كمي كم كن(البته تا حدي كه به خود مانيتور يا قسمتهاي ديگه آسيب نرسونه)نقل قول:
Printable View
فايل ستينگ رو از درون پوشه بازي اجرا كن و رزولوشن رو كمتر كن.البته فكر نكنم زياد ربطي داشته باشه ولي امتحانش ضرر نداره.اون هرتز مانيتورتم كمي كم كن(البته تا حدي كه به خود مانيتور يا قسمتهاي ديگه آسيب نرسونه)نقل قول:
رممنون .. ولی رنکینگ کل رو میخواستم که که تیمم تو اروپا چندمه.نقل قول:
نكينگ چي رو مي خواي؟انواع و اقسام رنكينگ رو داره.در منوي ليگ به قسمت League information برو و به ترتيب براي ليگ،جام حذفي،جام قهرمانان،جام يوفا و در آخر رنكينگ مجموع براي گلزنان و پاسورها داره.هر كدوم رو كه انتخاب كردي گزينه اول موقعيت تيم در جام رو نشون ميده.
توی become a legend گزینش هست ولی توی مستر لیگ هر چه میگردم نیست.
قبلا توي مسترليگ هم بود.اما توي 2009 ديگه نيست.فقط رنكينگ همونايي هست كه گفتم.نقل قول:
krauser مرسی داداش
من همه این کارارو کردم
الان بازی و باید از کرک patch12.0 اجرا کنم یا فایل اصلی اولیه؟
اخه وقتی اون اولیه رو اجرا میکنم بوندسلیگا و اینا همه میان ولی استقلال پرسپولیس نیستن وقتیم از کرک استفاده میکنم استقلا پرسپولیس هستن ولی بوندسلیگا نیست
تازه اونیم که بوندسلیگا هست بایرمونیخ نداره
البته اینم بگم وقتی پچ 1.2 رو نصب میکنم یه ارور میده که نصب نمیشه ظاهرا
کسی آپشن فایل جدید برای gamingaccess comunity patch سراغ نداره؟
باسلام خدمت krauser وهمه دوستان عزیز من یه سوال داشتم امیدوارم بتونین کمکم بکنین اون اینه که من فیس بعضی از بازیکنای کلاسیک مثل دینو زوف دروازبان سابق ایتالیاوکیوین کیگان انگلیسی رو از سایت گیم اکسس گرفتم اما چون اسمشون تو لیست بازیکنهای کلاسیک وپچها واپشن فایل هام نیست نمیدونم چطور میتونم اونا رو وارد بازی بکنم درضمن پسوند همه فیسهایی که گرفتم فایل بین هستش وبا استفاده از نرم افزارPES2009PC_Appearance_Toolهم نتونستم این کارو بکنم اگه میشه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
درسته اگه رویه 1024x768 4.3 بزاری دیگه اینجوری نمیشهنقل قول:
اگه رزولیشن مانیتورو روی 60 بزاری هم درست میشه
سلام یه سوال داشتم کمکم کنید ممنون میشم
من قبلا پی اس با مانیتور معمولی بازی میکردم خوب بود اما ال سی دی گرفتم وقتی بازی میکنم تصویر تار میشه وقتی پاس میدم یا شوت میزنم تصویر یه جوری میکشه و چشمو اذیت میکنه
رم:2 گیگ گرافیک :9400 جی تی 1 گیگ سی پیو: 4600 ای ام دی دو هسته ای
[quote=saba_saeb;4037494]من بعد از قرن ها کار کردن با يه کامپيوتر اوراق ، يه لپ تاپ 16.4 اينچ وايد گرفتم.
الان کهpes2009 رو نصب کردم ، موقع بازی يه خط مياد از وسط مانيتر رد ميشه، رو نرو آدم راه ميره.انگار که نويز افتاده رو مانيتر ، يه چی تو اين مايه ها.يه جا خوندم به خاطر رزولشن مانيتورم هست.
هر کی ميدونه بايد چی کار کنم کمکم کنه که بدجوری خورده تو ذوقم!
[/quote
اگر تمام این راهنمایی هایی که این دوستان به شما کردن جواب نداد یک راه مونده برو تو استارت منو بعدشم قسمت بازی و بعد ستینگ رو بزن در قسمت options فقط باید اولی تیک داشته باشه بعد در resolution تیک LB رو بزن بعدشم گزینه آخر رو بزن مثلا 1440*900 وبعدش 16:9 رو بزن. ماله من که جواب داد.
دوست خوبم يكبار به اين سوال شما جواب دادم اگه يه نگاه مي كردي بد نبود ولي اشكال نداره دوباره ميگم.نقل قول:
فايلهاي فيس رو بدون هيچ تغييري تو پوشه cv06.img در كيت سرور كپي كنيد.مثلا فايل مربوط به مسي unnamed_741 و unnamed_4333 نام دارن كه يكي براي باشگاه و ديگري براي تيم ملي هستش.برخي بازيكنان هم فقط يك فايل دارن.نام ا.نها رو هيچ تغييري ندين و فقط تو پوشه اي كه گفتم بريزين.
بازيكناي كلاسيك هم در حالت معمولي lock هستن و براي آزاد كردنشون بايد ليگ ها و جامهاي خاصي رو قهرمان بشيد.مثلا وقتي با تيم ايتاليا قهرمان جهان بشيد ، ايتاليا كلاسيك آزاد ميشه ولي نام كليه بازيكنان كلاسيك بصورت fake هستش.براي درست كردن اونها هم بايد اديت فايلي داشته باشين كه اونها رو توش درست كرده باشن.