سلام. امروز رفتم نظام وظیفه کد ملی دادم، گفتن آموزش افتادی نیروی انتظامی ولیعصر تبریز، کسی می دونه چطوریه اونجا؟
لیسانس، اول اریبهشت
Printable View
سلام. امروز رفتم نظام وظیفه کد ملی دادم، گفتن آموزش افتادی نیروی انتظامی ولیعصر تبریز، کسی می دونه چطوریه اونجا؟
لیسانس، اول اریبهشت
کدوم شهر هستی شما؟نظام وظیفه راحت جواب میده؟
من شهرستان مرند هستم، والا کمی با منت گفت
پس ربطی به اون قانون که نوشته شامل متولدین 72 به قبل هست نداره؟نقل قول:
قوانین کسری و معافیت رو باهم قاتی کردم:n36:
سلام برج 12افتادم 01تهران .خیلی راضی بودم. ولی تمدید کردم به امید این که سپاه پذیرش بگیرم همه مدارک رو هم تحویل دادم. ولی انگار قسمت نبود. امروز رفتم نظام وظیفه گفت نیرو انتظامی پادگان شهید دستغیب جهرم.اصلا فرو ریختم :n02:
چه جوری جایی هست اینجا
مدرکم هم فوق لیسانس
حرص مال دنیا رو خوردینقل قول:
قانع نبودی
بدتر شد داستان به جای اینکه بهتر بشه...
01 که عالی بود
باز نگران نباش
هم چوب خدا بود و هم حکمت خدا
چوب خدا بود چون سربازی هست و مهم نیست ولی همین درسی شد واست تا به امید و اما و اگر زندگیت رو نگردونی و جلو نری
اینکه سربازی بود و مراحل بعدی زندگیت مهمتر هست
حکمت بود شاید همین مسیر خدمتت مسیر زندگیت رو عوض کنه
برو خدا بزرگه...
خدا رو چه دیدی شاید کلا یه چی بشه که انتظار نداشتی
شایدم همین تمدیدت یه چی شد
ولی یادت باشه به امید و اما و اگر جلو نرو
[emoji4]
از حول ( هول؟) حلیم نیفتی تو دیگ....
موفق باشی
Sent from my D6502 using Tapatalk
چی بگم. حیف ام اومد با این همه سابقه بسيجی و شورای بسیج تو سپاه نباشم. تمدید کردم که یه تلاشی کنم واسه پذیرش. تمام سعی خودم رو هم کردم ولی... توکل به خدا
همیشه آرزوم این بود که از طرف سپاه تو فرودگاه خدمت کنم. عشق پرواز و هواپیما خرابش کرد
نیروانتظامی هم در فرودگاه فعالیت داردنقل قول:
شما چرا دوس دارید بیفتید سپاه؟همه کسایی که سپاه هستن دوس دارن بیفتن نیرو هوایی ارتش,من به شخصه میتونستم بیفتم سپاه ولی با سپاه ابم تو ی جوب نمیره,هر می دنبال راحتی ردیف کنه بیفته نیرو هوایی ارتش
دوستان
عکسی که پلیس +10 برای تکمیل دفترچه از ما میخواد باید حتما سیاه و سفید باشه؟
خیر مهم نیستنقل قول:
فقط نباید ریش دکوری داشته باشید [emoji2]
Sent from my D6502 using Tapatalk
سه تیغه که مشکلی نیست ؟!! :n02:نقل قول:
دوست عزیز کسرو معافیت جبهه سال 90 تمام شد، و کسانی می تونند از این قانون استفاده کنند که تا آخر سال 90 مشمول شدن یعنی متولید 72 و ماقبل.نقل قول:
از بهترین آموزشگاههای ناجا هست، فقط جاش را شنیدم اخیرا عوض کردند و رفته به محل جدیدش که می تونه (حتما) در کیفیت پادگان تاثیر بزاره.نقل قول:
ما جای سابق آموزش دیدیم که تو سایت هم چند توضیح در مورد اون نوشتم.
نقل قول:سلامنقل قول:
دوستمون درست گفته بودن، کسر خدمت رزمندگی فقط شامل متولدین 72 و ماقبل اون میشه ولی معافیت ناشی از رزمندگی و ایثارگری میتونه شامل متولدین بعد از 72 هم بشه...
اگه سپاه بیفتی مشکل داره خیلی هم مشکل داره شوخی هم با کسی ندارن داداشنقل قول:
میبرنت بازداشتگاه آب خنک بخوری:n02:
دوستان ظاهرا تعجیل تا اخرین روز های سال قبل برقرار بوده. ولی امسال که رفتم پلیس +10 گفت الان بستس. پرسیدم احتمالش هست دوباره بذارن ؟ گفت احتمالش کمه :n03:
حالا به نظرتون امیدی به تعجیل داشته باشیم یا نه ؟
و شنیدم اگر روز اعزام بری محل اعزام و غایب داشته باشن احتمالش هست مازاد بفرستنت . درسته ؟! (درصورتی که تاریخ اعزامت فرا نرسیده باشه.)
یه سوال کسی که معاف باشه و غیبت داشته باشه بازم معافه یا باید بره
كسي كه معاف هست معافه ديگه كجا بره؟!نقل قول:
از كجا غيبت بخوره؟!
سلام
من چند وقت پیش با پلیس +10 تماس گرفتم، گفتن چون شما مدرک گرفتنت طولانی شده (6سال و 3 ماه برای کارشناسی)، سریعا باید خودت رو معرفی کنی و اصلا زمانی نداری.
امروز رفتم نظام وظیفه اونجا بهم گفتن چون از سنواتت استفاده کردی، فقط 6 ماه بعد از گرفتن مدرک تحصیلی مهلت داری که خودتو معرفی کنی.
ولی توی سایت نظام وظیفه هیچ تبصره یا ماده ای پیدا نکردم که توش نوشته باشه اگه از سنوات استفاده کنی، مهلت یک ساله به 6 ماه کاهش پیدا می کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم اگه کسی اطلاع دقیقی داره راهنمایی کنه.
سلام
من امروز درخواست اعزام دادم.. افتاد برج 8 :n03: عادیه یا واسه من خیلی دیر افتاد؟ درخواست تعجیل میشه زد؟
سلام خسته نباشید من تکمیلی 45 روزه دارم الان اموزشی افتادم پادگان خاتمی یزد دیگه اموزشی نداره درسته؟ و من تو استان دیگه هستم پذیرش گرفته بودم الان اینطوری باید چیکار کرد باید برم یزد؟ مشخص هست کجا میفتم پذیرش قبول شده که افتادم سپاه؟ باز برمیگردم استان خودم؟ مرسی
نظام وظیفه خبر نداره که معاف هستی یا نیستی برات غیبت رد میکنه بعد از اون کاراشو انجام دادی نمیگن چرا غیبت داشتی و اقدام نکردی؟نقل قول:
سلام دوستان
اگر شخصی در حین خدمت پدرش به رحمت خدا برود، چند روز مرخصی به او می دهند؟
آیا این مرخصی جزء استحقاقی هایش حساب می شوند؟
متاسفانه بین مرخصی های سربازی همچین مرخصی وجود نداره (در هیچ ارگانی هم نیست ) ، فرمانده میتونه از استحقاقی و تشویقی و ... مرخصی رو حساب کنه .
دوستان ظاهرا تعجیل تا اخرین روز های سال قبل برقرار بوده. ولی امسال که رفتم پلیس +10 گفت الان بستس. پرسیدم احتمالش هست دوباره بذارن ؟ گفت احتمالش کمه :n03:
حالا به نظرتون امیدی به تعجیل داشته باشیم یا نه ؟
و شنیدم اگر روز اعزام بری محل اعزام و غایب داشته باشن احتمالش هست مازاد بفرستنت . درسته ؟! (درصورتی که تاریخ اعزامت فرا نرسیده باشه.)
سلام دوستان
هوز ابلاغ نشده سرباز معلمی؟!
با تشکر مهران...
سلامنقل قول:
آره کسی که از سنوات ارفاقی استفاده کنه بعد از فارغ التحصیلی فقط 6 ماه وقت داره
برای هر یک از بستگان درجه اول 10 روز. از استحقاقی نباید کم بشه احتمالا مثل مرخصی 15 روزه زایمان همسر اجباری و غیرقابل ذخیره باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
آره باید بری یزد اونجا کاراتو انجام میدی
سلامنقل قول:
نه عزیز مرخصی نداره ! برا کادریش نداره چه برسه برا سرباز ! گاها در این موارد دیدم که فرمانده پادگان از اختیارات خودش مرخصی تشویقی داده ، وگرنه مثل مرخصی تولد فرزند (14 روز) یا ازدواج (10 روز) چیز مشابهی در فانون براش تعریف نشده .
اگر دانشجو هستي يك سال پس از تمام شدن درس (ثبت اخرين نمره) يا يك سال از انصراف يا اخراج وقت داري تكليف خدمت رو روشن كني وگر نه غيبت ميخورينقل قول:
آهان من که دارم کارای معافیت رو انجام میدم 1سال هم از تموم شدن درسم میگذره اما هنوز کاراشو انجام ندادم من بعد از اتمام درس افتادم به کارای معافیت یعنی غیبت دارم واسه معافیتم مشکل ایجاد میشه؟نقل قول:
اگر دفترچه پست كردي و تقاضا معافيت كردي غيبت نداري و گر نه ممكنه داشته باشي ميتوني بري پليس ١٠ بپرسي كه وضعيت چيهنقل قول:
درضمن اگرمعافيت پزشكي اقدام كردي غيبت براش مهم نيست
سلام دوستان ، كسى ميدونه چجورى ميشه براى گرفتن معاف از نگهبانى اقدام كرد!؟؟....من پلاكت خونم پايينه و معاف از رزم هم هستم،يكى از دوستام ميگفت احتمالا بدن معاف از نگهبانى رو ، ميدن آيا؟!!
نه من معافیت ایثارگری دفترچه هم پست نکردم گفتم داشتم کارای معافیت رو انجام میدادمنقل قول:
سلام دیروز برای استخدامی درجه داری نیروانتظامی رفتم گفت دفترچه خدمت پست کن بعد بیا.
چیکار کنم؟ چه جوری بنویسم که مشکلی پیش نیاد؟
هیچی در این مورد نمیدونم. کجا باید برم؟
خیلی فوریه چون وقت نیست!
من تا برج 6 وقت دارم!ممنون:n13:
والا من که سرباز سپاه بودم میدادند ، حتی اون تولد فرزند که اجباری بود اصلا.نقل قول:
خواهشن اگه میدونین بگین!:n35:
معاف از رزمی خودش چند مرتبه بالاتر از معاف از پاسداریه ! یعنی کسی که طی کمسیون بهش معاف از پاسداری بیشتر از شش ماه بدن (یک باره نه اینکه یه بار شش ماه بدن و بعد تمدیدش کنن به شش ماه دیگه یا کمتر ) میشه معاف از رزم .نقل قول:
در اصل شما از پاسداری معافی . البته بیشتر این معافیت شامل پاسداری با اصلحه هست . حتی حق ندارن شما رو به میدان تیر ببرن . اگه دیدید که توجه نمیکنن و بازی درمیارن یا برید به مقام های بالاتر مثل حفا یا عقیدتی سیاسی اعتراض کنید یا راه بهترش اینکه در اولین جلسه ی پاسداری خودتون رو شدید به بیماری بزنید ! مدرکشم که دارید ! :n02: اگه دیدید اصلا توجه ندارن یک فکس یک خطی به بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح بزنید کار تمومه !
تو ارتش نمیدن ،نقل قول:
تولد فرزند و ازدواج تو قانون هست و به همه میدن ولی فوت اقوام تو قانون عنوان نشده . من موارد زیادی از این نوع دیدم که بیشتر فرمانده با سرباز کنار میاد و مرخصی تشویقی بهش میده ولی گاها هم سالیانه میده ! برا کادری ها هم بیشتر استحقاقی یا همون سالیانه حساب میکنن.
اوه اوه این اگه تصویب بشه خیلی بد میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حداقل پنجاهدرصد(50%) از نیروهای انسانی فوق که فارغالتحصیل دانشگاه هستند، باید در مناطق توسعهنیافته یا کمترتوسعهیافته کشور خدمت کنند.