دوستان وضع چطوره؟سرعتا از ماه رمضان بهتر شده یا نه؟
Printable View
دوستان وضع چطوره؟سرعتا از ماه رمضان بهتر شده یا نه؟
منم که اکثرا با تورنت میگیرم سرعتم خیلی میره بالا خدا ازم نگذره :n08:نقل قول:
سلام دوستان
چند روز پیش تو سایت 195 شکایت کردم به علت سرعت پایین و قطع و صلی اینترنت الان 2 روزه اینترنتم عالی شده روز سرعت دانلودم 650 هست تو تایم رایگان 450 شما هم حتما شکایت کنید شاید سرویس تون بهتر شد ( واسم مشخص شد که همه چی دست خودشون هست ربطی به جایی دیگه نداره!!! )
تست همین الان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آقا جواب منو بدید تو روخ دا میخوام سرویسم رو تمدید کنم سرعتا مث قبل ماه رمضان شده یا نه؟بهتر شده از ماه رمضان یا نه؟
ارسنال جان سرعت بصورت نسبی برای همه بهتر شده
منتها شبانه خییلی تفاوتی نداشته برای من قبلنا 25-20 بودم لان
30-35
روزهم معمولا زیر 200
سرعتها به نسبت بهتر شدهولی برای من شبانه هنوز به 40نمیرسهنقل قول:
512 دارم فکر میکنم برای 1-2مگی ها بهتره
سلام دوستان.من اگر 32 کانکشن موجود در ای دی ام فعال کنم احتمالش هست پارس انلاین من را در لیست بلوک خودشون ببرن.ممنون
من الان 5 ماهه دارم با 32 کانکشن دانلود میکنم مشکلی نیست حاجی بزن بره کی به کیهنقل قول:
شما حدودا دقیقه ای 50 مگ میگیری پس هر تعداد دقیقه ای که می خوای قطع نشه حجمش رو حساب کن بعد تو اکانتت انقدر باید حجم مونده باشه یا اگرم نیست باید شارژ کنی اینم یکی دیگه از هنرای این شرکته!نقل قول:
3 ساعت ظهر اینترنتم قطع بود... مشکل سرعت دانلود داشتیم.. پینگشم داغون بود حالا قطعی مکرر هم بههش اظاف شده... زنگ زدم تهران خودشون میگن پهنای باند مشکل داره که دلیلشم مخابراته! یه صدای ضبط شده که برا همه پخش میشه!!!!
کاکوو اینا کلا هیچی مربوط به خود شون نیستاا. همش تقصیر میندازن گردن این و اوننقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
منم دیشب بزور 2گیگ از سرور خارجی دان کردم:n04::n21::n21::n21::n21::n21:
لعنت بر این شرکت اشغال:n21:
هیچ فرقی نکرده مشهد . با یه مگ سرعتمون 70 - 0 بود که باید حداقل 128 میبود . الآنم که اجبارا مجبور به تمدید شدم با 256 این بود دیشب . به جرئت میگم پوزه مخابراتو با این سرعت به خاک مالید .نقل قول:
باز صد رحمت به شاتل میشه شبی 3-4 گیگ از سرور خارجی دانلود کردنقل قول:
پارس چیکار کرده همه را فراری داده:n13:
منم بزودی تخلیه میکنمنقل قول:
دوستم یه شرکت خوب پیدا کرده
شما که راضی بودی! شبی 10 گیگ میگرفتی... چی شد محدود شدی شما هم!!!!!؟ به حمع ما خوش اومی گل پسرنقل قول:
بیا وسط :n20:
من سرویس 2 مگ محدود دارم واسه من که خیلی خوب شده نسبت به ماه رمضان .در ساعات رایگان امروز 6.5 گیگ دانلود داشتم . افسوس میخورم که چرا لینکهای بیشتری نگذاشته بودم چون ساعت 6:15 آی دی ام استپ شده بود چون لینکهام تموم شده بود. البته همش از سرور خارجی بود شب قبلش 4.8 گیگ داشتم با اینکه تا دقیقه آخر هم دانلود میکردم اینم شانس ماست که یه شب هم که خوب میشه لینکهای ما تموم میشه :n15::n15:البته حساب شبهای قبل را میکردم و فکر نمیکردم که بیشتر از 5 گیگ بگیره:n14: ایشالا امشب بتونم جبران کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیشب 50 مگ گرفتم 3 شد رفتم خوابیدم:n05:
منم دیشب 1.3 گیگ گرفتم:| سرویس 2 مگ:n29:
آقا چرا نشستید الکی اعصاب خودتون رو خراب میکنید؟؟ کارش یه تماس و گفتن تخلیه اس خودتون رو هر چه زودتر از این پارس لعنتی راحت کنید
دادا از چه سایتایی دانلود میکنی؟نقل قول:
تورنت میگیری؟
دوستان مشکل شما فقط سرور خارجی هست؟رو سرور ایرانی محدودیت سرعت دانلود نیست؟
این سرعت دیشب بنده در ساعات رایگان از سرور ایران هست.سرعت روزانمم همینه.یه ساله همینه و تغییر نکرده.فقط تو ماه رمضون یکم بد شد
سرویس 512 حجمی/تهران
اضافه کنم از سرور خارجی(برای مثال texl.us آمریکا )هم سرعت همینه.
در کل من راضیم و نمره 20 میدم به پارس آنلاین :)
کلی وقت بود این سرعتو ندیده بودم :n02:
( چه فایده شبانه میاد زیر 100 :| )
من روزانه هم همچین سرعتی ندارم چه برسه به شب!!نقل قول:
رنگ زدم به پشتیبانی میگم سرعت روزانم 50 کیلوبایته خطم رو 9 مگه،میگه سرویست 256 هستش باید بهت 32 بده!داره بهت بیشترم میده!:n08:
شما بودین چی جوابشو میدادین؟
داون استریم من روی 2 هست آیا لینکی وجود داره که بشه بهشون بگم ببرند بالا؟
تلفنی خیلی سخته ثابت هم در دسترس نیست
دوستان با ساختن هر یوزر در باشکاه مشتریان و شرکت در مسابقه میتونید 45 امتیاز به دست بیارید و یه نوعی دیگر با ساختن هر اکانت میتونید بسته یک روزه رو به قرار دادتون اضافه کنید...یکی از دوستان تا الان 45 روز اظاف کرده به قرار دادش... این امکان کاملا قانونی هست و به هیچ عنوان دور زدن نیست.....منتها اسمش فقط یه باگ هست.... پس پیش بسوی رستگاری
شرکت توی کدوم قرعه کشی؟واسه من قرعه کشی توی سایتش نیستنقل قول:
لینک صفحشو بدید لطفا
بعدشم من دقیقا متوجه نشدم
یعنی با هرچندتا ایمیل یه اکانت جدید بسازیم و ثبتنام که کردیم کد تخفیف میده اونو ثبت کنیم؟
یعنی با 8 تا اکانت میشه بسته 5گیگی گرفت
شما چه سرعتی داری؟نقل قول:
تا چهل روز پيش از اين هم بالاتر بود.
من فکر میکنم کسانی که زیر یک سال هست امدن پارس سرعت های خوبی دارند فقط
نه آقا طرف 1ماهه اومده پارسآنلاین اونم سرعت شبانش داغونه... روزانه که خوب مشخصه کسی چیز مخشو گاز نگرفته از پهنای باندش استفاده زیاد کنه گیگش بره... شبه که مهمه که پارس آنلاین پهنای باند ندارهنقل قول:
والا من زیر یک ماهه که اومدم پارس ولی سرعتم از روز اول دغون بود!!هم شبانه هم روزانه...نقل قول:
ببخشید منظورم این مسابقه هست.. که امتیازش 30 تا هست...نقل قول:
نه... با هر اکانت فقط میتونی 40 امتیاز جور کنی برا خودت و یک روز اظافتر بگیری برا سرویست..... نه داداش... امتیاز هر اکانتی که بسازی بالای 40 نمیره و بهیچ عنوان نمیتونی حجم بگیری از این راه... فقط اظاف کردن روز.
پاک شود ....
پس این طوری اصلاح میکنمنقل قول:
هرکی سرعتش خوبه قطعا زیر یکساله امده پارسانلاین ولی عکسش صادق نیست
نه خیرنقل قول:
من همیشه اینترنت خوب رو در ایران به تخم مرغ شانسی تشبیه میکنم که فک کنم بهترین تشبیه ممکنه!
دو مگابایت 4 گیگ ماهیانهنقل قول:
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
منم موافقم با این نظر :n27:نقل قول:
دوستان من بعضی موقع ها برام پیش میاد میخوام از یه لینکی دانلود کنم از بعضی سرورهای ایرانی و خارجی سرعتم هی میره بالا میاد پایین اونم نه با اختلاف زیاد مثلا تو چند ثانیه تا 400 میره دوباره میاد رو 10 بعد میره بالا
ولی وقتی پرو.ک.سی وصل بشه این اتفای نمایفته اصلا
این مربوط به نسخه جدید idm یا خطم یا پارس یا ... ؟؟
مربوط به پارسه داداشنقل قول: