دوست عزیز شما یا واقعا از خود شاتل هستید و یا اینکه دانلود شبانه نداشتید که ببینید شاتل چه بلایی سرتون میاره؟نقل قول:
تازه سرویس من در ساعات روزانه هم سرعتش محدود شده و دانلودش از 16 بالاتر نمیره!
Printable View
دوست عزیز شما یا واقعا از خود شاتل هستید و یا اینکه دانلود شبانه نداشتید که ببینید شاتل چه بلایی سرتون میاره؟نقل قول:
تازه سرویس من در ساعات روزانه هم سرعتش محدود شده و دانلودش از 16 بالاتر نمیره!
میگم نمی دونم چرا هرکی میاد اینجا یهو از شاتل تعریف می کنه، اولین یا دومین پستشه؟!! :31:نقل قول:
فکر کنم دوستان پشتیبانی هستن اومدن محفل مارو گرم کنن و برن :10::10::10:
اقا شاتل عالیه، محشره، معرکست، بی نظیره، نامبر وانه، سوپر استاره، دیگه چی بگم؟!!:5:
دوست گلم یه نظر کوچیک به ده صفحه اخر این تاپیک بنداز اگه قانع نشده ده تا دیگه برو عقب اگه بازم قانع نشدی کلا از تاپیک برو بیرون :31:
شاتل همه مارو ترکونده عمریه با این جاندار منحوس داریم سر و کله می زنیم بی خودی که نظر نمی دیم :11:
احیانا شما از خود برادران پشتیبان که نیستید چون این سرعت هم محدود شده (Limited) توی تصویر تازه :31: من که خیلی وقته شاتل را وداع گفتم اون وقتا خوب بود ولی حالا تقریبا همه ی دوستام شاکیند.نقل قول:
سلام دوستان من تو این هفته نبودم خبر ندارم قضیه شکایت به کجا رسید بالاخره؟
سلام..
سه گیگ هدیه تولد رو ندادن ! البته یادمون نیست که تاریخ دقیق تولد رو نوشتیم یا نه؟!
شما میدونید چه جوریه؟
در ادامه بحث شیرین سرعت افتضاح شاتل بعد از 3-4 سال مشترکش بودن امروز زنگ زدم به فروش ببینم سرعت بالا بهم میدن اولش بهش گقتم من این مدت سرویس اکو 128 داشتم ولی همیشه سرعت روی 512 بود مثل اینکه جن دیده میگفت نه همچین چیزی نمیشه مثل اینگه مارو گاگول حساب میکنن و شروع کرد به توضیح که همچین چیزی نمیشه منم بهش گفتم اصلا نمیخوام جوابمو بدی و اونم گفت من این حرفتو نشنیده میگیرم گفتم خوبه نشنیده بگیر فقط بگو میتونم سرعت بالا تر بگیرم که گفت باید نامه رسمی بیاری
فقط منتظرم دور ه ام تموم بشه از شاتل خداحافظی کنم و به خاک بسپارمش
دوسته من سرعت تو اگه 200 هست برای من 250 هست با 128 که دیشب شبانه من 15 شد که قبلا 50 تا بود
چند روز دیگه همین 250 میشود 18 میگه نه ببین البته من 3 گیگ دانلود رایگان داشتم که هنوز جا داره تا 3 کیلو بایت شدن:31:
این بنده خدا بدون شک شاتلی هست یا نوبه:31:
هدیه تولد رو میشه روز بعدش گرفت؟ چون امشب شارژما تموم میشه فایده نداره الان بدن. کسی میدونه آیا؟
برای همه رو 2 مگ هست بدون استثنا تا زودتر ترافیکتو تموم کنینقل قول:
راسی قضیه شکایت به کجا کشید؟
پس خیلی سیّاس هستند! روز به همه 2 مگ میدن! صددرصد به حالشون فرقی نمیکنه که کاربرا شبها هم دانلود کنند. محدود میکنند که مدام شارژ بخریم! چقدر پول پرست!!!!
من فکر کردم فقط ما روزانه 2 مگ شدیم. الان چند ماهه!
والا فکر کنم از اول مهرمن که دیگه از شاتل کشیدم بیرون و رفتم یه شرکت دیگه!نقل قول:
توی اون تاریخی که به عنوان تاریخ تولد نوشتین بهتون زنگ میزنن و با کلی تحویل گرفتنتون بهتون میگن که ۳ گیگ رایگان اضافه بهتون میدن و تا پایان دوره وقت دارین تمومش کنین.نقل قول:
اس ام اس تبریک هم براتون میدن:31:
من پارسال روز تولدم تماس گرفت و گفت به بخشهای مختلف بهمون نمره بده و از این چرت و پرتا:31:
امسال هم که دیگه شاتل نداریم که کادوی تولد بخوایم:46:
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
اینطور که من دیدم صبح روز تولد اضافه میشه.نقل قول:
حالا اگه یه نفر بدشانس باشه ممکنه همون روز پایان دوره بهش بخوره که البته با سرعت فعلی که دوستان میگن روی ۲ مگ باز گذاشتن میشه تهش رو در آورد.:10:
نه بابا خیلی بچه ها روزانه هم سرعتشون رفته روی 16.نقل قول:
مثل من.
من دو سالي هست مشترك سرويس 512 (ماهانه سه گيگابايت ) شاتل هستم و با سرعت 64 k دانلود ميكنم اما تازه متوجه شدم كه خيلي از دوستانم كه دقيقا همين سرويس رو دارن ، حدودا با 150 k تا 200 k دانلود ميكنن !!! ميخواستم يه راهنمايي كنيد لطفا .
پي نوشت : به شاتل زنگ زدم و خط تلفنم هيچ نويز ي نداره . در ضمن از نظر سيم كشي هم مشكلي ندارم .
من خیلی از شاتل راضی بودم شما هم جای من بودید راضی میشدید چون طی دو ماه شهریور و مهر هر شب 5گیگ دانلود مکیردم تو دو ماه 200گیگ قط شبانه دانلود کردم که وسوسه شدم و رفتم یکساله بستم از 18 مهر محدود شدم تا 1 ابان 1ابان هم باز 5گیگ زدم دانلود که بازم محدودم کردن دیگه هر شب به این پشتیبان ها زنگ میزدم فحش فحش کاری که تا اینکه 1 پشتیبان گفت این محدودیت بین 15روز تا 25 روزه درستم گفت 15 ابان باز سرعتم مثل اول شد شبانه همون 250کیلوبایت بعد از اون هر شب 1گیگ میگرفتم هیچ مشکلی هم نبود تا چند شب پیش که باز 5گیگ زدم دانلود که ببینم محدودیت وجود داره هنوز یا نه که دیدم شبه بعدش باز محدود شدم
به من که هدیه تولد ندادن نامردا بهشون گفتم گفتند قرعه کشی میشه:19:
منم از سروس شما دارم سرعتمم 40-60
من شبانه تو این ماه حدودا 3 یا 4 گیگ دانلود کردم با همون سرعت بین 50 تا 60 کیلوبایت هیچ افت سرعتی هم نداشتم.
اگه خواستی اسکرینش رو هم میزارم.
سلامنقل قول:
نه قرعه کشی نه چیز دیگه نخواستن بهت بدن. زنگ بزدن دفتر مرکزی شاتل گزارش بده:31:
عید هم که عیدی نداد بی .... نا.... بی... دهن... فا....:21:
نقل قول:
هنوز روز خوشته ...محدود که شدی این حرف ها رو نمیزنی....
مدرک میخوای ...پس خوب نگاه کن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما که شیرازی هستی .. به به چشم روشن
کجای شیراز هستی و کدوم مرکز مخابراتی
ببینم کاکو همشهری .. شما که میگی شاتل خوبه هنوز محدود نشدی بفهمی ما چی میکشیم
اصلا حرف بقیه بیخیال .. من همشهریت که دارم محدود میشم و سرویس 2 مگ دارم چی ؟
منم قبول نداری..باشه...خواهیــم دید
اولش سرعتا اینطوریه ... مرد حسابی همه دارن مینالن
اگه از عناصر پش شاتل هم هستید خب به سلامتی . بنده همین الان محدود شدم آقای پش شاتل شیراز
شاتل اکثرا 512 روزانه رو همینقدر بیشتر نمیبنده.بین 40 تا 60 . شرکتای دیگه دانلود روزانه رو بالاتر میبندن هر چند دانلود روزانه زیاد ارزشی نداره.همون 50 60 هم کافیه واسه سرویس محدود.الان هر چی دانلود داریم باید با چیز پی ان انجام بدیم.با چیز پی ان هم اگه دانلودت 700 هم باشه میشه در حدود 40 کیلو.من الان دانلود روزانم بدون چیز پی ان 200 هست ولی با چیز پی ان میشه 40 .:31: زیاد خودتو درگیر دانلود روزانه نکن.
شاتل روزانه سرعتش خوبه خب شکی توش نیست
میاد از عمد این کارا رو میکنه ترافیک که تموم کردی زرت زرت کنتور انداخت .. اون وقت میفهمید
چقدر توضیح بدم اخه !!! باور اول دوم که نیس
شب مهمه ... دانلود شبانه...شبانه سرعتا رو محدود میکنند ..
کجا شاتل پشتیبانیش خوبه ؟!
حرف های اون دوستمون رو که گفته :
128دارم روزانه با سرعت حداکثر 200 کیلوبایت و حداقل 150 کیلوبایت و شبانه با سرعتی بین 50 -60 دانلود میکنم..
قبول دارم منم همین سیستم رو دارم ولی زیاد دانلود نمیکنم.
تازه این شاتل چقد گداست عید هم میشه عیدی نمیدن میگن 3گیگ ترافیک بخر تا 3گیگ دیگه بدیم بهت
باز پارس آنلاین داشتم عید ها 1 گیگ ترافیک میداد.
راستی :
من یکی از دوستام از مخابرات اینترنت گرفته الان چند روزه سرعتش روی 400 تا 600 متغیره !!!! :18:
این ک اکثر سرویس های اکو رو روی 2 مگ میبندن خیلی اقدام زیرکانه ای هست واسه اینکه ملت گیگ بیشتری بخرن ...
دوستان شما هم قاط زده سرویستون؟
واسه من 90 درصد سایتها رو وا نمی کنه.فارس نیوز وا کردم بی اغراق پینگ زیر 1 میلی بود ایگار.مث برق وا کرد
بعضی سایتها رو دیر وت می کنه.خیلی ها رو وا نمیکنه.
مثلا همین پی سی ورلد وا نمیکرد
کجبور شدم با از اونا پی ان بیام
قضیه چیه؟
مودم رو ریستارت هم کردم فایده نداشت
بله برای من هم همینطور میشه:18: بعضی از سایتهای معمولی مثل خود p30world و سایتهای رسمی و قانونی بعضی مواقع لود نمیشند تازگیا:18: ولی با قندشکن لود میشن:5:نقل قول:
خب چرا آخه؟
چرا همچینه؟
گندشو دارن در میارن تازکیا
دلیل میخوای چیکار :31: مگر محدودیت دلیل داره:13: شبانش رو که محدود کردند و دلشون خواسته از این به بعد هم هرچی گفتند باید نگا کنیم و جستجو کنیم:31:نقل قول:
حالا شما حجمت رو کنترل و مدیریت کن که حجم نخری ! ببین رو چند میبندن ...نقل قول:
این ک اکثر سرویس های اکو رو روی 2 مگ میبندن خیلی اقدام زیرکانه ای هست واسه اینکه ملت گیگ بیشتری بخرن ...
یه سوال یه چند وقت پیش یه شکایت از شاتل تنظیم کرده بودیم چی شد نتیجش نکنه اینم مثل بقیه شکایت ها به زباله دان تاریخ پیوست
نه دوست عزیز هنوز زوده که به تاریخ بپیونده:31: شاتل که خودش زبا..لستنقل قول:
شنبه یا دوشنبه مشخص میشه.
سلام
سرعت دانلود استاندارد 512 بايد 64 باشه و براي شما هم همين قدره
ولي خب بعضي شركتها سياسيت دارن و مين سرعت رو ميبرن بالا تا كاربر سريع حجمش تموم شه مجبور شه دوباره حجم بخره
در كل سرعت شما استاندارد هست و كم فروشي صورت نگرفته
موفق باشيد
منم سرویس شما رو دارم
روزها سرعت 250 وشب ها 5 کیلوبایت هست !
page باز کردن چقدر سخت شده امروز !
شما هم مشکل با پیج باز کردن دارین ؟
speedtest.net اصلا باز نمیشه که من بخوام تست بزارم ! به سلامتی شاتل روز هم شبیه شبهاش شد !
اقا سرعت دان ارت ۳ برای شماها چقدرهنقل قول:
من تو تبریز تو کافی نت دوستم با ۱۱۶ داشتم دان میکردم
سرویسش ارت ۳ هست
برای ارت ۱ هم من سرعت ۵۰ تا رو تو تبریز دیدم
در ضمن این همه همشون استفاده میکنن محدود نمیشن
قبلا خودم هم ۶ ماه شاتل داشتم به غیر از پینگ بدش همه چیش خوب بود و اصلا محدودیتی در کار نبود
من خودم یک سال آرت داشتمنقل قول:
n نفر دیگه رو هم میشناسم که این سرویس رو دارن . بغیر آرت 7 و 8 همشون محدودیت ماهانه دارن .
اینجوری میگی ملت میرن میگیرن بعد به شما فحش میدن که گمراهشون کردین.
نه عزیز منظور من این نیست که شما دروغ میگیدنقل قول:
من اصلا نمیگم اینترنت ایران خوبه الان خودم کلی شاکیم
ولی میگم من که خودم استفاده کردم و چند نفر از دوستامم شاتل دارن و شب و روز دان میکنن محدود نمیشن
اونم فقط تو تبریز بقیه جاهارو خدا میدونه
میگم تنها مشکل شاتل برای من فقط پینگ خیلی مزخرفش بوده
الان هم جالبه بگم
تو سایت ای اس پی من زده که کل اینترنت قطعه ولی مال من وصله ولی مال دوستم که از همون ای اس پی سرویس منو داره قطعه
مملکتیه داریما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
ولی با این حال بازهم مشتاقان خرید اینترنت به غیر از کافی نتها از شاتل خیلی کمه
اخه خودتون که از پینگش خبر دارید
ولی ارت ها برای کافی نتی ها خیلی خیلی به صرفه تره
من تماس گرفتم یک پشتیبان که انگار تو خواب حرف میزد ( مثل روبات بود) گفت شما چون حقوقی هستید هدیه تولد به شما تعلق نمیگیرد!!!!!!!!!! و فقط مشتریان حقیقی بهشون هدیه تولد تعلق میگیرد!!! اصلا نمیدونم چرا زنگ زدم .پشیمونم! هر چی آدم به اینها رو نندازه بهتره!
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
من که اصلا دانلود ندارم، یه چند شب برای پسرم انیمیشن دانلود کردم ( بعد از چند سال دانلود نکردن) محدود شدم! خیلی مزخرفه این کارشون!نقل قول: