شاید شخص شما این توقع رو نداشته باشید ولی توی همون اینستاگرام وزیر بعضی ها اومدن گفتن طرح های جدید رو کلا کنسل کنید همون قبلی ها بهتر بود
یه سوال دیگه هم دارم ازتون می شه یه قیمت به من بدید که اگه بدن ازش راضی هستید دوس دارم بدونم چیزی که توی ذهنتون هست چقدر فرق داره با این طرح های جدید مثلا بگید من توقع دارم سرعت 4 مگ با 10 گیگ دانلود قیمتش اینقدر باشه
شما رو نمی گم ولی بعضی دوستان توی همین انجمن کلا ناراضی ان یعنی اصلا مهم نیست که موضوع چیه مهم اینه که اونا ناراضی ان:n02:اول طرح گیر داده بودن به این که چرا حجما کمه حالا که حجما سر به فلک کشیده می گن کم مصرفا پس چی من نفهمیدم بالاخره بعضیا کم مصرف هستن یا پر مصرف
اتفاقا ما اصلا ترسی نداریم از اینکه این طرح شکست بخوره یا برداشته شه چون چیزی که درسته راه خودش رو پیدا می کنه و الان اگر یه شرکتی حتی حرف اینو بزنه که برگرده به قبل مطمئنا مردم دنیا رو روی سرشون خراب می کنن مثل همون کاری که با شاتل کردن و دیدیم که چجوری عقب نشینی کرد از طرح های اولیش
فضای رقابتی هیچوقت به ضرر مصرف کننده نیست چون همیشه یه شرکتایی پیدا می شن که جسارت دارن و می خوان سرویس بهتر ارائه کنن ولی به وجود اومدن یه اینجور فضایی متاسفانه فقط با زور ممکن بود که من به شخصه خوشحالم که این زور به شدت اعمال شد.