با کارت ملی برید دفتر پیشخوان یا امورمشترکین هر دو خط رو بگیرید بعدا براتون مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
Printable View
با کارت ملی برید دفتر پیشخوان یا امورمشترکین هر دو خط رو بگیرید بعدا براتون مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
دوستان سلام. من 2 عدد سیم کارت همراه اول نسل 4 اعتباری دارم. روی هر دوتاشون بسته 30 روزه آلفا پلاس ریختم اما speed test که با گوشی می گیرم یکیش سرعت دانلود و آپلود تا 35Mbps هم میرسه اما اون یکی از 8Mbps بالاتر نمیره. مشکلم با همین دومی هس. چکار کنم که سرعتش مثل اولی باشه. لازم به ذکره که برای هر سیم کارت، تستها رو روی گوشی سامسونگ Galaxy A5 2017 انجام دادم (که از CAT6 پشتیبانی می کنه) و برای تست هر سیم کارت، فقط همون رو روی گوشی و اسلات سیم اول انداختم. تست ها هم همه از Ookla و با سرورهای یکسان انجام شد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
همراه اول اون یک خطت رو محدود کرده. مراجعه کن لینک زیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پا ک شو د :n11::n11::n11::n11::n11:
دوست عزیز من هم میدونم نرم افزاری هست به هیچکجه 2 سیم کارت نمیتونند همزمان رو 4جی باشند و حرفی که زدم باد هوا نبود اطلاع دقیق دارم که عرض کردمنقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
دو سیم کارت روی دو گوشی جدا می تونن؟ میگم اصلا این همراه اول شاید به هر شخصی فقط یه سرعت 4g میده و سیم کارت های بیشتر رو روی 3g می بنده؟ کسی از دوستان هس که دو سیم اعتباری نسل 4 به اسم خودش باشه و رو هر دوش محدودیت 8 مگ نداشته باشه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
من سیم کارت اصلا تو گوشی نبود دادم بهش گفتم می خوام یوسیم کنم یکی یوسیم بهم داد قبلی رو هم اصلا کار نداشت همونجا هم فعال شد یک قرون هم نگرفت و از شارژ هم کم نشد یک سیم دیگه یوسیم هم داشتم فقط سرعتش بعد از تعویض به یوسیم بر روی ۸ محدود شد خیلی شیکنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
من دو تا دارم یکیش که از پارسال محدوده یکی دیگه هم یوسیم و محدود نبود به محض اینکه یوسیم شد محدود شدنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اين اتفاق ها زياد ميوفته
اين يعني پلاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
چه سرویسی رو ازش می گیرید؟ من که هرچی گشتم نتونستم مثل MCI سرویس حجم نامحدود ببینم. MTN حجم نامحدودش فقط wimax هس که 2 مگه! مگر اینکه بالاتر باشه و مثل ISP های ADSL بیشترم ببندن.نقل قول: