سلام دوستان کسی اینترانت از این شرکت خریده قیمتش چنده؟
Printable View
سلام دوستان کسی اینترانت از این شرکت خریده قیمتش چنده؟
هنوز اینترانت اشتراکی نمیده
سلام
یه توضیحی در مورد این بسته های نیترو میدین؟
تو پنل من قبلا وجود نداشت و به تازگی اضافه شده.فقط سرعت رو زیاد میکنه و از همون حجم خودمون کم میشه؟
میشه همزمان با فشفشه خریداریش کرد؟
فقط سرعتت رو روی 12مگ میبنده چیزه دیگه ای نداره تازه اگه خطط 12مگ بکشه تازه اونو فعال کنی نمیتونی فشفشه فعال کنی و از حجم اصلیت کم میکنهنقل قول:
امروز سایتها بزور باز می کنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
از سایت های وب میخوام سرویس بگیرم،رفتم برای خرید(بهم نام کاربری و رمز دادن) توی بخش "نگهداری/خدمات" کلی گزینه هست،الان در صورت نرمال باید گزینه ها رو کدوم باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه به کنار ولی گزینه ی اتصال همزمان منظورش چیه؟! من میخوام همزمان دو نفر با یک مودم وصل بشن،الان باید براش سه هزار بدم؟!
بعد اگه از سایت ثبت نام کنم،مشکلی که پیش نمیاد؟!
با تشکر:n16:
همه رو بزار همونجوري باشه فقط اگر مي توني وصلش كني بر عهده كاربر رو انتخاب كن در غير اينصورت تلفني يا حضورى رو انتخاب كن.نقل قول:
اتصال همزمان منظورش با يك يوزر پس چند بار وصل شدن هست شما با مودم اينترنت روshare مي كني مشكلي پيش نمياد
ممنوننقل قول:
راه اندازیش فقط کانفیگ مودم هست دیگه؟اگه VPI و VCI رو بدن بقیه اش مشکلی نیست!
خواهش مي كنم. بله همون vpi vci و يوزر پس رو بزنيد وصل ميشه شايد يكي دوتا تيك ديگه هم بخواد ولي كلا چيزي ندارهنقل قول:
Vpi vci رو هم بهتون ميدن دوستان اينجا هم مي دونند vpi vci رو فكر كنم ٠ ٣٥ باشه
موفق باشيد
از وقتی این نیترو اومده کیفیت های وب بدتر شده. واقعا تو مغز اینا چی میگذره؟! یعنی نمی تونن مقدار پهنای باند و با تعداد کاربران متناسب کنن!! یا اینکه مثل جاروبرقی فقط کاربر میگیرن بدون افزایش پهنای باند و کیفیت!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk