من كه هرچي نگاه كردم نفهميدم داستان چيه، يه كي منو از بيخبري در بياره!!!!
Printable View
من كه هرچي نگاه كردم نفهميدم داستان چيه، يه كي منو از بيخبري در بياره!!!!
نقل قول:دوستان چرا اينقدر بحث حاشيه اي مي كنيد . اگه مي خواهيد چت كنيد بريد تو مسنجر .نقل قول:
كمي رعايت كنيد . از شما بعيده .
صبر كنيد تا نفر جديد معرفي بشه .
بهروز جان.ممنون که تذکر دادید اون پیغامی که قبل از پست من دادید رو ندیدم چون در حال نوشتن پست بودم و شما زودتر پست دادید.سعی می کنم تکرار نشه ولی بابک جان می خواهد پاک کند پاک کند.
ممنون.بهروز.
نقل قول:
دوست عزيز كمي رعايت كن لطفا اين حرفها چيه كه ميگي؟
از اقا بابك ميخوام كه پستهاي اضافي رو پاك كنه .
خب صندلي نشين بعدي هم مشخص شد.البته مذاكرات اوليه رو بهروز جان انجام داده بودن و مذاكرات نهايي پاي بابك بود. فردا ايشون معرفي ميشن. از بابك عزيز خواهش مندم اسم lovab رو از اسم تاپيك برداره
ببخشيد نميدونم اينجا جاشه يا نه ولي ميگم.
از صندلي نشين عزيز بخاطر جواب ها تشكر ميكنم ولي به نظر من پاسخ ها قانع كننده نبود واكثرا يا به شوخي بود يا پيچوند. ( اميدوارم lovab عزيز ناراحت نشه )
بازم شرمنده كه بحثو منحرف كردم
عزيز دل اگه با بي احترامي و كدورت همراه نباشه همين جا جاشه. ما معمولا بين دو صندلي نشين فاصله ميندازيم كه انتقاد دوستان رو بشنويم. در مورد پاسخ هاي دوستمون هم خب هر كسي به سليقه خودش جواب ميده. اين برميگرده به اينكه هر كسي چه برداشتي از صندلي و صندلي نشيني داشته. شايد يكي اينو شوخي و صميميت و دور هم بودن و گفتن و خنديدن بدونه مثل ووكمن عزيز كه دو هفته شاد رو توي صندلي با ايشون داشتيم و ممكنه يكي هم اينو كاملا جدي بدونه و جاي براي شناسوندن پيچيدگي هاي شخصيتي خودش و اينكه كمك كنه ما بيشتر بشناسيم ايشون رو مثل nightmare عزيز كه بعد از صندلي نشين خداحافظي كردند.
بازم ممنون
سلامنقل قول:
در مورد پاسخ هاي دوستمون هم خب هر كسي به سليقه خودش جواب ميده. اين برميگرده به اينكه هر كسي چه برداشتي از صندلي و صندلي نشيني داشته. شايد يكي اينو شوخي و صميميت و دور هم بودن و گفتن و خنديدن بدونه مثل ووكمن عزيز كه دو هفته شاد رو توي صندلي با ايشون داشتيم و ممكنه يكي هم اينو كاملا جدي بدونه و جاي براي شناسوندن پيچيدگي هاي شخصيتي خودش و اينكه كمك كنه ما بيشتر بشناسيم ايشون رو مثل nightmare عزيز كه بعد از صندلي نشين خداحافظي كردند.
من فکر میکنم نباید اینگونه باشه...یعنی به دلخواه صندلی نشین نباشه...
مطمئنا صندلی داغ برای خودش آرمانی داره و داره در اون مسیر قدم بر میداره.حالا بر اساس این مسیر باید به صندلی نشین ها توصیه بشه که چطور و چگونه به سوالات جواب بدن.
این چطور و چگونه هم باید بر اساس نظر مخاطب (دیگر کاربران) باشه.
من در کل این مدت با دوستانی که جدی و صریح به سوالات پاسخ دادن بیشتر حال کردم تا دوستانی که تاپیک رو به شوخی گرفتن...
مخلصیم
چون انگار الان ميشه نظر داد منم نظر ميدم ...نقل قول:
بنظر من شيوه اي که سعيد رونالدو گفت خيلي بهتره ، هرکي به نوعي به قضيه نگاه ميکنه ، بنا نيست که همه انسان ها مثل هم باشن ... يکي دوست داره جدي صحبت کنه و يکي دوست نداره ، اين برميگرده به آزادي فردي شخص صندلي نشين ...
به نظر من خیلی هم شخصی نیست.نقل قول:
باید به هدف سوال شونده هم توجه بشه...میدونی چی میگم؟!...یکی خودش میاد سوال شوخی میکنه...خوب طبیعیه که باید اون رو شوخی جواب داد....ولی اگه سوال جدی بود محکومه به جدی جواب دادن...رسوندم منظور رو؟
مخلصیم