تمدید موقت واسه منم ضرر زد استفاده نکنی کم میشه بهتر گیگ اضافی بخری یا کلا تمدید کنینقل قول:
Printable View
تمدید موقت واسه منم ضرر زد استفاده نکنی کم میشه بهتر گیگ اضافی بخری یا کلا تمدید کنینقل قول:
نقل قول:
دوستان من چی کار کنم؟
آقا دیشب باز هم مشکل چند شب پیش ، اتفاق افتاد :
یه بخشی از دانلود رایگان من رو غیررایگان حساب کرد .
کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته ؟
سلامنقل قول:
آره برا منم دیشب کل مصرف شب رو از حجمم کم کرده
برای منم این اتفاق افتاده.کم کرده،صبح کله سحر زنگ زدم خفتشون کردم.گفت بر میگردونیم.مشکل پیش اومده برای سیستم محاسبات.دوستان حواستون باشه گزارش مصرف دیشب رو چک کنید :8:
سلام
دیشب نه تنها دانلود روزانه شبانه منو قاطی حساب کرد، بلکه ساعت کانکت شدنم رو هم با هم قاطی کرده
سری قبل که این مشکل بود وقتی با پشتیبانی صحبت کردم با یک متصدی مرد صحبت کردم اما امروز که تماس گرفتم با یک خانم صحبت کردم و ایشون زیر بار نمیرفتن و مشکل رو گردن خود من مینداختن
اول میخواستن از 4 گیگ من فقط 1.5 گیگ برگشت بدن اما توضیح که دادم قبول کردن کل دانلود دیشب من برگشت بخوره
مسئولینش تا شنبه نیستن و باید تا اون روز صبر کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از اطلاعات توی لاگ درست نیست
سری اول از ساعت 12.31 تا 5:00 کانکت بودم که حدودا میشه 270 دقیقه
سری دوم از ساعت 5 تا 6:57 کانکت بودم که میشه 115 دقیقا حدودا
فقط خدا کنه کودن بازی در نیارن و بدون بحث کل حساب رو برگشت بدن
خدارو شكر ازمن كم نكرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم همینطور. بی شرفا این دوریه مجبور شدم 3 گیگ اضافی بخرم به خاطر همین کاراشون
دوستانی که کم شده ازشون حواسشون باشه به متصدی پشتیبانی بگن که یه تیکتی، برگه یاداشتی براتون بذارن که یه وقت تا شنبه یادشون نره :5:
منم حدود یه ربع با یه خانم :40::31: صحبت کردم و اصلا زیر بار نمی رفت. 10دقیقه منو پشت خط گذاشت که قطع کردم و دوباره تماس گرفتم.نقل قول:
گفتن برمی گردونن ، اما هنوز حسابم تغییری نکرده. :19: