دوستان هر طرحی دارید یه speedtest از سرور اصفهان بزارید لطفا.مسی یا فیبر نوری فرقی نداره
Printable View
دوستان هر طرحی دارید یه speedtest از سرور اصفهان بزارید لطفا.مسی یا فیبر نوری فرقی نداره
آقا بالاخره تونستم طرح کمپین 93 بدون مودم را رزرو کنم . چقدر طول میکشه تا سرویس فعال بشه ؟
یهو دیدی فردا ظهر بهت زنگیدند بری یوزر پس بگیری!نقل قول:
پس موقع رزرو که یوزرو پس خواست . اون چی بود پس ؟
والا جزو معما های لاینحله. احتمالا نظر سنجی بوده که ببیند چه یوزر پس هایی ملت بیشتر انتخاب می کنند و در نهایت به پسورد ایمن چهار رقمی اکتفا کنند.نقل قول:
خلاصه شما فهمیدی به ما هم بگو! [emoji2]
سرعت وبگردی خیلی پایینه از همه اینطوره یا فقط از من اینطوریه.باید 256 بده به 100 هم نمیرسه
Dnsنقل قول:
تغییر بده داداش.
و سوال نهایی . سرویس من 5 مگ سرعت داره ( 4800 ) ولی با زور 400 کیلو سرعتش هست موقع دانلود . در صورتی که باید حداقل 700 تا باشه . 16 کانکشن دانلود منیجر
یعنی برم توی تنظیمات مودم و عوض کنم دیگه درسته؟ چی بذارم؟نقل قول:
سلام من 30 شهریور 2مگ با 5 گیگ (بدون مودم) ثبت نام ایترنتی کردم بعد همون لحظه 5 گیگ شارژ شد و خودش وصل شد منم دیگه زنگ نزدم 2020 مشکل اینه که دیگه از اون روز به بعد شارژ نکرد واسم سر هر ماه یعنی همون گیگ رو داد و بس! زنگ زدم یه خانومه جواب داد گفت باید بری حضوری فعال کنی درست میشه رفتم مخابرات فروغی فعال کنم ایندفه بهم گفتن که مشکل نداره سرویست ، شما اون 5 گیگ ماهانه رو نمیبینی اما واست حساب میشه!!!
الان من خودم میدونم که از 30 شهریور فقط همون ماه اول رو بهم 5 گیگ دادند و دیگه شارژ نشده اما مخابرات میگه نه ، چکار کنم ....؟
لطفا کمک کنید ممنون.