05chips چرا بن شده؟
Printable View
05chips چرا بن شده؟
من الان خیلی خیلی کم مونده برسم به لول 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب یک کپی از کارهاش گرفتم در کاغذ ( تمامی کارهای موجود ) و تا شب ساعت 4.20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشستم کار ها را آنالیز کردم که چه کار هایی باد بکنم من الان دنبال پول اینا نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان روی چاریسما و ریپیرینگ کار می کنم آخر سرم فکر کنم سرباز بشم
نظرتون چیه ؟؟؟
من فکر کنم تا رنک 1 بشم دست بر نمی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن آنالیزم خوبه چون عمران می خونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رحم ما كنه!!!نقل قول:
05chips چرا بن شده؟
حالا معلوم نيست دسته كيه!!
این دو تا اصطلاح چیه ؟؟ یکی بگه برام در ضمن الان در هتل fargo خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براي سيتينگ تراپ كه هيچ ولي كلاس چارلتون
اين كار ها لازم نبوده كه!! شما برو دنبال كار هايي كه تجربه زياد داره تا زود لول آپ بشي!نقل قول:
من الان خیلی خیلی کم مونده برسم به لول 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب یک کپی از کارهاش گرفتم در کاغذ ( تمامی کارهای موجود ) و تا شب ساعت 4.20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشستم کار ها را آنالیز کردم که چه کار هایی باد بکنم من الان دنبال پول اینا نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان روی چاریسما و ریپیرینگ کار می کنم آخر سرم فکر کنم سرباز بشم
نظرتون چیه ؟؟؟
من فکر کنم تا رنک 1 بشم دست بر نمی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن آنالیزم خوبه چون عمران می خونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيتينگ تراپ يكي از اسكيل هاست كه اگه روش كار كني كار هاي خوبي باز ميشه!!نقل قول:
این دو تا اصطلاح چیه ؟؟ یکی بگه برام در ضمن الان در هتل fargo خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وست تو جديدترين آپديتش يه سري سري لباس و يه سري كلاس اضافه كرده كه اگه شما لباس هاي يه كلاس رو تو اينونتوي دااشته باشي يه سري امياز بهت ميده. چارلتون يكي از اوناست!
کد:http://www.weststats.com/Itemsets/
ای بابانقل قول:
کی بن شد ؟!
نکنه مهرداد یه یوزر دیگه زد و با این دوئل کرد و بن شدش ؟ :41:
خوب به من کسی دیروز این حرف را نگفت در ضمن آنالیز کردم ببینم این جور کار ها کدوم اسکیل ها را می خواهد در ضمن تا حالا 2 تا 2 ساعت و یک 1 ساعت در اون ماهیگیری کار کردم ولی بهم حتی یک ماهی هم نداده :13: ولی 2 تا قلاب ماهیگیر داده :31: مگر شانس پیدا کردن قلاب کمتر از ماهی نیست :13: در ضمن برای ماهی شانس خیلی خیلی خیلی زیاد از تور ماهیگیری است پس چرا ماهیی پیداش نمی شه :19:نقل قول:
مهرداد كه گفت دسته من نيست.نقل قول:
نکنه مهرداد یه یوزر دیگه زد و با این دوئل کرد و بن شدش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم مگه سایت وست بن اینا هم می کنه :18::18: یعنی چی هر کسی حق استفاده از یک یوزر را داره ؟؟؟ اگر آره برای هر آی پی هست و یا برای هر ایمیل ؟؟؟نقل قول: