برای اجرای Disk management روی my computer راست کلیک کنید و سپس روی manage کلیک کنید و سپس از ستون سمت چپ قسمت روی Disk management کلیک کنید .نقل قول:
Printable View
برای اجرای Disk management روی my computer راست کلیک کنید و سپس روی manage کلیک کنید و سپس از ستون سمت چپ قسمت روی Disk management کلیک کنید .نقل قول:
چون با یه نرم افزار تو گوشیم دارم جواب میدم اینو به عنوان امضام میذاره
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
بطور خلاصه LBA Area شامل قسمتهایی هست که اطلاعات کاربر در آنجا ذخیره میشود . یک قسمت دیگری هم وجود دارد به نام UBA Area که در این مکان چندین ماژول میکروکد وجود دارد . هر Module شامل یک UBA هست . میکروکدهایی مانند Smart Data یا P-List / G-List یا Firmware و یا Translator Data ... در این قسمت وجود دارد . دسترسی به UBA Area از طریق روش های عادی (با استفاده از Standard ATA Commands) امکان پذیر نیست . بیشتر دستورات برای دسترسی به UBA modules در دسترس همگان قرار نمیگیرد . برای حل مشکل Firmware هم میتوان از دستگاه PC-3000 استفاده کرد .نقل قول:
ببخشید اینقدر کلافه شدم از دست این هارد اشتباهی عکس گذاشتم . بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
پیشنهاد میکنم حداقل یکبار با برنامه HDD LLF Low Level Format Tool ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هارد دیسک مورد نظر را Zero fill کنید . اگر مشکل برطرف نشد چاره ای جزء خرید هارد دیسک جدید ندارید . البته میتونید بفرستید کلینیکهای تخصصی ولی با توجه به حجم کم این هارد دیسک و قیمت نه چندان بالای هارد دیسکهای نو ، منطقیتر این هست که آکبند بخرید .
دو نکته :
1. اگر اطلاعاتی روی این هارد دیسک هست قبل از LLF کردن به فضای دیگری منتقل کنید .
2. معمولاً LLF کردن مشکلی برای هارد دیسک بوجود نیمیآورد ولی حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت را هم در نظر بگیرید .
D که مخفف Delay هست ، بطور خلاصه به معنی وجود سکتورهایی هست که response time آنها بالاتر از حد عادی هست . بعبارت دیگر برای مکانیابی (locate) و دسترسی (access) به اطلاعات موجود در این سکتورها زمان بیشتری مورد نیاز هست .نقل قول:
این ۴ تا رنگ زرد D معنیشون چیه؟
مشکل کندی بیش از حد هارد دیسکتان بیشتر به خاطر همان سکتورهایی هست که Delay دارند و ربطی به SMART ندارد .نقل قول:
میگم هاردم درس نشد ممکنه از SMART هاردم باشه مشکل؟ مثلا دیر به مدیریتش میپردازه ...!
هارد دیسک شما در حالت not initialized هست و اگر بتونید initialize کنید اطلاعات از بین میرود که با توجه به I/O Device Error که داده بعید میدونم بتونید initialize کنید.نقل قول:
منظور از initialized این هست که در کادری که باز شده MBR را انتخاب کنید یا GPT و باید MBR انتخاب شود .
جناب این پیغام را داد وقتی MBR را زدم. چه کنم؟!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OK کردم. میخوام بدونم اصلا درست بشو هست یا نه؟؟؟ :n24: