سال قبل که آموزشی رفتم (ارتش) کسانی که هم برگ سبز و هم امریه داشتند توی آموزشی ترخیص شدند و رفتن واسه جایی که امریه داشتن.نقل قول:
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
Printable View
سال قبل که آموزشی رفتم (ارتش) کسانی که هم برگ سبز و هم امریه داشتند توی آموزشی ترخیص شدند و رفتن واسه جایی که امریه داشتن.نقل قول:
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
سلام دوستان
عیدتون مبارک
دیروز رفتم برگ اعزام از پلیس +10 گرفتم تاریخ اعزام نوشته 95-06
چند تا سوال دارم من لیسانس و معاف از رزم هستم می خواستم بپرسم کی می تونم بفهمم کجا افتادم مثلا سپاه یا ارتش
چون هیچی ننوشته فقط تاریخ اعزام هست
ممنون میشم کلا یه توضیحی بدید که من الان باید چیکار کنم و چطوریاست معاف از رزم و ...
ده روز قبل از اعزام واحتمالا سپاهنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
ایا در مدت سربازی ... بهر نحوی قانونی یا غیر قانونی میشه دانشجو شد ؟ هر دانشگاهی باشه ؟؟؟ امکان داره تو این 2 سال خدمت حداقل دانشگاهی رفت و چند واحد پاس کنی و بعد پایان خدمت مدرک بگیری؟
سپاس
سلامنقل قول:
قانونا که خیر ! اما تو این مملکت چی قانون داره که این دومی باشه ! یکی دوسال پیش شنیده بودم که یکی از واحدهای پیام نور تهران همچین قابلیتی رو برا سربازا گذاشته بود . بروشور هم داده بود بیرون و دقیق هم نوشته بود مناسب برای سربازها ! از جزئیاتش خبر ندارم !
مورد دیگه که برای یکی از دوستان اتفاق افتاد هم امکان پذیره ! این دوست ما تاریخ ترخیص از خدمتش اول خرداد امسال -95- هست اما برا ترم بهمن ماه یکی از واحد های دانشگاه ازاد شرکت کرد (بدون کنکور ) و پذیرش هم شد به شرط اینکه قبل از شروع امتحانا پایان خدمتش رو تحویل بده ! البته ایشون نگفته بود که سربازم ، گفته بود که سربازیم تازه تموم شده و هنوز کارتم نیومده :n02: اگرم تو دانشگاه اشنا داشته باشید بازم میشه کاریش کرد ، یادمه که طبق دستور عملی که برای کارگزینی یگان ما اومده بود چند ماه اخر خدمت ما، کارگزینی حق دادن برگ تاییده خدمت به نام دانشگاه رو به سرباز نداشت مگر اینکه مثلا کامل توش قید میشد که برای گرفتن مدرک هست فقط ! دلیلش هم مشاهده ی چندین مورد سو استفاده و ادامه تحصیل نوشته بود ! پس امکان پذیر هست این مورد!
میشه بفرمایید بعد از چند روز ترخیص شدند؟نقل قول:
دوستان راهی وجود داره که کسی واسه سربازی فقط ارتش بیفته؟ ( سپاه نیفته)
من اکثرا اوقات میشنوم کسایی که میرن سربازی تاریخ اعزامشون میشنوم یا اردیبهشت یا شهریور یا اسفند، ماه های دیگه سال اعزامی نیست ؟!!!!!
طبق تجربه کسی تیر یا مرداد دفترچه پست کنه، تاریخ اعزام چه موقع میفته؟
سلامنقل قول:
بله میشه درخواست پذیرش داد . اگه با پذیرشتون موافقت بشه 51 درصد امکان داره بیفتید ارتش ! راه دیگه ای نداره (جز پارتی ! )
برای دانشجو وظیفه ها ، یعنی فوق دیبپلم و بالاتر ، روز اول ماههای زوج اعزام هست . برای وظیفه ها ، یعنی از پیش دانشگاهی و پایینتر ( و دانشجو اخراجی و انصرافی بدون مدرک ) 17 یا 18 هر ماه اعزام هست.
نمیشه گفت ! اما اگه دانشجو وظیفه باشه زودتر از دو دوره نمیفته ! یعنی اگه تیر بفرسته ، ابان اعزامه . البته اصلا نمیشه گفت شاید نیاز به نیرو داشتن و همون شهریور اعزام شد ! یا اصلا نیاز نداشتن و اسفند اعزام شد ! این مورد رو دوستان تو تاپیک خیلی اشاره کردن بهش . مثلا دوستی شهریور ماه دفترجه فرستاده بود اسفند 94 اعزامش بود و دوستی هم دی ماه فرستاده بود و ایشون هم دی ماه اعزام شدن ! شانسیه !
سلام دوستان
من شهریور فارغ التحصیل میشم از دانشگاه و میخوام به محض فارغ التحصیل شدن دفترچه رو بفرستم که هرچه سریعتر سربازی رو تموم کنم بره
چیزی که از دوستانم شنیدم من اگه شهریور یا مهر دفترچه رو بفرستم اعزامیم میخوره اول اسفند یا اول اریبهشت سال دیگه (طبق سال گذشته)
حالا سوالم این هست که آیا امکانش هست با کسی که اعزامی آبان هست یا اعزامی دی ماه هست و بخواد دیرتر بره جامو عوض کنم؟چون دیدم توی چند تا سایت نوشته بودن خواستار انتقالی هستم با یه سرباز دیگه
اگه میشه آیا فرقی هم در ارگانی که میفته (ارتش سپاه نیروانتظامی) هم داره یا نه؟
ممنونم پیشاپیش از پاسختون:n16:
من ارتش نیروی دریایی هستمنقل قول:
روز اول این افراد ترخیص شدن
امریه دار + کارت سبز
Sent from my D6502 using Tapatalk
چطوری داداش؟خدمت چطوره؟نقل قول:
یادمه قبلا1ماهی نگرشون میداشتن
یعنی حالا همون روز اول با موی بلندولباس شخصی با این حالت:n33:رفتن عشق و حال؟؟؟
کجا رفتن رو نمیدونمنقل قول:
رفتن چیکار کنن هم نمیدونم [emoji2]
ولی روز اول امریه دار و کارت سبز رو جدا کردن
حتی یه سریا گفتن ما فقط امریه و یا کارت سبز داریم
بعد گفتن شما ها نه
فقط کسایی که کارت سبز و امریه دار هر 2 رو دارن
کشیدن بیرون
ترخیص...
سلامنقل قول:
بهترین تصمیم رو گرفتید.
زمان اعزام مشخص نمیکنه ! شاید اعزامتون دی ماه بیفته ! معلوم نمیکنه .
خیر امکانش نیست ! این انتقالی نیست ! انتقالی در یگان صورت میگیره ! بعد از اموزشی ! سرباز که قبل از اعزام کد پرسنلی نمیخوره که بشه انتقالش داد !
پیروز باشید .
خدمت این دوستم و دوستان دیگه که مشکل کسری و معافیت دارننقل قول:
نوشته شده توسط ahamid555 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پدر من حدود 29 ماه جبهه داره
دقیقا معلوم نیست 29 ماهه یا 29 ماه و چند روز ( یا شاید هم نمی خواد بگه )
حالا این چجوری حساب میشه به پایین گرد میشه یا بالا؟!
راهی هست اینو یه کاریش بکنه معاف دائم بشم؟
برای همین مقدار از الان که دانشجو هستم میتونم اقدام کنم یا نه؟
با توجه به این مه تو این قسمت دارم خدمت می کنم و کسری و کارت ایثار صادر می کنم می تونید مد نظر قرار بدید
کسری تا متولدین 29/12/1372 هستش (تا این لحظه{پیگیر تغییر قانون باشید}) ولی معافیت محدودیتی نداره
برای معافیت در صد جانبازی + درصد خدمت در منطقه باید جمعا 30 بشه یعنی فردی 10% جانبازی داره اگه 20 ماه خدمت در منطقه داشته باشه معافه فرزندش
اموزشی اگه فاصله اش یکی دو ماه با حضور در منطقه باشه جزو منطقه حساب میشه (بسته به انصاف مسول اون پادگان که مارارو انجام میده(من تا 3 ماهم زدم))
اگه سوالی بود در خدمتم فقط یه پیام بدید بیام نگا کنم:n25:
----
جاتون خالی چه خدمتی دارم می کنم یه ماهه بخاط عید تو تعطیلاتم:n31::n31::n02::n02:
یعنی کسایی که متولد 73 هستن نمیتونن از کسری جبهه پدر استفاده کنن؟؟؟نقل قول:
متسفانه خیر این کسری فقط شامل متولیدن 72 به قبل میشه.نقل قول:
دوستان کسری خدمت در صورت سابقه جبهه داشتن پدر به چه صورت هست؟ یعنی هر چند ماه جبهه چه مدت کم میکنه؟
سلام دوستان من لیسانس دارم اگه الان برای دفترچه اقدام کنم برج 4 یا 6 اعزام میشم یا نه؟!چون میخوام امریه آموزش و پرورش بگیرم
دوستان چه ارگانهایی گرفتن امریه آسونه؟!
به غیر از آموزش و پرورش کجا اقدام کنم که بدون پارتی هم امریه بدن؟!
سلامنقل قول:
برج 4 یا 6 امسال؟!
من آذر پارسال دفترچه پست کردم، تاریخ اعزامم خورد برای اول شهریور 95
شما الان پست کنی احتمالا تاریخ اعزامت آخر سال میشه تاریخ پیشنهادی
من هم اردیبهشت یا تیر ماه بود.
با تشکر مهران...
قدیما یادمه به ازای هر ماه حضور در جبهه 18 روز کم میکردن الانو نمیدونمنقل قول:
یعنی 10 ماه حضور در جبهه 180 روز کم میکردند یعنی 6 ماه
نخیر فعلا نهنقل قول:
جانباز که نیست؟
سلام دوستان آیا کسری بسیج رو برداشتن؟
من 6 سال دانشگاه بسیج دارم
چند ماه میتونم کسری بگیرم؟
یه سوال دیگه
آیا میشه در حین خدمت برای کنکور دکترا امتحان داد که اگه قبول شدم برم؟وضعیت خدمت چطور میشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
پدرم چند ماهه درخواست چند ماه(3ماه) افزایش سابقه جبهه رو داده که مدارکش متاسفانه موجود نبود ولی خوب میشه ثابتش کرد. حالا مشکل اینه که من میخوام تکلیفم مشخص شه که کی اینا قراره تصمیم بگیرن قراره کار ما رو راه بندازن یا ردش کنن. شما اطلاع ندارین جلسه ای که مربوط به این کار هستش چه موقع هایی برگزار میشه؟ بالاخص تو سال جدید؟ (من نمیدونم مگه قراره چیکار کنن که اینقدر لفتش میدن)
گفتم شاید توی این بخش هستین اطلاع داشته باشین. و اینکه کاری نمیشه کرد که سریعتر تکلیف ما رو مشخص کنن (در ضمن قبلا تصمیم گیریش تو خود اصفهان انجام میشد ولی یه مدته کلا این موارد رو تهران بررسی میکنن و سخت گیریا بیشتر شده)
پیشاپیش تشکر:n16:
قبلا پودمانی پیام نور به صورت کاملا قانونی میشد.نقل قول:
ماه و روز نداره (قدیما داشت)نقل قول:
اگه متولد غیر غایب 72 و ماقبل باشین , حداقل پدرتون 6 ماه خدمت داشته باشه طبق جدول زیر میتونید کسری بگیرین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. خسته نباشید. یه سؤال داشتم، توی آموزش خوردنی تا چه حد میشه برد؟ من کلاً نمی تونم گشنگی بکشم :)) هم اینکه اردیبهشت اعزام هستم، می خواستم بپرسم بعد آموزش می تونم کسری بسیج بگیرم؟ 1 سال عادی دارم که ممکنه فعال بشه. اصلاً کسری بهش تعلق میگیره؟ پیگیرش باشم؟ ممنون
سلامنقل قول:
هر چقدر که دلت بخواد میتونی ببری ! یه چیزایی ببر که اگه یه مدت تو محیط تاریک بمونه خراب نشه ! بیشتر اجیل و شکلات و بیسکوییت و اینجور چیزا !
اره میشه ، اون موارد رو باید از پایگاه بسیج پیگیری کنی ، اگه یه سال فعال قبل خدمت داشته باشی در صورتی که از مرکز موافقت بشه یک ماه کسری بهت میدن . پارتی داشته باشی بیشتر هم میشه گرفت ! حتما پیگیر باش.
من نمیدونم پدرتون کدوم یگان خدمت کرده ولی ارتش تبزیز که من هستم افزایش کاهش دست خودمونه تهران مهران عددی نیس :n09:نقل قول:
روالش خیلی سادس طرف میاد میگه من به مدت جبهه ام اعتراض دارم میفرستم میره از داخل پرونده یگانیشو.در میاره بررسی میکنیم(یا خود یگان بررسی میکنه) اگه بیشتر بود یه نامه مینویسیم سرهنگ و امیر امضا میکنه نامه رو میبره تهران کارت جدیدو میگیره
اگه کسری هم بخواد همون لحظه با مدت جدید کسری میدیم به همین سادگی خوشمزگی
دوستان سلام
دو تا سوال دارم:
1. برگ سبز که میگن چیه؟
2. از زمانی که مدارکمون رو میدیم پلیس +10 تا زمانی که برگ سبز میرسه دستمون چقدر طول میکشه؟ (ایا میشه زمانش رو کوتاهتر کرد؟)
همون برگ اعزام به خدمت که تاریخ اعزامتون داخلش قید شده رو اصطلاحا برگ سبز میگن.نقل قول:
بعد از تکمیل مدارک مورد نیاز (واکسن، معاینه، نامه از دانشگاه و کپی شناسنامه و کارت ملی و یک قطعه عکس با زمینه سفید) همون روز بهتون میده
در کل برا گرفتن برگ اعزام به خدمت، حداقل دو روز باید برید پلیس +10
روز اول برا اینکه محل واکسن و معاینه مشخص بشه و عکستون اسکن بشه
یه روز دیگه هم دادن مدارک فوق و گرفتن برگ سبز
Sent by Tapatalk on Android
می تونه معاف شه معافیت ارتباطی به سن ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط Shahin031
اتفاقا ارتباط به سن هم داره!
فعلا فقط متولدین 72 به قبل میتونن از معافیت جبهه پدر استفاده کنن
Sent by Tapatalk on Android
یکی جواب بدهههههه
بعد از دوره کد چند روز مرخصی میدن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:n19:
بستگی به یگان شما دارهنقل قول:
ولی فکر کنم بین 5 تا 9 روز متغیره..
بنده هم آخر فروردین آموزشی تمومه
باید ببینم چقدر پایان دوره میدن [emoji2]
سلام من 19 ام اعزام میشم به آموزشی
اگه نرم فقط غیبت میخورم یا سرباز فراری حسااب میشم؟
سلامنقل قول:
سه ماه غیبت میخوری ، دوره بعد برات برگ اعزام جدید میاد ، امکان عوض شدن یگان یا ارگان اموزشیت هم هست
سلام من برگ سبز دوره های آموزشی سپاه رو دارم
الان دانشجو حسابداری هستم و یه سال دیگه تموم میشه درسم
بعد از تموم شدن درسم میخوام عقد کنم بعدش برم خدمت .
به نظر شما شرایط سربازی من چطور میشه تو محل خودمون خدمت میکنم و دوره کد میخورم یا نه و کلا من از این چیزا سردر نمیارم شما راهنمایی کنید
دوستان دوره کد بخوری خوبه یا بد؟ پدافند رشته فیزیک مدرک دیپلم چقدر احتمال داره دوره کد بخوره؟ پارتی میتونه کاری کنه کد نخوریم؟ اگر اره کی باید اقدام کنه؟
سلامنقل قول:
شما قبل از ارسال دفترچه خدمت ، به سپاه شهرتون برید و درخواست پذیرش کنید، به امکان زیاد موافقت میشه و خدمت رو هم همونجا میگذرونید .
اگه ازدواج کنید ، و احیانا شهر دیگه ای هم بیفتید به امکان 99 درصد با انتقالیتون به شهر خودتون موافقت میشه .
متاهل ها کمتر دوره کد میخورن ! ولی 10 درصدی امکان داره که کد هم بخورید .
سعی کنید حتما پذیرش سپاه رو بگیرید.
برای پدافند خیلی بده ! اصولا دوره کد مزخرفه ! به هر ترتیبی سعی کنید دوره نخورید ! در پدافند اگه دوره بخورید یا دیده بان میشید یا توپچی !نقل قول:
یه سری دوره کد هم هست مثل دوره کد دژبانی ، برق و ... . اینا هم چندان جالب نیستن ! برق که کلا بیگاریه ! دژبانی هم که معلومه !
توپچی با توجه به منطقه و موضعی که هستید از هر 2 ساعت تا هر 6 ساعت باید 2 ساعت پست بدید ! هر روز باید توپ رو با گازوئیل بشورید !
دیده بان هم که بسته به موضع یا تنها هستید یا دو نفر ، باید هواپیماهای عبوری رو گزارش بدید . هر هواپیمایی که از دست بدید اضاف میخورید !
البته اینا که گفتم شرایط کلی هست ، با توجه به فرمانده ، افسر موضع یا فرمانده مستقیم یا فرمانده عملیات شرایط متفاوته .
مرخصی هم متفاوته . بعضیا خوبه بعضیا افتضاح !
مواضع هم متفاوته اما غالبا جاهای صعب العبور هست ! بعضی دیدبانا هم تو پاسگاها هستن که در بیشتر مواقع کادر پاسگاه رفتار مناسبی باهاشون ندارن .
بله پارتی هر کاری میتونه بکنه ! اگه پارتی دارید اقدام کنید . قبل از صدور امریه ! روز اولی که رفتید اموزشی از پارتیتون بخواید که کاری کنه که کد نخورید .
دوستان این دوره کد چیه و دقیقا در چه شرایطی نصیب حال آدم میشه؟؟
ارتش نیروی دریایی هستم