نقل قول:
ببخشید شما کدوم شرکت سرویس گرفتین؟؟؟
Printable View
نقل قول:
ببخشید شما کدوم شرکت سرویس گرفتین؟؟؟
البته سرعت دانلود 128 آرت روي 16 الي 20 هست و با اين سرعت همون ماهي 18 گيگ رو هم نميشه دانلود كرد.نقل قول:
با سرعت 16 در 24 میشه 1350 مگابایت دانلود کرد که در یک ماه حدود 40 گیگ میشه ولی هیچ شرکتی سرعت ثابت رو نمیده شاتل که جای خود دارد.نقل قول:
LOL: 1350MB/Day?????نقل قول:
پول برقت بیشتر میشه یا سودی که از دانلود کردن بدست میاری؟؟؟
من اونور دارم شبی 3گیگ دانلود میکنم.
واقعا نامحدود کمتر از 512 نمی ارزه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب چرا نت داغونه اینقد>؟
فعلا که شبهای من داغونتر ازاینه:19: روزها تو سرش بخوره:2:نقل قول:
سلام
من مودم thyonet MD-1102 رو دارم که از شاتل گرفتم
الان هم ویندوز سیستم رو عوض کردم اما نمیدونم چطور میتونم Usb مودم رو نصب کنم
اگه میشه بگین چطور usb شو رو ویندوز نصب کنم...
فارسی یا انگلیسی فرقی نداره
ممنون
اینترنت قم امروز داغونه، انگار همه ی شرکت ها! حالا من شاتل و مخابرات رو مطمئنم، البته پشتیبانی می گفت مشکلpacket loss سراسریه.نقل قول:
باید یک CD همراش باشه. اون CD یا خودش توش set up داره یا اگه نداره cd رو بزار usb رو هم وصل کن بعد برو تو Device manager اونجا scan for hardware change رو بزن یا برو روی usb ها و update drivers رو بزن.نقل قول:
اگه cd رو نداری برو سایتش درایور مدل مودم خودت رو دانلود کن و دوباره کارای بالا رو بکن.
شاتل سرعت من را آورده تا 128 پایین.
زنگ زدم میگم این همه وقت سرعت ها رو باز گذاشتید چرا بستیدش؟
میگه طبق قرارداد شما سرعت دانلودتون باید 16 باشه که هست.
بهش میگم بابا هیچ شرکتی با این سرعت پایین سرویس نمیده؟
میخواستم ببین بچه ها شما هم سرعتتون را آوردند پایین تا 128 (یعنی تا سرویس خودتون؟)
منم دیگه خسته شدم از دست این کارهاشون.
15 تومان هزینه رانژه دادیم اگه ازش بگذریم بهتره تا این همه اعصابمون خورد بشه.
این همه شرکت درست و حسابی و با قیمت های پایین هستند.
دلمون خوش بود به دانلود شبانه که اونم بستند.
من میخوام برم پس بدم سرویسم رو و از یه شرکت دیگه بگیرم.
فقط نمیدونم با سرعت دانلود 16 بقیه ی ترافیکم رو چه جوری از چنگال شاتل دربیارم؟
اشتراک یه دروغه.
سرعت را عمدا پایین می آورند.
شما که خوبهنقل قول:
سرویس من اکو 128
الان 2 ماه شبانه محدودم به سرعت 5
و 3 هفته هست روزانه هم گند زدن بهش و سرعت دانلود روزانم شده 16 تازه خیلی هم نوسان داره تا 7 - 8 هم پایین میاد
خوشبختانه من دو سال پیش که اومدم شاتل کد شناسه معرفی یک نفر که در واقع معرف بود رو بهشون دادم و برای همین اون 15 هزار تومن رانژه رو ندادم
12 روز دیگه دورم تموم میشه میرم یه شرکت دیگه
حتی اگر این 12 روز باقی مونده هم سرعت دانلود من رو ببرن رو 250 هم دیگه عمرا شاتل بمونم
الانم نمیدونم شرکتهای دیگه اینجوری هستن یا نه که اگر معرف داشته باشیم هزینه رانژه ندیم
البته به نفع معرف هم هست چون اون هم تخفیف میگیره
براي منم همين جور كردن تو صفحه هاي قبل توضيح دادم در موردش سرعت دانلود 16 براي زماني بود كه پول برق گرون نشده بود تازه اون زمان هم خوب نبود چون همش بايد سيستم يا لپ تاپتون روشن بمونه تا بتوني يك چيزي دانلود كني كه اين جوري خراب ميشن الان زير 120 كه اسمش هست فايده نداره , به نظر من برو فيلم دانلود كن تا تموم بشهنقل قول:
ما که نفهمیدیم آخر چقدر دانلود کنی شبانه محدود میشی !
ولی یک چیز مسلم شده.
وقتی محدود بشی فرقی نمی کنه اکو 128 داشته باشی یا 512 سرعت شبانت حداکثر 5 کیلوبایت میشه.
بچه های اکو 128:
سرعتتون تا چند بازه؟
ماله منو محدود کردن تا 16 کیلو دانلود (یعنی همون 128)
شما چی؟
قبول دارمنقل قول:
فقط میخوام بدونم این کار را به طور سراسری برای همه ی اکو 128 انجام دادند؟
این سایت رو نگاه کنید
توی بنر های بالای سایت نوشته که سرعت بالا و دانلود نامحدوده.کد:www.esfahanadsl.com
اطلاع رسانی کنید که این یه کلاهبرداریه.
به همه بگید که توی شاتل از این خبرها نیست و سرعت دانلود در شبها بالا نیست و شاتل سریع اون رو محدود میکنه؟
:18:
سلامنقل قول:
بله عمدا سرعت رو پایین میارن و محدود میکنند. درضمن به مشترکین جدیدشون هم عمرا نمیگند که محدودیت و این چیزا وجود داره
خودم اولین بار از مردادماه به صورت نوسانی محدودیتم شروع شد:2: و تا این اواخر زیر بار نمیرفتند ولی بعدا تایید کردند! چه فایده:13:
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
در ضمن امروز هم سرعت من واقعی شد (اگر ربطی به تعطیلی نداشته باشه):31: ولی دوباره رفت بالا:18: شب هم که محدود شدم:41:
سلام
دوستانی که هنوز شاتل رو نشناختن به این گفته ها که با نوشتن شاتل دزد در گوگل بدست میان عنایت کنند:
اخیرا شرکت شاتل که در زمینه ارائه adsl کار میکنه سرعت دانلود رایگان شو کرده 500 بایت
در یک کلمه شاتل دزد ترین شرکتی هست که تا بحال در کل زندگی ام دیده ام بای بای شاتل !!!
میتونید برید تنظیم مقررات شکایت کنید از شاتل دزد!
دوستان از این شرکت شاتل دزد اینترنت نگیرید! زنگ زدم میگم چرا شب تا صبح زیر یک کیلوبایت سرعت میده خط؟! میگه شما از خط شبانه دانلود کردی!
دزدی به نام* شاتل*
سرعتش خوبه ولی شب ها سرعتش از نصف هم کمتر میشه درست مثل شاتل دزد
به همگی توصیه میکنیم از شاتل دزد و حروم خور adsl نگیرید……! جمعیت حامی حقوق مستضعفین و مضلومین دنیای مجازی
فقط میتونم بگم شرکت بزرگ اعظم دزد شاتل
شاتل=دزد طی تماسی که دیروز با پشتیبانی داشتم و فحش دادم به رئیس شاتل دیشب بعد از 7 روز یکم شیر فلکه را باز کردن!
من فکر می کردم یه شرکت مشتری مدار هست به اسم شاتل... نگو از همه دزد تره...
براي داشتن جسمي سالم و فكر سالم خواب راحت و نداشتن اعصاب خوردي شبانه به همگي توصيه ميكنيم از شاتل دزد و حروم خور adsl نگيريد
مدیرعامل شرکت آریا رسانه تدبیر(شاتل) با بیان آنکه به دنبال جنجال نیستیم ولی در ... مردک دزد . دزد تر از تو خودتی !
4 ساله شاتل دارم هر سال هم بدتر شده نه فقط برای من برای همه .... اینو گفتم که دوستان با این شرکت دزد بیشتر اشنا باشن و هشیار بش
هدف فقط اطلاع رسانی بود نه چیز دیگه.
قضاوت با شما!:20:
شاتل سرعت روزانه ی من را هم محدود کرده روی 16.نقل قول:
من دوسال مشتری صبا نت بودم. به خیال اینکه دانلودشبانه اش خوبه اومدم ولی حالا میبینم شاتل افتضاحه.
نمیدونم چرا سرعت روزانه ی من را آوردند روی 16؟
واقعا دزد به معنای واقعی یعنی شاتل.
باید اطلاع رسانی کنیم.
شکایت ما رو کسی پیگیری نمیکنه و اینها هم از خداشونه که ما مشرکین پرمصرف ازشاتل بریم که همین کار را خواهیم کرد.
ولی اگه توی هرسایتی تاپیک بزنیم و در مورد این موارد به مردم توضیح بدیم خیلی عالی میشه.
چند روزه كه سرعت شديدا افت كرده و افتضاح شده...صفحه به زور باز مي كنه...
زنگم كه مي زنم ميگن از مركز مخابراتي (استقلال) هست...
كسي اين مشكل رو داره؟ سرويس من art 3 هست...
سرعت من هم امروز به شدت افت كرده و صفحه هم به زور باز ميشهنقل قول:
ديشب هم دانلود خيلي نوسان داشت
سرعت منم امروز به شدت افت کرده و حتی تو باز کردن صحفه ها هم مشکل دارم چه برسه برای دانلود
تو رو خدا ببین 2 روز نشده سرویس رو گرفتم روز سوم سرعت به فنا رفت
بابا یکی زنگ بزنه ببینه اینا دارن چیکار میکنند اونجا .
تایید میشه دوستان. الان صفحه هم به کندی باز میشه. دانلود که اصلاً هیچی. :41:
من با وایمکس الان دارم پست میدم.
اوضاعي شده ... اصلا نميتونم كار كنم ... يه صفحه باز نميشه ... كار و زندگيم رو هواست :
جوابيه شاتل در باره اين افت سرعت وحشتناك :
لازم به ذکر است به اطلاع برسانیم : در صورتی که افت سرعت دارید ، در حال حاضر افت سرعت و Packet Lost از سمت دیتای مخابرات وجود دارد و اجازه بفرمایید این مشکل برطرف شود اگر باز هم مشکل وجود داشت بررسی شود.
زمان برطرف شدن مشکل مشخص نمی باشد ولی همکاران در حال پیگیری هستند
دوستان شاید واقعا این یه بار رو راست بگن. چون سرعت همه یه دفعه اومده پایین، ان شاالله هر چه سریع تر درست بشهنقل قول:
سرعت به حالت اولیه برگشت...
بله سرعت برگشت ولی 5 دقیقه دیگه شاتل فوت میکنه:31:
کلا به غیر از شاتل سرعت همه جا قاط زده بود غلط نکنم دوباره این پروژه کلید اینترنت ملی رو روشن و خاموش کردن:31:
نه عزیزم من کل روز عید رو با سرعت 100KB با سرویس 128 پارس آنلاین چه روز چه شب ( شب با سرعت بیشتر ) دانلود کردم مشکل شما فقط و فقط شاتلهنقل قول:
من هم با وایمکس بدون هیچ مشکلی داشتم دانلود می کردم. مشکل فقط رو شاتل بود.نقل قول:
بای بای شاتل...ترافیک رو تموم کنم..از این خراب شده دزد میرم
من دوساله مشترک شاتل هستم، هروز " بدتر از دیروز "شد. شاید بهترین بازه زمانی قبل از راه اندازیش باشه که تازه میخوای بخری خیلی هواتو دارن ولی بعدش... واقعا هر روز بدتر از دیروز شد... دانلود شبانه " حتی به مصرف برق هم نمی صرفه " کلا نمیدونم از چه شرکتی بگیرین ولی میدونم از شاتل نـــگیرین سرویس، پشتیبانی ... افتضاحه ولی یه حسنی داره: کنترل پنل آنلاین نسبتا کاملی داره که ار پرداخت آنلاین گرفته تا گزارش مصرف ، تغییر پسورد و ... داره که هر شرکتی نداره! ولی کلا برای شرکتشون و مشترکانشون (مثلا خود) متاسفم :(
زنگ میزنم شرکت میگم چرا شبا اینطوره یارو میگه چون همه هجوم میارن اینطوره.منم گفتم آخه همچین چیزی میشه که یشبه اینطوره بشه؟یه شبه هزاران کاربر اضافه بشه و داد همه در بیاد؟گفتم عقل من این دلیلو اصلا نمیتونه قبول کنه و خیلی هم غیر عقلانیه.صحبت از محدودیت دانلود زدم گفت همچین چیزی وجود نداره..
واقعا چه سیاست کاری ایی هستش روزا من با 128 200 اینا دانلود میکنم شبا به 3 هم نمیرسه.عجب نامردای ..... هستن.
شبای قبل. دانلود شبانش بر میگشت به حالت اول یعنی بین 50 60 دانلود میکرد البته با یک ترفندی اینکارو میکردم ولی بدون ترفند دیگه خیلی زور میزد به 20 میرسید. اما با یه ترفند دیکه همون سرعت روزو که جدیدا به 200 هم رسیده تو شب هم همین سرعتو داشتم.ولی الان دیگه با هیچ ترفندی جواب نمیده دیگه حسابی میخوان .....
خوش به حالتون.
سرویس من محدود شده به 128 و سرعت دانلود از 16 بالاتر نمیره در ساعات روزانه و شبانه
شاتل ازت متنفرم.
شاتل الهی ورشکست بشی.
کسی مثه من که در طول هفته حداکثر 2 تا 3 گیگ دانلود میکردم رو محدود بکنن !! این یعنی چی ؟! !! کیفیت هم اشغال شده به معنای واقعی !
+
سرعت دانلود تو ساعات رایگان 3 کیلوبایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! از ساعت 1 تا 8 کلا وب گردی تعطیل ...... ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روز ها 128 رو کرده 2 مگ که مثلا که چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! یه فیلم دانلود کنی تموم شه ترافیک بری 5 تومن 1 گیگ رو بخری ازشون !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
من که این دورم تموم شه از این شرکت .... فرار میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا میخوان مثه همیشه نزدیک به تمدید دوره میشه محدودیت و کیفیت رو بالا ببرن مثه گذشته !! دیگه فریبشون رو نمیخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
+
به پشتبانی زنگ میزنم میگم چرا این سرعت اینقد افتضاهه ؟! میگه لطفا صبر کنید نویز خط شما رو بررسی کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم اخه چه ربطی داره . تا ساعت 1 میشه نویز باید پیدا کنه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه بررسی میکنیم و بعد از 2 دقیقه پشت خط نگه داشتن ادم میگه هیچ مشکلی نداره و فقط نویز خططون بالاست و باید تلفنی که دارید رو از پریز بکشید و ازین دست ...... :hmm:!یعد میگم پشتبانی تهران میگن محدود شدی و اینا !! اصلا قبلا این مسخره بازی ها نبود هر روز قانون جدید میزارید و به کسی هم اطلاع نمیدید !! میگه با پشتبانی تهران باید صحبت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم با این اوضاع پس ما هم مثه همه میایم برا فسخ دیگه ؟!:eh: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! همون شب سرعتت میره رو 250 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از یه شب دانلود یه هفته کلا نت تعطیل میشه !! اصلا یه اوضاعی شده که نگو و نپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هر شرکتی میرید شاتل نیاید که سیاست های کثیفی رو در نظر گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا باید شکایت دسته جمعی بشه از این شرکت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول اون دوستمون این اینترنت ماهی 2 تومن هم نمی ارزه !! :|
چقدر جالب یعنی می تونن از محدودیت در بیارن؟؟ اینا که می گفتن هیچ کسی جز مدیر عامل و یه گروه زیر نظر اون امکان دسترسی و حتی اطلاعاتی از نرم افزار بلک لیست ندراهنقل قول:
میگم با این اوضاع پس ما هم مثه همه میایم برا فسخ دیگه ؟!! همون شب سرعتت میره رو 250 ب
شاتل بهترین شرکت ADSL هست.. من خودم 128 دارم روزانه با سرعت حداکثر 200 کیلوبایت و حداقل 150 کیلوبایت و شبانه با سرعتی بین 50 -60 دانلود میکنم.. از نظر پشتیبانی که دیگه حرف نداره به نظر من بهترین پشتیبانی رو داره بین شرکتهای ADSL کشور !
تو چند سال متوالی به عنوان بهترین شرکت ADSL کشور هم شناخته شده...
اینم اسکرین :
شما دقیقا چه مدت و چه حجمی رو شبانه دانلود کردید ؟ همه میدونیم که سرعت بالاست . اما بعد از اینکه حجم دانلود رایگان از حدی رد میشه ( که این حد ناشناخته است) سرعت میاد در حد دیال آپ و چه بسا کمتر.نقل قول:
پشتیبان ها هم عموما من چون نمیخوام خودمو کوچیک کنم باهاشون تماس نمیگیرم.
سلام.این دو تا پست و قبلا دادم کسی جواب نداد این مشکل من همچنان پا بر جاست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6625014&postcount=35212
مشکل اینه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6624744&postcount=35211
مودم من linksys وایرلس.......
شاتل 128
ترافیکم 80% رفته
حالا مشل اصلی اینه که وقتی با لب تاپ آن میشم کامپیوترم دیس میشه.
زنگ زدم شاتل گفت مشکل از ما نیست مودم و ریست کن.
ریست کردم بازم درست نشد.
با کارت شبکه من کار میکنم.یه آنت مشکیم پشت کیسه که نمیدونم بهش چی میگن.هر از گاهی ازش صدا در میاد و بعدم چراغ مودم قرمز میشه.
یعنی مشکل از کارت شبکه است؟
واسه همه اول همین سرعت بود.بزار چند روز بگذره بعد بیا ببینم بارم همبن حرفو میزنی!!! هنوز زنگ نزدی پشتیبانی ببینی چطور میپیچوننتنقل قول: