کاملا باهات موافقم داداش واقعا سخته دقیقا به خاطر نوب afk troll حالا هم که تازگیا ملت افتادند تو کار بوست منم بعضیــــــــــــــــــا را میشناسم که به خاطر اسکین دارند این کار را میکنندنقل قول:
دوستان حرف از سختی های رنکد و بلایایی از قبیل afk و troll میزنن بخصوص برونز . باید با توجه به تجربه ای که از برونز 5 داشتم تا سیلور یک که الان هستم بگم که واقعا این promo واسه گلد شدن از همه ی promotion ها سخت تر و یه طرفه هستش.
بخاطره اینکه شما نتنها مشگل لگ .afk . troll . noob . رو دارید مشکلات پلیر های smurf شده رو هم دارید . مثلا من الا 1 ماه گیرم تو این SI واسه اینکه اکثره وقت ها تیم دشمن یک یا دوتا بازیکن plat . diamond داره که امدن یا بخاطره رفیقشون یا پول با این اکانت ها بازی میکنن تا ایم اکانت هارو گلد بکنند . واقعا ظلمه:n28:من یه بازی تیم دشمن silver 1 rene داشت با varus bronz 1 . اگه اسپکت میکردی اصلا یارو به بروز سیلور نیمخوردن .rene 9/3 varus 12/0 بعد گفتن معذرت میخوایم ما داریم boost میکنیم این اکانتارو. منو میگی:n28::n24:
کلی بازی این داستانارو داشتم تو این silver 1 شانس هم که نگو همین امید TRANC خبر داره 2 گیم داشتن afk تو promotion و یه ترول jayce jungl =2/12
بلــــــــــــــــــــه ایرانی هم هستند از بچه های همین فروم هم هستند تـــــــــــــــــازه به خود منم پیشنهاد داده 50 هزار تومنش بدم منا بکنه سیلور5 حالا خودم برنز3 هستم الانم 100 تا پینت دارم
حالا بازم به انصاف همین آقایون بعضــــــــــــــــــــــ ــــیا یارو از دایموند اومده منا ادد کرده میگه 100 یرو میگیرم گلد 5 میکنم برات با حساب پرور 5 هزار تومن میشه 500 هزار تومن تازه میگه اول پی پال
پول را بریز بعد من شروع میکنم به بازی کردن:n21:ریوت واقعا باید برای این جور کار ها یه فکری بکنه:n21::n21::n21::n21:
ولی کلا ربطی کیل نداره یعنی اگه کسی زیاد کیل گرفت معنیش این نیست که داره بوست میکنه مثلا خود من الان یه دست ww رفتم17/6/3 بودم چون دقیقا کسایی که جلوم بودند برنز بودند
ولی بر عکسشم بوده 6/17/0 باختم حالا دو حالت داره یا طرف داشته اکانت بوست میکرده جلو ما افتاده یا اینکه بازیش خیلی خوب بوده