پینگ چند روزه افتضاح شده! بقیه مشکلی ندارند؟ سرعت دانلود شبانه منم خیلی پایین اومده! شده دور و بر 50-60!
Printable View
پینگ چند روزه افتضاح شده! بقیه مشکلی ندارند؟ سرعت دانلود شبانه منم خیلی پایین اومده! شده دور و بر 50-60!
دوستان من از دوشنبه ظهر سرویسم قطع شده.یه علامت زرد مثل تعجب اومده روی کانکشن.هر چی زنگ زدم پشتیبانی اشغال بود.تا اینکه امروز برداشتن گفتن از مخابراته داریم پیگیری میکنیم.
راست میگن؟کسی مشکل داشته؟تو شیراز؟پل معالی آباد؟
سلامنقل قول:
معلوم نیست کدوم طرف رو گرفتی !!!!!!!!
اما همه حرفای من واقعیته . این تاپیک حد و مرزش مشخص نیست . انگار مشاعره است و انگار همه مجبورن روزی یکی دو تا پست بذارن .
در صورتی که میشه بجای پست گذاشتن کمی آدم حوصله اش رو بالا ببره و مطالعه بیشتری داشته باشه .
من به کسی توهین نکردم و بی ادبی هم نکردم پس به کسی برنخوره . اگر هم خورد من کاری ندارم :31:
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
من اصلا راضی نیستم . قیمتاش فقط گول زننده است .نقل قول:
خیلی افت سرعت دارم شبا کلهم زیر 10 هستش و هیچ وقت تاحالا نشده بالای 500 میگ در شبها دانلود کنم .
افتضاحه .
اخه تعطيلش كنيم كه دردي دوا نميشه.نقل قول:
خرجي كه نداره.
وقتي بيكار ميشيم ميايم دوره هم گپ ميزنيم و پارس افلاين رو نفرين ميكنيم و مثه هميشه يه عده ميان ساعت دانلوده شبانه رو ميپرسن ماهم جواب ميديم دوباره روز از نو روزي از نو:27:
مگه بده...؟؟؟:31:
=================================
رفيق راستي چجوري با سرعت زيره 10 شبي 500 مگ ميگيري.....؟؟؟:46:
آقا ما هم دیدیم این مدت دلمون تنگ شد،گفتیم یه عرض ادبی کرده باشیم و حال دوستان رو بپرسیم :31:
مشکلی هم با پارس نداریم فعلا :13:
دوستان یکی کمک کنه
از پارس آنلاین استفاده میکنم. 128 و ترافیک 3 گیگ
ماهی 17000 تومن پیاده میشم
بعضی روزها قطعی داره. شب که مجانی میشه سرعت دانلود میاد 20 یا 30
نقل قول:
نه بد نیست اونجور که بهتره یه چت روم راه بندازین که راحت باشین !!
اون سوالت کمی کنایه داشت جواب نمیدم :31::11:
بره کانفیگ مودم مربوط به سرویس پارس انلاین باید به چه ادرسی رفت تنظیمات مودم منظورمه
192.168.1.1نقل قول:
در ضمن ربطی به ISP نداره. مال همه همینه
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
من که 4 روز دیگه از سرویس پارس مونده برام اما تمدید نمی کنم. رو یه خط دیگه از یه شرکت دیگه یک ماه adsl گرفتم. اگه خوب بود که هیچی اما اگه بد بود دوباره میام همین پارس رو تمدید می کنم. ببینم سر یک ماه که خط آدمو جمع نمیکنن که؟ میکنن؟
نقل قول:
دوباره سوال منه بیچاره رو جا انداختید