من الان نگاه می کنم بین 15 تا 35 درصد ، ما الان پکت لاست داریم و بجز مشکل پینگ که من تک توک دیدم زیر 300 باشه بقیه بین تستهام 300 تا ms 500 است .... کسایی که در رابطه با پینگ و پکت لاست تماس گرفتن جواب چی دادن بهشون؟
Printable View
من الان نگاه می کنم بین 15 تا 35 درصد ، ما الان پکت لاست داریم و بجز مشکل پینگ که من تک توک دیدم زیر 300 باشه بقیه بین تستهام 300 تا ms 500 است .... کسایی که در رابطه با پینگ و پکت لاست تماس گرفتن جواب چی دادن بهشون؟
وقتی میزان پکت لاست بالا باشه روی سرعت هم تاثیر میزاره و باعث افت سرعت میشه.
من این مشکل پکت لاست رو با 707 در میون گذاشتم اونا هم یه فرم پیگیری پر کردن. دیشب با هام تماس گرفتن تا اومدم مشکل رو بگم کارشناس گفت اگه افت سرعت دارین بخاطر ضریب اشتراک 1 به 8 هست منم گفتم اصلا" با سرعت کاری ندارم مشکل من و خیلیای دیگه مشکل پکت لاسته. گفت این مورد رو به واحد مربوطه گزارش میده تا بررسی کنن و خبر شو میدن. فعلا" که خبری نیست! فکر کنم خودشون هم از این مشکل پکت لاست خبر ندارن. احتمالا" در راستای راه اندازی ضریب اشتراک 1 به 8 یه تغییراتی دادن و تجهیزاتی نصب کردن که موجب بوجود اومدن پکت لاست شده.
مطمینا" همه مشکل پکت لاست رو دارن ولی خیلیا اصلا" نمیدونن پینگ و پکت لاست چیه و تست نمی گیرن فقط چهار تا صفحه باز میکنن که اون صفحات هم در بدترین حالت بالاخره باز میشن!
این یک به هشت جیگر منو آتیش زده :sad: رسمن از کی این کارو کردن؟ حق دارن بدون کوچکترین اطلاعی این کارو بکنن مگه؟نقل قول:
مربوط به همون افزاریش قیمتای شرکت زیرساخته؟
ظاهرا" از اول دی بعد از اون چند ساعت قطعی کل شبکه وایمکس ایرانسل. مشکل شما هم به احتمال زیاد بخاطر 1 به 8 نیست بخاطره پکت لاسته.نقل قول:
افزایش قیمتهای شرکت زیر ساخت که منتفی شد.
پس چرا یهو اینو اعمال کردن؟ چشون شد یهو؟نقل قول:
شما سر همین جریانات رفتی مبین نت؟ مین نت چطوره الان خوبه؟ نسبت به ایرانسل
تا قبل از این جریانات ایرانسل خیلی بهتر بود . الانشم اگه این پکت لاست نباشه بازهم به نظر من از مبین نت بهتره. مبین نت مشکل نوسان شدید سرعت داره و فقط با دانلود منیجرها میشه به سرعت واقعی رسید.نقل قول:
از مبین نت برای شهرهایی که ایرانسل پوشش نداره استفاده میکنم .
تجربه من میگه که بعد از پشتیبانی حتی اگه دوباره شماره پیگیری هم داشته باشی زودتر از 2 هفته جواب نمیگیرین(حالا شبکه باشه-سرپرستی یا هرجای دیگه) بعد هم که بعد از 2 هفته زنگ میزنین که چی شد ، بهتون میگن در حال پیگیری هست.
نمیدونم جمله که میگم درسته یا نه اما من الان فقط پکت لاست دارم :دی
پینگ زیر 400 هم که رویاست
سرعت هم که میانگین روزانه سرعتم حدود 150 فکر کنم باشه.
یک مشکل هم که میبینم اینه که وقتی سرعت به یک حدی میرسه انگار لحظه ای قطع میشم چند ثانیه سرعت قطعه و بعد دوباره از 0 شروع میشه.
یکی از دوستان که زنگ زده بودن ، ازشون error میخواستننقل قول:
من هم زنگ زدم گفتن شلوغی و بار زیاد شبکه هست که به گفته اپراتور کاری نمیشه کرد
یعنی پشتیبانی اینقدر باحال ندیدم .....هر مشکلی هست یا قانون جدید هست و درسته و دیگه مشکل نیست:n10: یا مشکل از شماست و چیزی حالیتون نیست و متخصصین 707 بهتر حالیشونه :n13:یا اینکه واسه مشکل کاری نمیشه کرد چون یا شلوغ یا چیزی شبیه این که به ایرانسل مربوط نیست:n22:خلاصه که بعد از چند بار تماس با 707 مثل من اینطوری میشین :n19:
من همیشه از ایرانسل راضی بودم...اما بعد از اون چند روز قطعی واقعا افتضاح شده...مشکل من هم پکت لست و پینگ بالا...پینگ من بالای 250 نمی رفت...الان کلا 400 به بالابه همراه پکت لست....حالا امروز وضعیت امروز 1 مقداری انگار بهتر شده...
من خودم خیلی پیگیر بودم...اول که با 707 صحبت کردیم طرف خیلی جالبه که برگشت به من گفت مشکل پینگ بالا و تایم اوت دادن شما از کارت گرافیک و سیستم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جدا کی این دوستان رو گذاشته به عنوان اپراتور////من هم که ددیدم طرف چیزی بلد نیستم گفتم به فنی ارجاع بدید و بالاخره راضی شدن به فنی ارجاع بدن...که بعد 1 ساعت فنی تماس گرفتن و مشکلات رو پرسیدن....سرعت من که 2 مگ هست گفتن به احتمال زیاد برای شما آنتن ضعیفه در حالی من rssi من تقریبا 68 هست...و قبلا از این بدتر بود و سرعت فیکس 260 می داد و پینگ زیر 250...حالا میگن برای سرعت 2 مگ این rssi مناسب نیست و مشکل شما از اینه که مشکل آنتن دهی دارید...من که کاملا با این قضیه مخالفم...وضعیت قبل از این rssi نا مناسب تر بود .... اما سرعت 250 به بالا و پینگ واقعا بهتر بود..
بعد از کلی صخبت که کردیم و قانع شدن که پکت لست شدن از طرف خود شرکت هست آخر dns رو تغییر دادیم و وضعیت به نظرم خیلی بهتر شده امروز....
این دو dns رو به من دادند
217.218.127.127
217.218.155.155
به نظرم شما هم رو این dns ها ست کنید و 1 بار مودم رو خاموش و روشن کنید وضعیت رو اعلام کنید....
یک راهنمایی می کنید چطور DNS مودم رو تغییر بدیم. تا حالا انجام ندادم
ای بابا مثل اینکه FBR-105 اصلا قابلیت ست دستی DNS نداره !!! این درسته ؟ چه کار میشه کرد پس ؟
نه تنهانقل قول:FBR-105 بلکه چند مدل دیگه هم این طوریه من یک هفته دنبالش بودم فقط در صورتی اونا میان برای شما تغییر بدن که اولا تعرفه یکساله باشی دوما سرعت بالای 1 مگ