چاکرتیم داداشی:n12:نقل قول:
سونی همیشه سونی
Printable View
چاکرتیم داداشی:n12:نقل قول:
سونی همیشه سونی
سلام دوست عزیزنقل قول:
در قسمت بعدی که فرمودین نیوز داره. تلویزیون نویز داره؟؟؟ سینما خانواده پایونیر نویز داره یا سونی؟؟؟
باتشکر
داداش من خودم ال آی دی سونی مدل w804 دارم 47 اینچ کیفیتش فوق العاده هست و اصلا نویز نداره و خیلی از سامسونگ و ال جی بهتر هستنقل قول:
سینما خانگی سونی هم دو تا دارم صداشون فوق العاده زیاد و با کیفیت و با بیس نرم هست.
تو خریدن سونی شک نکن
در ضمن طول عمر سونی بیشتر از پایونیر هست
دوستان یک سینما خانگی سونی مدلش
HT-M7
محصول جدید سونی با صدای قدرتمند
اینم لینک مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس خواست پیام بده
در ضمن مال من نیست مال دوست بنده هست و اکبند هست و باز نشده
سلام دوستان عزیز
من تلویزیون W804 گرفتم و سینما خانواده 727 پایونیر. هرکاری می کنم با هیچ کدوم نمی تونم زیرنویس فارسی رو ببینم. فیلم رو از روی USB پخش می کنم. زیرنویس رو چرت و پرت نشون می ده. دوستان خواهشا کمک کنید. واقعا اعصابم ریخته بهم.
باتشکر احسان
هیچ کدوم زیرنویس فارسی نشون نمیدننقل قول:
پس چی کار کنم؟؟؟ تورو خدا یه کاری بگین انجام بدم. من کلی فیلم دارم هر روز دانلود می کنم. نمی تونم همه رو رایت کنم بعد ببینم. واقعا هیچ راهی نیست؟؟؟ از همین اول راه می خواد ضد حال بزنه؟؟؟؟نقل قول:
ضد حالی در کار نیستنقل قول:
شما یه مدیا پلیر بخر بدون هیچ مشکلی فارسی پشتیبانی میکنه
سینما و بعضی از تی وی ها فارسی پخش نمیکنند
داداش این ویدو را ببین از ال ای دی سونی w804 و سینما خانگی سونی sz1000 خودمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس می خواد صدای سینما سونی یا تصویر ال ای دی سونی را ببینه این ویدو را تماشا کنه
دوست عزیز از نظر شما ضد حال نیست. از نظر من این ضدحال خیلی بزرگی. خیلی حالم گرفته شد.نقل قول: