سلام کسی از مشهد مرکز فرشچی آسیاتک داره؟
سرعت دانلود 256 نامحدود برنزی چنده؟
سرعت دانلود 128 محدود چقدره؟ توی ساعت شبانه رایگان چقدره؟
شبانه رایگان فقط برای بالای حجم 6گیگه؟
Printable View
سلام کسی از مشهد مرکز فرشچی آسیاتک داره؟
سرعت دانلود 256 نامحدود برنزی چنده؟
سرعت دانلود 128 محدود چقدره؟ توی ساعت شبانه رایگان چقدره؟
شبانه رایگان فقط برای بالای حجم 6گیگه؟
اخرین نسخه فری joon :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان سرویس 2 مگ نوین نت رو دارم ولی به خاطر گرون کردنشون میخوام بیام آسیاتک . می خواستم بدونم که قیمتهای داخل سایت درسته یا نه یعنی توی بخش کاربری موقع خرید همین قیمتها هست ؟ بعدشم کیفیت سرویسها چطوری هست مثلا سرعت 2 مگ حجمی چه سرعتی دارین ؟ یا 512 نامحدود چه سرعتی ؟
ممنون
چه حجمی یا نامحدود خواستین بگیرید بالاتر 128 خوبه به نظرم شما 512 فکر کن خودم نامحدود با 60 70 دانلود میکنم اگر حجمی بگیرید همین 512 سرعتش بالاتر 128 هست . اگر تست میخواهین بکنین می تونید 1 ماه 128 بگیرید البته بالا بودن سرعت هم قسمتی از ان مربوط به مخابرات خط تلفن شما خواهد بود مثلا بعضی جاها 128 سرعت دانلود 100 به بالا میده بعضی جاها 20 کیلوبایت هم نمیده این هم شما تجربی تست کنید خوب هست .نقل قول:
نقل قول:دوستان عزیز فکر کنم منظور من و متوجه نشدید. اصل تو crm هستش که تغییر نکرده مثلا کیمیا 6 گیگ 2مگ هنوز نیومده و ........ اما تو صفحه تعرفه ها هستش. وقتی نشه خرید کرد تعرفه های جدید حالا چه فرقی می کنه تو صفحه اول تغییر بدن اصلا بزنن مجانی!نقل قول:
کاش تغییر ندن! مزخرفه تعرفه های جدید! تخفیفاشم 24% ! نامحدودم که بالا رفته!نقل قول:
رو 512 حدود 80-90 تومن بیشتر باید بدیم تو یک سال
محدود میخواستم که همون خط صبانت بهتره! پینگش 140-210 و سرعت 128 محدود 140-240 کیلوبایت! آسیاتک تو محدود حرفی برای گفتن نداره
مجبورم نیستی 6 گیگی بخری که ساعت رایگان داشته باشه
دوستان من آخر جوابم رو نگرفتم.
من اگه سرویس 2 مگ بگیرم 5 گیگ که 32000که دانلودشبانه سرعتش 200 هست.ولی128 10 گیگ هست 23000 تومن.من تو ماه بیشتر از 10 گیگ استفاده ندارم فقط سرعت تو روز برام مهمه که .خود نمایندگی تو شهر ما و نماینگی استان میگفت سرعت تو روز فرق دارن.به نظر شما دارن دروغ میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شما که از نمایندگی جواب درست درمونی نگرفتی یه زنگ به پشتیبانی تهران بزن ببین اونا چی میگن اگه تهران بگه سرعت سرویسها تو روز با هم فرق ندارن خب باید یه ماه امتحانی بگیری و شخصا خودت تست کنینقل قول:
اونا که گفتن سرویس 512 تو بهترین شرایط بهت 230 میده:n02:نقل قول:
یعنی کسی از سرویس های محدود استفاده نکرده که سرعتش تغییر کنه
من یه بار 1 مگ محدود گرفتم تو روز 350-400 میداد بعضی وقتها هم رو 230 بود ،شبانه هم 128 تا 135 میدادنقل قول:
به نظرم سرعت همه سرویس های محدود روی 3 تا 4 مگ کم کمش 2 مگ بسته شده،حالا میل خودته میخوای یه ماه ریکس:n02: کن ببین چی به چیه