فکر میکنم هنوز زنده هستش کیا رو برای بازی بعدی داریم یعنی کیا زنده هستن و زنده میشن
فکر میکنم هنوز زنده هستش کیا رو برای بازی بعدی داریم یعنی کیا زنده هستن و زنده میشن
منم این برد شیرین را به همه تبریک میگم :11:
ولی عجب بازی نفس گیری بود :5:سویا گل دوم رو که زد حالم کلا گرفته بود راموس رو اونقدر الکی فرستادن پیش روانشناس داره روانی میشه :dجلوی هردو گل سویا رو میتونست راحت بگیره :41:
رائول دیروز روی اوج بود مهاجم باید این طوری باشه تو محوطه باید هرچی اومد بزنه :8:
به امید پیروزی ال کلاسیکو اگه رئال جدی بازی کنه بارسا رو با اون دفاع متزلزل و والدس خوشحال قاطعانه میبره :10:
سلام بچها چطورین خوبین؟
من یه چیزی رو موندم این متذلدر به این خوبی چرا بازیش نمیدن خیلی بهتر از اون په په کچله.
کسرا جان ممنون اذت که خبرها رو میذاری داداش
تا الان ممد خیلی خوب این وظیفه رو به عهده گرفته بودش حال که ممد مدتی رخت بر بسته در درجه اول چون کسرا جان شروع کرده اگه میتونه و میخواد ادامه بده و گرنه که یکی رو انتخاب کنیم و این وظیفه رو به عهدش بذاریم.
ممد به یادت هستیم
به گزارش RmadridFC: کاپیتان رئال با هت تریک در بازی حساس مقابل سویا نقش پر رنگی در برد تیمش داشت و اظهار داشت که هم تیمی هایش نیز کمتر از او برای این برد زحمت نکشیده اند.
رئال مادرید در حالی که مقابل سویا با نتیجه ی 1-0 عقب بود با هت تریک کاپیتان خود توانست اختلاف امتیاز خود را با تیم کاتالانی به 4 امتیاز کاهش دهد.
رائول در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت:"سویا خیلی زود به گل رسید ولی ما با گلی که در دقایق پایانی نیمه ی اول به ثمر رساندیم, روحیه ای مضاعفی به دست آوردیم و با این روحیه پا به نیمه ی دوم گذاشتیم و با رسیدن به 3 گل متوالی به آرامش رسیدیم .
ما می دانستیم که بازی با سویا یک بازی سخت و حساس خواهد بود ولی این را هم می دانستیم که بازی 90 دقیقه است و به یک برد شیرین و ارزشمند دست یافتیم"
با وجود اینکه اختلاف رئال با صدر به 4 امتیاز کاهش یافته ولی کاپیتان از این موضوع راضی نیست و اعتقاد دارد که کنترل لیگ هنوز هم در دست یاران کاتالان است.
"در جدول رده بندی اختلاف را بسیار کاهش دادیم ولی هنوز به صدر نرسیده ایم.ما و بارسا بازی های بسیار سختی در پیش داریم که یکی از این بازی ها در مقابل بارسا در همین هفته ی پیش رو است و تنها کاری که از دست ما بر می آید بردن بازی های باقی مانده است"
رائول در ادامه افزود:"بازی سختی در مقابل بارسا داریم ولی این بازی در سانتیاگو برنابئو است و ما با استفاده از جو ورزشگاه می توانیم از این بازی با 3 امتیاز خارج شویم.من با تمام هم تیمی هایم و کادر فنی احساس غرور می کنم و از به تن کردن پیراهن رئال مادرید احساس غرور می کنم"
رائول در ادامه از هت تریک خود گفت:"من از این هت تریک بسیار خوشحالم ولی این هت تریک ارزشمند را مدیون هم تیمی ها و بازی گروهی تیم هستم"
به گزارش RmadridFC: رئال مادرید با هت تریک کاپیتان خود توانست سویا را از پیش رو بردارد و فاصله خد را با صدر جدول به 4 امتیاز کاهش دهد
کاسیاس:7
سرجیو راموس:5.5
متذلدر:8
کاناوارو:7
میگل تورس:6
گاگو:6
لاس:5
هیگوایین:7.5
گوتی:6.5
مارسلو:7
رائول:9
بازیکنان تعویضی:
هونته لار:5
خاوی گارسیا:6
فان در فارت:5
ایــــــــــــول رئال ایـــــــــــــول رائــــــول افسانه ای
واقعا عجب کارایی میکنه این رائول
چه گلایی زد خدایی
کفم برید
واقعا قشنگ بازی کرد
دمش گرم
دمش جیز
جیگرشو بخورم
عاشقشم
من تا فردا بنویسم می خوای بخونی ؟!؟ :دي
تبریک میگم بچه ها خیلی حال کردم خیلی زیاد
این سویا هم اولش شاخ شده بودا ! ولی دم راموس گرم خوب تیمو جمع کرد
البته بازم بر می گرده به رائولی که جیگرشو بخورم ! :دي که آخر نیمه اول گل زد و این خیلی کمک کرد
دیگه قهرمانیم !
بارسا رو میترکونیم.
زنده از برنابئو بیرون نمیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واكنش كاپيتان به جوسازي روزنامهها
رائول:
تمامش كنيد؛ من به درد تيم ملي نميخورم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد پس از هت تريك در بازي برابر سويا گفت: درخشش من در رئال مادريد الزاما در تيم ملي تكرار نميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: روزنامه ها هميشه در انتظار گلزني من هستند تا از دعوت نشدنم بنويسند اما اين درست نيست. مردم مرا مي شناسند و مي دانند كه در اين مدت هرگز عليه مربيان تيم ملي يا فدراسيون فوتبال حرفي نزده ام.
رائول خطاب به روزنامه ها گفت: تمامش كنيد؛ من به درد تيم ملي نمي خورم.
رائول در بازي برابر سويا هت تريك كرد. رئال در اين بازي با نتيجه 4 بر 2 پيروز شد.
پس از پيروزي در خانه سويا
گوتي:
براي شكست دادن بارسا لحظه شماري ميكنم
خبرگزاري فارس: كاپيتان دوم تيم فوتبال رئال مادريد گفت: بدون ترديد قهرمان لاليگا ميشويم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، خوسه ماريا گوتيرس تصريح كرد: براي شكست دادن بارسا لحظه شماري مي كنم و اطمينان دارم كه اين تيم در سانتياگو برنابئو از ما شكست مي خورد.
وي افزود: بايد مراقب گل خوردن باشيم. بارسلونا زهردار است و براي پيروزي به برنابئو مي آيد. اگر در دقايق ابتدايي آنها را كنترل كنيم ديگر مشكلي نخواهيم داشت.
ديدار رئال و بارسا هفته آينده برگزار مي شود
در حمله مردم آندولوس به اتوبوس رئال مادريد
هواداران سويا باعث جريمه تيمشان شدند
خبرگزاري فارس: پس از شكست خانگي سويا برابر رئال مادريد هواداران تيم ميزبان به اتوبوس رئال مادريد حمله و خساراتي به آن وارد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، هواداران خشمگين سويا در حالي كه عليه مربي سابق تيم خود، خوانده راموس شعار مي دادند شيشه هاي اتوبوس رئال مادريد را شكستند. به همين دليل بازيكنان مجبور شدند براي رسيدن به فرودگاه از هواداران فاصله گرفته و تحت تدابير امنيتي به مقصد برسند.
باشگاه سويا به خاطر حركات توهين آميز هواداران خوود در محوطه ورزشگاه پيسخوان و خسارت وارد شده به تيم ميهمان از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا مبلغ 5 هزار يورو جريمه نقدي شد.
سويا ديشب در خانه خود با نتيجه 4 بر 2 مغلوب رئال مادريد شد.