سابقا خیلی قانونا و بند ها بود عوض شد. مثلا قانون معافیت سه برادری که خودم دو تا رفیقام مثل آب خوردن معاف شدن سال 88 و چتد ماه بعدش جمعش کردن این قانونو. پسر عمو منم همون موقع باید اقدام میکرد و الان خیلی پشیمونه که جریانش اینجور شده.نقل قول:
Printable View
سابقا خیلی قانونا و بند ها بود عوض شد. مثلا قانون معافیت سه برادری که خودم دو تا رفیقام مثل آب خوردن معاف شدن سال 88 و چتد ماه بعدش جمعش کردن این قانونو. پسر عمو منم همون موقع باید اقدام میکرد و الان خیلی پشیمونه که جریانش اینجور شده.نقل قول:
مسئله مسئله بیماریهنقل قول:
من بیماری دارم و قرص مصرف میکنم تا اینکه گاف دادم پیش سرهنگای شهرمون
اونا گفتند پس اگر قرص میخوری حالت بد نمیشه و میتونی خدمت کنی،منم موندم چی بگم،آخرش شک کردن بهم و گفتند بر.و استان
چیز مسخره ای،من تا همین الانش هم نه تنها حالم خوب نشده بلکه هنوز دارم قرص هم مصرف میکنم
بعضیا هم هستند تو خدمت حالشون بد میشه و اون موقع درخواست میدن
ولی شما اگر نامه از پزشکتون بیارید شاید قبول کنند
منم پزشکم دکتر معروفی بود تو اهواز،یه نامه نوشتت،رئیس نظام وظیفه هم یه نگاه کرد و تمام
رئیسشون سهل گیرتر بود تا زیردستیاش
شما فک کنم از اقدام تا معافیتتون کمتر از 4 ماه طول کشیده.نقل قول:
این بنده خدا الان یه سال و خورده ایی دنبال معافیته . اگه همون موقع رفته بود خدمت الان سربازیش روزای اخرش بود. ولی اگر خدای نکرده پزشکا تایید نکنن و فقط معاف رزم شه خیلی خیلی ضربه میخوره .. بحث اتلاف عمر یه جوون 25 سالست.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
من بیشتر از 6 ما طول کشید تا معاف بشمنقل قول:
ولی میگم بستگی به نوع بیماریش داره منم کلا معاف شدم
البته خب درست میگید اون موقع راحت تر معافی میدادن
حتی رفیقم که کف پاش صاف بود کلا معاف شد
امیدوارم هم دوستتون معاف بشه
دوستان کسی بوده که عقیدتی سیاسی لویزان شهید امانی دوره کد خورده باشه؟؟
بنده الان اونجام...تقریبا میشه گفت هتل..میخواستم بدونم برای تقسیمات کجاها رو میگن و کجا رو برم خوبه؟؟؟؟
تموم شد. کارت من هم الان رسید رفتم گرفتم. یا صبح روزی ک رفتم آموزشی افتادم.. سرد بود خیلی... شب های آموزشی سرد و سخت ولی شیرینش تازه اومده سر زبونم...کلن سخته ولی می گذره زودنقل قول:
سلام.
الان اگه کسی با دیپلم برای معافیت پزشکی درخواست بفرسته و سنش هم بالا باشه (22 سال ) و به فرض اینکه قرار هم نیست معاف بشه، با اعتراض و طی همه مراحل و ... چقدر طول میکشه که اعزام بشه به خدمت و اعزامش احتمالا چه ماهی میشه؟ ساکن مرکز استان هم هست.
سلام
اینکه میگن کارت سبز داشته باشی آموزشی نداری هنوز هست؟
فایده ای داره برم دنبالش و بگیرمش؟
قبلا اگه توي سپاه ميافتادي نداشتينقل قول:
الان اگر توي سپاه بيافتي بايد ي ٢٠ روزي بري سپاه مركز استان اموزش ببيني
ولي ارتش يا انتظامي بيافتي فقط ٢ ماه كسري بهت ميدن
برو دنبالش..حتی اگر یه ساعت از خدمت کم میکنه برو دنبالشنقل قول:
الان گرفتن کارت سبز پروسش یکم طولانی تر شدهنقل قول:
ولی دوستانی که کارت سبز دارن، در صورت اینکه خدمتشون تو سپاه باشه، 2 ماه آموزشی براشون از بین میره. یعنی همون روزی که میان خودشون رو به پادگان آموزشی معرفی میکنن برگه تقسیمو بهشون میدن که برن . من خودم الان سربازم سپاهم، خیلی ها همون روز اول با کارت سبز اومدنو رفتن
سلامنقل قول:
اما به طور کلی حدود 45 روز طول میکشه تا جواب مرحله ی اول بیاد (البته بستگی به خودتون هم داره که چطور لفتش بدید ) ، بعد از برگزاری کمسیون اول اعتراض داده میشه تا هفته ی بعد بررسی بشه ، هفته ی بعد هم اگه به دکتر دیگه ای مراحعه بشه بازم دو هفته ای طول میکشه ! به نظرم بشه دو تا سه ماه طولش داد ! یه 45 -30 روزی هم طول میکشه تا درخواست بره نظام وظیفه و برگه اعزام بیاد . در کل حدود 3 تا 4 ماه بعدش برگه اعزام میاد . اعزام هم شاید بیفته به چهار ماه بعد از تاریخ برگه ! میشه اون اعزام رو هم یه دو ماهی عقب انداخت !
این فرد احیانا غیبت نداره که ؟
ممنون از پاسختون.نقل قول:
غیبت نداره. و پزشک معاین اولیه هم دیروز براش کد 5 اعصاب روان زده. دیروز مدارکش رو تکمیل کرده. الان چقدر طول میکشه که برگه معرفی به بیمارستانش بیاد؟
حدودا 10 روز تا دو هفته . به نظرم باید خودش مراجعه کنه به نظام وظیفه و برگه رو بگیره ! فکر نکنم خودشون ارسال کنن . اگه احیانا براش بستری هم درنظر بگیرن مدت اومدن اعزامش طولانی تر هم میشه . در بعضی از بیماری ها در مرحله ی بررسی پزشکی قبل از کمسیون بستری هم میکنن گاها .نقل قول:
این 20 روز آموزشی رو از برا سپاه مطمئنید با برگ سبز؟نقل قول:
قبلا دوره سبز ٦٠ روزه بود الان شده ٤٠ روزه ولي ٢٠ روز توي سپاه استاننقل قول:
چندتا از دوستانم همينجوري رفتن ولي بازم بهتره بپرسي
اين نكنه مهم رو يادت نره كه برگ سيز هم خيلي اسون نيست ي جورايي مثل اموزشي هست كلاس ورزشي بد با افراد عقده اي خيلي داره
٥ روز اخرم ميبرن تو بيابون حسابي ب ادم حال ميدن:n27:
بله درستهنقل قول:
الان برگ سبز شده دو تا دوره
یک دوره 30 روزه تئوری که در این دوره 27 روز برمیگردی خونه و صبح ها تا ساعت 2 میری و 3 روز هم میری داخل پادگان شبانه روزی
15 روز دیگه رو در صورتی میزارن شرکت کنی که برگ اعزام به خدمت داشته باشی و در صورتی که برگه اعزام داشته باشی میری دوره 15 روزه که شبانه روزی باید داخل پادگان باشی
در نهایت یک برگه به اسم دوره تکمیلی 45 روزه بهتون میدن
اما آیا داشتن همین کفایت میکنه برا آموزشی؟
شنیدم جدیدا خیلی سخت میگیرن و نمیزارن کسی راحت این دوره رو بگیرهنقل قول:
کارت سبز یا همین دوره رو بکسانی میدن که ۲-۳ سالی فعال باشن و هنوز دوسالی ب خدمتشون منونده باشه بیشتر هم ملاکشون دیبرستانی ها استنقل قول:
اگرم پارتی داشته باشی که راحت بهت میدن
نه دوست عزیز اگر سپاه بیافتی اموزشی نداری اگر نیافتی فقط دوماه کسری داری این دوماه هم جزوه شش ماه بسیج حساب میشه یعنی اگر ۶ سال بسیجی داری کارت سبز برای کسری ب کارت نمیادنقل قول:
15 روز دیگه رو در صورتی میزارن شرکت کنی که برگ اعزام به خدمت داشته باشی و در صورتی که برگه اعزام داشته باشی میری دوره 15 روزه که شبانه روزی باید داخل پادگان باشی
در نهایت یک برگه به اسم دوره تکمیلی 45 روزه بهتون میدن
اما آیا داشتن همین کفایت میکنه برا آموزشی؟
من که خودم این دوره رو نرفتم. یعنی ثبت نام کردم ولی نشد برم. در کل خیلی خیلی بهتر و راحت تر از دوره آموزشی هست. ربطی به دبیرستانی بودن و دانشجو بودن نداره. فقط بسيجی فعال باید داشته باشی. حوزه ما نامه داده بود به پایگاه که 3نفر معرفی کنید واسه دوره تکمیلی بیش تر از این ظرفیت نداریم. فرمانده پایگاه ما 10نفر رو معرفی کرد.اکثراً هم دانشجو یا فارغالتحصیل بودیم که رفتیم واسه ثبت نام. بعد از گرفتن نامه اعزام به خدمت هم دوره 15روزه رو میتونید شرکت کنید.
دقیقا لذت این دوره رو زمانی احساس می کنید که با بچه ها میرید پادگان آموزشی بعد از چند روز ترخیص می شید. به ریش همه اون سرباز ها میخندید:n02:
سلام به همه
دوستان ببخشید اگه اینجا جاش نیس ولی
کسی تجربه گروه پدافند سمنان خاتم النبیا ارتش رو داره ؟؟؟؟؟؟ چطور جاییه ؟؟
برج 2 باس برم . عایا تمدید کنم به برج 4 یا نه ؟؟؟؟
خواهشا جواب بدید فوری
آیا برگ سبز به درد امریه میخوره؟نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
همینجا جاشه اتفاقا !
من دو سال پیش برج 12 اعزام پدافند سمنان بودم ! جای مزخرفیه :n02: از هر لحاظ !
به نظر من تمدید نکنی بهتره چون برج دو برای آب و هوای سمنان خیلی بهتر از تیر و مرداد ! تیر و مرداد دقیقا جهنمه اونجا ! شبهای بسیار سرد روزهای بسیار گرم (هرچند خرداد هم اون شرایط رو داره ولی چون قسمت پایانی خرداد ماه میفته ماه رمضون زیاد سختگیری نمیگیرن )
البته اگه اردیبهشت روز اعزام غیبت کنید و نرید امکان اینکه یگانتون تغییر کنه هم وجود داره !
سلام شما خدمت رو در پدافند گذروندی؟ منم پدافندی بودم خلاصه سختی آموزشی برای پدافند ارزشش رو داره چون ما که بعد از آموزشی فرستادن بوشهر تقریباً همش توی مرخصی و کم کاری بودیمنقل قول:
اره هیچ تفاوتی نداره همون روز ترخیص میشین البته سپاه هرروز یه قانون دارن من خودم با تکمیلی چهارده روز اموزش دی ماه دیدم پادگان شهدا در صورتیکه نفرات اسفند ماه نهایت هشت ساعت نگه داشتن در کل برای همه چیز اماده باشیننقل قول:
سلامنقل قول:
اره پدافند بودم کرمانشاه .
اره واقعا اموزشی ما سخت بود ! نه فقط رژه بلکه بیشتر تنبیهاش و شرایط پادگان!
نه همیشه اینجوری نیست ! با اینکه انصافا من زیاد از حد مرخصی رفتم ولی پنج ماه اخر خدمت چون سرباز کم شده بود پاسداری هم دادم ! قبلش فقط استراحت و مرخصی بود :n02: اما من یه سری رفیق داشتم که دوره کد خورده بودن و تو مناطقی مثل سومار و کرند و ... روزای سختی داشتن ، بیشترشون هم هم دورم بودن ، نه مرخصی شون درست حسابی بود نه جایی که بودن ! خیلی زیاد اذیت شدن ! ولی خلاصه ما شانس اوردیم دوره نخوردیم ! هر چند پادگان یه 10 -12 ساعتی با خونه ما فاصله داشت و رفت و برگشت سخت بود ولی من کلا یه ماه پر میکردم و ده دوازده روز مرخصی بودم :n02: کمش :n02:
نقل قول:نقل قول:
مطمئنید برای امریه هم آموزشی حذف میشه ؟!
يسري جاها اره مثلا بانك انصار كه مال سپاه هست اره يا بعضي وقتا شنديم اموزش پرورشنقل قول:
در كل سپاه اصلا و ابدا حساب كتاب نداره و هر شهري ي قانوني واسه خودش داره
در ضمن ظاهرا اون 15 روز پادگان هم شده 18 روز !
یعنی در مجموع 48 روز بریم آموزشی ، که اگه سپاه افتادیم آموزشی رو نریم :| و اگه نیوفتادیم دوباره بریم آموزشی :n29:
من نمیدونستم قراره اینقدر سختش کنن و در طول دوره فهمیدیم که 15 روز (18روز) پادگان شبانه روزی بهش اضافه شده ، وگرنه شاید نمیرفتم ،
اون 30 روز مخصوصا 3 روز شبانه روزیش که تو چادر به صورت انسان های اولیه بودیم ، کم سختی نداشت !
دیگه اون 18 روز رو خدا بخیر کنه !
اگه حداقل تضمین میدادن که سپاه میوفتیم شاید ارزشش رو داشته باشه ، ولی الان به نظرم زیاد ارزش نداره این دوره
اگه کسی برگ سبز داشته باشه و امریه جایی بگیره و آموزشی بیفته ارتش چی
مثلا 01 بیفتی و امریه داشته باشی
چون ارتشه برگ سبز رو قبول میکنه؟
مگه میشه سپاه هر شهری قانونی داشته باشه برا خودشنقل قول:
سلام
دوستان من در سال 91 بپنج ماه نیمه اول سالو خدمت کردم بعد از اون در مهرماه دانشگاه در مقطع فوق لیسانس قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم.همون موقع هم از یگان به دانشگاه نامه زدن که من از پادگان مرخص شدم برای ادامه تحصیل در دانشگاه.حالا الان مجددا میخوام دفترچه پست کنم.سه تا سوال دارم
1- در صورت تقسیم مجدد آیا به همون یگان قبلی فرستاده میشم یا دوباره تقسیم میشیم؟
2- در پلیس +10 به من گفتن که اون نامه ای که در یگان به دانشگاه زده هم همراهت باشه والا اون 5 پنج ماه خدمتت اعمال نمیشه در سیستم.خواستم بدونم بعد از اینکه تقسیم شدم،غیر از مدارک شناسایی و برگه سفیدم چه مدارک دیگه ایی لازمه که ببرم؟
3- نزدیک ترین ماهی که من به خدمت اعزام میشم چه ماهی است؟احتمال اعزام من در تیرماه وجود داره؟
نکته مزخفش اینجاست که باید ی سالی هرچی رژه و برنامه دارن بری وگر نه بهت نمیدنشنقل قول:
من خودم عضو شورای یکی از حوزه ها هستم و پارسال رفتم که ثبت نام کنم ۷۰ نفر بودیم ب ترتیب سن توی صف وایساندنمون بعدش ۳۰ نفر از سن پایین ها رو گررفتن نوبت ما نشد
قانون جدید اینه که افراد جوان مثلا ۱۶-۱۷ ساله رو دوره سبز میبرن و تا پایان تحصیلات یعنی تا ۲۳ سالگی در خدمت سپاه میگیرند(این مدت هر رژه یا برنامه ای بود باید بیان) بعدش که خواستن برن سربازی دیگه ۱۰۰ درصد میافتن تو سپاه اگر متاهل باشن توی سپاه شهر خودشون
در نتیجه اگر الان با لیسناس تازه بری دنبال این کارا فقط وقت تلف کردنه
ولی بازم اصلا حساب کتابی ندارم
ادم میشناسم ب خاطر پارتی نه دوره رفته نه چیزی...... سربازی هم توی بسیج دانشجویی بوده یعنی راحت ترین جا برای سربازی در کشور
یرسی میگن اخ جون بریم سبز دیگه اموزشی ندارم باید بگم عزیزم سبز همون اموزشی هست مگه تو اموزشی سربازی چکار میکننن؟؟؟؟
تازه اگز توی سبز مثلا نتونی بدویی میگن برو خونه تون در صورتی که توی اموزشی ممکنه اذیتت کنن ولی هیچ وقت نمیکن تجدید دوره میخوری(اینجوری که شندیم)
حتی هر منطقه توی شهرم قانونش فرق میکنهنقل قول:
خیلی بی نظم و بی درو پیکره بخش سربازی گیریش
دوست عزیز ارتش کلا اموزش بسیج رو قبول ندارهنقل قول:
فقط اگر سپاه بیفانی اموزشی نداری
امکان داره کسری بسیج هم قبول کنن ؟نقل قول:
اون یکسالی که گفتید برای ما وجود نداشت ، پیشنهاد داده بودن اگه میخواین عضو گردان بشین متونید اینجوری بشیدنقل قول:
ولی برای برگ سبز اجباری نکردن
سلامنقل قول:
1-بله به همون یگانی که قبلا بودید اعزام میشید . اگه پارتی قوی داشته باشید میشه تغییرش داد ( دیدم ! )
2-مدرک خاصی لازم نیست ! همون برگ امریه یا برگ اعزام کافیه ! احیانا برگ تسویه یا برگه ای که بعد از ترخیص قبلا بهتون دادن هم همراهتون باشه بد نیست ! ولی لازم نمیشه . اون مشخصات اتومات بعد از اینکه برگ اعزام براتون میاد تو سیستم ثبت میشه ! حالا اومدیم یه بنده خدا برگشو گم کرده باشه اونوقت یعنی خدمت قبلیش هیچ به هیچ ! نه اینا همشون تو سیستم ثبت شدن قبلا.
3- مشخص نمیکنه ، امکانش هست ، اگرم تاریخ اعزامتون چند دوره بعدش افتاد سعی کنید مکرر مراجعه کنید به +10 و درخواست تعجیل بزنید تا اعزامتون زودتر باشه
آخه شنیده بودم کسایی که برگ سبز باشند و امریه دارنقل قول:
اگه آموزشی بیفتن ارتش قبول می کنند
به شرطی که امریه داشته باشند برگ سبز رو قبول می کنند و ترخیص می کنند
چيزي كه من ديدم و شنيدم اين بوده ولي بهتره سوال كنين تا الكي ٤٠-٥٠ روز توي دوره سبز وفت تلف نكنيد از همون مركزي كه ميخواي امريه بگيري سوال كننقل قول:
ولي سربازي عادي صد در صد اموزشي توي ارتش دارين
بله درست سربازی عادی صد درصد آموزشی داره تو ارتش با برگ سبز اما دو ماه کسری رو میدننقل قول:
اما یک نکته جالب برگ سبز داشته باشی و بری آموزشی و در صورتی که پادگان آموزشی مال نیرو انتظامی باشه 21 روز آموزشی داری
جالب بود تو اینترنت سرچ کردم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]