درسته...نقل قول:
کاش 128 بود!!من خبر مرگشون،اکو 512 دارم!
Printable View
درسته...نقل قول:
کاش 128 بود!!من خبر مرگشون،اکو 512 دارم!
بله . بدبختی من هم همین بود اکو 512نقل قول:
حالا به نظرم بین 128 تا 512 فرقی نیست. همشون رو روی 2 مگ بستن اما پولش که فرق میکنه:13:
در ضمن هیچ تضمینی هم به باقی موندن روی 2 مگ نیست. همینطور که برای شما و بعضی از دوستان اتفاق افتاد و سرعتشون خیلی کم شد. متاسفانه :41:
یه روز خوب پاییزی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یک خبر از جدیدترین دزدی شاتل !!!
بعد از اینکه مشخص شد محدودیت های اعمال شده روی سرعت سرویس cra با یک رنج ای پی دیگر شاتل کار نمیکند و در اون رنج ای پی هیچ مشکلی ندارد و پشتیبانی شاتل ادعا می کند که هیچ دسترسی به ای پی ها ندارد. و حتی حاضر نشد برای امتحان ای پی من رو تغییر بده. به بنده درخواست دادند ای پی استاتیک بگیرم و هزینه ای دوباره پرداخت کنم !!!
هر چند مطمئنم اگر این کار رو هم بکنم که نمیکنم همون ای پی رو باز محدود خواهند کرد.
به هر حال دوستان در جریان باشند کهاگر این پیشنهاد جدید رو شنیدند زیاد تعجب نکنن !!!
همچنان محدود روی 5 کیلوبایت !
بچه ها شما هم در ساعات شبانه شاتل قطع و وصل میشید.
بعضی وفت ها من تا ده بار در یک شب قطع مشیم.
سلام
من یه سوال داشتم نمیدونم دقیقا اینجا جواب میدن بهم یا نه.من توی خونه همزمان با لب تاپ و کامپیوتر به صورت کارت شبکه وایرلس از نت استفاده میکنم الان دو روزه که وقتی با یکی شون وصل میشم بعد 2 دقیقه اون یکی (لب تاپ یا کامپیوتر ) دسکانتک میشه.زنگ زدم پشتیبان شاتل که گفت مشکل از ما نیست.حالا من کجا رو باید چک کنم تا مشکلم حل بشه؟
ممنون
سلام
خبر فوری
الان آقای اصغریان از سازمان تنظیم مقررات در شبکه آموزش داره صحبت میکنه 6:30PM
انقضاء خبر 7:10PM
اگر از Router یا هر وسیله ی دیگری برای به شاتراک گذاری اینترنت استفاده میکنید، دستگاه رو کلا ریست کنید(بهتره به روش Restore to factory setting یا همون Restore to Default باشه. البته این مشکل معمولا تو Router ها اتفاق می افته و راه حلش هم تا اونجا که میدونم اینه که باید لیست افراد وصل شده Refresh بشه.نقل قول:
من که نمی دونم روتر چیه اما سرچ کردم گوگل عکسشو دیدم نه از اینا ندارم.یه کارت شبکه است با یه آنتن ای که پشت کیسه.مشکی رنگه.:31:نقل قول:
مودمو خاموش روشن کردم.کارت شبکه رو هم دوباره نصب کردم بازم نشد.
در تکمیل فرمایشات دوستمون جکسون اقای اصغریان گفتند شخصاً در تلکام وغرفه سازمان تنظیم مقررات حضور دارند به شکایات رسیدگی می کنندنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6623665&postcount=148
شکایت را تنظیم کنید ما باهاتون هستیم
سلام
پیرو صحبتهای آقای اصغریان این مطلب رو ایشون گفتند که:
کلا یک سرویس 128kb بین حداقل 4 تا حداکثر 41 گیگ (41 گیگ یعنی 24 ساعت 1 ماه دانلود) میتواند استفاده کند با اشتراک 1 به 10
و در ساعات رایگان قطعا سرعت کاهش پیدا میکند. هزینه راه اندازی قانونی است ولی هزینه ی اتصال غیرقانونی است.
حالا اصل و قانون اینه ولی در عمل که به نظرم اینجوری نیست:13:
من یک شـنبه 17 مهر 1390 محدود شده بودم ،شــــنبه 14 آبان 1390 از محدودیت در اومدم امروز یک شـنبه 22 آبان 1390 باز محدود شدم ولی خبر خوب اینکه 23 آبان یعنی فردا قراردادم تموم میشه وخوب شد که محدود شدم و دیگه بهانه ای ندارن که نزارن از شرکت برم
اینم عکس
سلام دوست عزیزنقل قول:
من نمیدونم شما از کدوم سرویس شاتل استفاده میکنی ولی
خیلی جالبه شما در طول 7 شب تقریبا "28 گیگ دانلود کردی!" با کل دانلود من بدون محدودیت در کل 1 ماه برابری میکنه:18:
اونوقت پشتیبانی به من میگه شما پر مصرف هستی!!!!!!
اینم عکسش:
دستاورد عظيمي ديگه از شاتل ..
باز هم شاتل بر زمره جالبترين سرويس دهنده ي اينترنتي كشور قرار گرفت ... ساعت از سه گذشته منتظر بوديم از محدوديت كاسته بشه كه طوري ديگه باهامون برخورد شد : (تصاوير خود گوياي همه چيز است ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار مودم رو روشن خاموش كردم ديدم نه خير محدود كردن چه محدوديتي هم سرعت به كيلوبايت نميرسه !!:18: بالاترين سرعتي كه ميگيره 900 بايت بر ثانيه هست :18: !!! ...
جاي همگي خالي نصفه شبي مادر دوستانمون در شاتل رو يكي يكي صفا داديم و به عرش رسونديم :27:
شاتل اين رو هم بزار به پاي مشتري مداري .. چندين ساله مشتري شاتل هستيم و اولين كسي كه تو شهرمون از شاتل سرويس گرفت من بودم ... اهل دانلود زياد هم نبودم ...
( اميدوارم شخص خارجي اين عكس و تاپيك رو نبينه !!)
این مشکل منو یکی جواب کنه :19:
پست 35211#
بچه ها من در طول ساعات شبانه بیش از ده بار قطع میشوم.
کسی هست که مشکل من رو داشته باشه.
اکثر اوقات در ساعات شبانه شاتل قطع میشه.
هرکی ندونه فکر میکنه این شرکت از همه بهتره که هفت ساعت دانلود رایگان گذاشته.
غکس سایت زیر را ببینید.
منظورم بنر سوم بود.کد:http://www.esfahanadsl.com
نوشته دانود نامحدود و سرعت بالا.
خواهش میکنم شما به همه اطلاع رسانی کنید که در شاتل از این خبر ها نیست تا اونها مثل ما سرشون کلاه نره!
ممنون
بله دوست عزیز دیشب عنایات خفیه ی شاتل شامل حال بنده هم شد و از 3 به بعد هم بدتر از قبل:19: محدودیت!نقل قول:
من از سال 87 تا حالا 128 eco شاتل دارم و از دانلود شبانه هم استفاده نميكنم چند روز پيش سرعت دانلودم رسيده بود به بالاي 200 نوبت تمديد كه شد باور كنيد تا تمديدش كردم سريع سرعت دانلود رسيد به زير 16 دفعه اولشون نيست بهشون كه گفتم مثل هميشه چرتو پرتهاي هميشگيشون رو تحويلم دادن تصميم گرفتم ديگه از اين شركت عوضي سرويس نگيرم به نظر شما تو فرم درخواست انصراف دليل شو چي بنويسم كه دست از سرم بر دارن و خط مو زود آزاد كنن ؟
سلامنقل قول:
من نمیخوام دروغ بگی یا چیز دیگه ای
ولی میتونی فوششون بدی یا بگی اسباب کشی داریم و داریم میریم منطقه ای دیگه بعدا میام برای اونجا ازتون اینترنت عصر حجری میگیرم:31:
یا مستقیم توی چشمای طرف نگاه کنی وبگی دیگه از دروغ و محدودیت خسته شدم لعنتی:21:
ببینم شماها هنوز تو شاتل موندین؟!!؟
بکشید بیرون ازش دیگه! به چیش دلتونو خوش کردین آخه؟
من که دو سه هفته ست از شرش راحت شدم...
از این شرکت جدیدم هم فوق العاده راضیم
اصلا چیری لازم نیست بنویسی !نقل قول:
باید شخصا پاشی بری نمایندگی منطقتون گرد و خاک به پا کنی و ازشون نامه تخلیه بخوای. اون نامه رو بگیری دیگه تمومه .
شرکت جدید رفتی فقط اون نامه رو بده .
من شخصا دارم تمام تلاشم رو می کنم فقط بدشانسی من تو یک شهر کوچیک زندگی می کنم و شرکت های دیگه نمیان اینجانقل قول:
ببینم شماها هنوز تو شاتل موندین؟!!؟
بکشید بیرون ازش دیگه! به چیش دلتونو خوش کردین آخه؟
من که دو سه هفته ست از شرش راحت شدم...
از این شرکت جدیدم هم فوق العاده راضیم
پارس آنلاین هم که تازه اومده نمایندگیش رو داده به گیم نت سر کوچمون ! 4 تا جوون مسئول گیم نت هستن که تخصص اصلیشون دامداری هست !
پ . ن : دیشب هم دوباره دقیقا 5 کیلوبایت سرعت ! یعنی تو شاتل اگه بخوایم دانلود کنیم راهی جز خریدن گیگی 5 تومن نیست !
خودم كه دومي رو دوست دارم :) اما نميخوام لج كنن با هام واز رانژه خارج كردن خط مو طولانيش كنن از اين جانورها همه چيز بر ميادهيچيش به اندازه اين قسمت فرم ( احترام درخواست انصراف .... ) حالم رو بهم نميزنه چون براشون كوچكترين احترامي قائل نيستمنقل قول:
بهترین راه اینه که بری دفتر یا نمایندگیشون و حضوری و زبونی درخواستت رو بگی نه کتبی که خیلی طولانی میشهنقل قول:
حق شما هم هست که فسخ کنی و اونها هم نمیتونند جلوی شما رو بگیرند
فقط پیگیرش باش و نگو خودشون انجام میدهند. معمولا یک هفته یا کمتر و بعضی وقتها بیشتر طول نمیکشه:46:
سلام دوستان عزیزم، من قبلا تو شاتل بودم در منطقه صدوق قم و به شدت از محدودیتهای مسخره این شرکت عصبانی شدم. برای همین وقتی اشتراکم تموم شد، رفتم پارسآنلاین (افتضاح...!!) و بعد رفتم صبانت (اه، اه،اه...) و بعد عصر تلکام (استفراغ...) و البته مخابرات (بیمصرف ترین...) رو هم در خانه باجناقم تجربه کردم و در نهایت بعد 7 ماه دوباره برگشتم شاتل و نامردا 15 تومن مجددا کردن تو پاچم برای راهاندازی...
در کل میخوام بگم وضع همه شرکتا تو جایی که سیاست عدم توجه به ارتباط اینترنتی برسرکار هست همینه و فکر نکنید این شرکت بده و اون یکی شرکت خوبه. پس از کسی که اکثر شرکتها رو حداقل برای یک ماه تجربه کرده بشنوید که الکی پولتون رو برای رانژه مجدد هدر ندهید بماند که چقدر باید پاچه خواری کنید تا شرکت قبلی زود پورتشو جمع کنه و خطتون رو ازاد کنه!!
در ضمن من خونمو عوض کردم و الان در جایی هستم که خط شاتل خلوت هست و مثل جای قبلی (شهید صدوقی) قل قله نیست.
اینجا شش ماهه 128 ECO گرفتمو نمودار سرعتم در زیر هست. با توجه به عکسها میتونید ببینید که چقدر شلوغی و خلوتی منطقه در کیفیت سرویس شرکتها تاثیر گذار هست.
البته در اینجا هرشب از حجم رایگان استفاده نمیکنم.
سلام
میخواستم بدونم ADSL نامحدود شاتل 3 ماهه چقدر هزینشه ؟ (256)
پینگ ؟ دانلود ؟ اپلود؟ ش چقدره ؟
قزوین هستم !
ممنون
من دیروز از صبح تا شب یک مودم " مبین نت " با اکانت 512 که مال دوستم بود رو اوردم خونمون! انتن دهیش هم خوب بود!
ولی!!!!!!!!!!!!
سرعتش اصلا در حدو اندازه سرویس شاتل خودمون نبود!!! یعنی دانلودش تقریبا یکی بود ولی پینگ افتضاح!! با دوتا لپتاپ مشابه همزمان از هر دو سیستم استفاده کردم! با توجه به اینکه شاتل الان یک ماهه که سرعت روزانه ما رو روی 2 مگ بسته ، سرعتش خیلی خیلی بهتره.
من از اینکه شبانه رو محدود کرده و فیلم و.. نمیشه دانلود کرد و قرارداد رو زیرپا گذاشته ،خیلی ناراحتم ولی خب در مورد سرعت بی انصافیه بگیم بدترینه!
شما درخواست آزاد کردن خط رو بده، خودت برو مخابرات پیگیر شو. :10:نقل قول:
به احتمال زیاد قطعش میکنن.
وای بحال کسایی که مخابرات دارن و بخوان درخواست قطع رانژه بدن...
دو ماه باید صبر کنن :27:
دوستان سرویسهای آرت رو هم محدود میکنن؟ یا فقط محدودیت شامل اکوهای بدبخت میشه؟
دوست عزیز اگه سرعت دانلود روزانه رو 100 مگ هم باشه ولی شبها نتونی دانلود کنی که بدرد نمیخوره.نقل قول:
مهم دانلود شبانست که اونو محدود کرده
سلامنقل قول:
محدودیت شامل حال همه میشه به لطف شاتل:2:
ولی ارت هم در کل محدودیت دانلود داره که از خودشون بپرسی دقیقش رو بهت میگن مثلا 128 یکماهش 18 گیگه
بعد میشه 1.6 کیلوبایت:31: شبهاش هم خیلی جالب نیست
البته من نمیدونم این 18 گیگ رو چطور حساب کردند . چون اصغریان از سازمان تنظیم گفته بود بین حداقل 4 تا 41 گیگ که مثلا 25 تا 30 گیگ خوبه نه 18 گیگ اون هم با این قیمت بالا:13:
:19::19::19::19::19::19:نقل قول:
لیست قیمتهای ARTنقل قول:
قیمتش هر چی بود ضربدر 3 (256) تقریبا 274 هزار تومان:18: ۳ ماهه ۲% تخفیف دارهکد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/
جواب بقیه سوالت رو نی دونم:31:
شرمنده ولی خوب شما دانلود نمی کنی متوجه نمیشی سرعت کی بدرد می خوره. سرعت وقتی گیگی 5 هزار تومن بدی 100 ترابایت هم باشه مفت نمیارزه.نقل قول:
من دیروز از صبح تا شب یک مودم " مبین نت " با اکانت 512 که مال دوستم بود رو اوردم خونمون! انتن دهیش هم خوب بود!
ولی!!!!!!!!!!!!
سرعتش اصلا در حدو اندازه سرویس شاتل خودمون نبود!!! یعنی دانلودش تقریبا یکی بود ولی پینگ افتضاح!! با دوتا لپتاپ مشابه همزمان از هر دو سیستم استفاده کردم! با توجه به اینکه شاتل الان یک ماهه که سرعت روزانه ما رو روی 2 مگ بسته ، سرعتش خیلی خیلی بهتره.
من از اینکه شبانه رو محدود کرده و فیلم و.. نمیشه دانلود کرد و قرارداد رو زیرپا گذاشته ،خیلی ناراحتم ولی خب در مورد سرعت بی انصافیه بگیم بدترینه!
مهم سرعت شبانست که سریع محدود میشه روی 5
آره خب من زیاد دانلود ندارم . ولی محدود هم شدما:18: بعد از سه سال که از شاتل سرویس گرفتم و دانلود انچنانی نداشتم ، بعد از سه شب دانلود پشت سر هم یهو محدود شدم!!!نقل قول:
ولی من منظورم این بود که اگه یهو خواستین شاتل رو فسخ قرارداد کنید و برید یک سرویس دهنده دیگه ، مواظب باشید از چاله به چاه نیوفتید! بالاخره یه وبگردی یا فیسبوک گردی میخواید بکنید ، پینگ مبین افتضاحه! از من گفتن و از شما هم احتمالا نشنیدن و بعدش پشیمونی :46:
سرعت من ساعت 5:24 صبح
بدون نوسان و بدون محدودیت
کی حاظره این سرعت رو بیخیال بشه بره شاتل؟؟!!!
به نظر من شاتل نه چاله است نه چاه شاتل سياه چاله است شما از هر isp ديگه اي سرويس بگيري بهتر از اين شركت به معناي واقعي كلمه مزخرف من كه فرم انصراف مو فرستادم رفت تازه اين دوره مو كه ميخواد شروع بشه رو هم تمديد كرده بودم ولي حتي حاضر نيستم حتي 1 روز ديگه تو شاتل باشم چه برسه به يك ماه و بيشتر اون پولم هم باشه صدقه سر خودم و همه كساي كه از شاتل سرويس گرفته ان و ناراضي هستن مگه يك آدم چه قدر اعصاب داره آخه .... :grrr:نقل قول:
شاتل:2:
ساعت 2.00
خط 2 MBb شاتل سرعت 10kB
شورشو در اورده به خدا
هر روز یه بلایی سر اینترنت میارن
اه:18: