کلا این بازی سایه هاش مشکل داره منم با GTX285 تمام تنظیمات رو رو HIGH گذاشتم ولی هنوز سایه هاش مزخرفهنقل قول:
Printable View
کلا این بازی سایه هاش مشکل داره منم با GTX285 تمام تنظیمات رو رو HIGH گذاشتم ولی هنوز سایه هاش مزخرفهنقل قول:
پس اینکه من شنیدم بعد san andreas چندتا دیگه منتشر شده شایعه بوده آخه من شنیدم بعد iv هم یکی به اسم شهر چینی ها منتشر شدهنقل قول:
شایعه نیست دوست عزیزنقل قول:
بعد از IV به ترتیب این بازیها اومد:
lost and damned
chainatown wars
ballad of g*y tony
که اولی و سومی مربوط به x360ه و برای pc و ps3 هم 10 فروردین میاد
و دومی هم مربوط به سه کنسول دستیه:psp-nDS- iphone هست
که من واقغا با این chainatown wars بسیار حال کردم یه سبک تر تمیزی داره.من هم با psp بازی کردم و هم با امولاتور nDS برای pc اگه خواستی بگو لینکشو برات بذارم
بله دوستمون درست میگه درسته گرافیک cell-shade داره اما هیچ مشکلی در بازی نیست و گیم پلی فوق العاده ای داره و بسیار
سرگرم کننده هست اگه چندین دیقه بازی کنی و بازی دستت بیاد میخکوب بازی میشی !!! ...
اینم تاپیک مشکلی داشتی اونجا مطرح کن من و بچه ها در خدمتیم
(الیته من کلا با جی تی ای هایی که برای پی اس پی منتشر میشه خیلی حال میکنم ! که جی تی ای بعدی فک کنم میره برا نسل بعد )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=340860
سلام دوستان
اقا من الان مشکلم اینه که دیگه ماموریتی ندارم انجام بدم داستانشم به جایی نرسیده که بگم تموم شده!
الان باید چیکار کنم و از کی ماموریت بگیرم؟! فقط مونده مسابقات ماشین سواری بروسی مامورتهای کوچیک لیتل جیکوب و هم تموم کردم پسر عموم هم می خواد عروسی کنه لول
الان مسابقات و تموم کنم باز داستان ادامه پیدا می کنه یا باید کار دیگه ای کرد و ربطی به مسابقات نداره؟
سلامنقل قول:
این نزدیک به مرحله آخره . اگه رومان بهت زنگ زده بیا عروسی باید یه روز صبر کنی که فردای اون روز حدود ساعت هفت هشت صبح زنگ بزنی به کیت بعد تا ده صبح برین با هم به عروسی رومان . یه کم تو شهر پرسه بزن تا وقت بگذره به اون موقع برسی . آخر داستان همین عروسی رومانه که اگه دیمیتری رو قبلا کشته باشی کیت تو عروسی کشته میشه و اگه رفته باشی به پگارینو کمک کنی رومان میمیره .
من دیمتری رو کشتمنقل قول:
موقع عروسی رومان هم کیت مرد
الان باید پگارینو رو بکشم
اما موقعی که باید با موتور پگارینو رو تعقیب کنم
بعد از پرش رو باند هلیکوپتر دیگه با موتور نمیشه رفت
راه حلش چیه؟چه طوری باید پگارینو رو بکشم؟
راستی بعد از پرش چکار کنم که نیکو با مغز نیاد پایین؟
وقتی با موتور دنبالش کردی به یه سکوی پرش میرسی بعد سرعتتو یه کم،کم کن که با موتور بیفتی توی دایره زردی که بازی مشخص میکنه بعد نیکو اتوماتیک موتور رو ول میکنه و هلیکوپترو میگیره بعد تند تند اسپیس رو بزن تا بری داخل هلیکوپتر و با احتیاط تعقیبش کن و مواظب باش زیاد بهش نزدیک نشی نامرد آر.پی.جی میزنه !نقل قول:
این بازی خیلی صحنه های خفن داره؟
منظورت از خفن چیه؟نقل قول:
ولی کلا بعضی از مرحله هاش خیلی قشنگ هستند