سلام
این جمله ایشون دردناکه که می گن "متاسفم ولی بازیه شما چیزه دیگه ای رو نشون داده به ریوت"
خوب مگر ریت بر اثر بازی ما به ما رنک می ده؟
والا من دوستی دارم گلد هست ، اون هم می گه توی برنز بوده از این مشکلات من بوده.
بعد هم توی این مبحث این همه پست های بی فایده نوشته میشه ، چرا همه گیر دادین به من و دوستمون! حداقلش اینه که چهار نفر می آن راهنمایی می کنند یا همدل می شند.یا تاکتیک بهتر می دن.
مثلا من خودم یک برنامه توی ذهنم دارم به زودی می گم ، که می تونه بازی ما ایرانی ها رو یک لول ببره بالا.
در مورد حرف شما ، درسته ، من با champ های top بهتر تونستم نتیجه بگیرم ، win rate ام با singed خیلی خوبه ، وقتی می تونم بر دارم برش می دارم و راحت حتی counter خودم رو هم می زنم (غیر از kayle!) اما خوب اگر بشه! نمی گذارند خوب ، یا ترال می کنند ، یا می رن ساپورت گند می زنند به bot ، مجبورم برم ساپورت شم ف چون ساپورت هم نقش موثری هست.
در ضمن یک نکته ای ، ساپورت معمولا سخت میشه counter ش کرد ، چون اکثرا بیرون fight می ایسته و زود هم در میره و تنها هم نیست ، اما خوب top و mid رو راحتی میشه Counter کرد ، مثلا شما first pick هستی ، می ری trynda بر می داری ، طرف last pick هست می ره ضدت رو بر می داره دیگه نمی تونی carry کنی ، مثلا می رفتم singed بر می داشتم طرف kayle ّرو می داشت دیگه کلا تعطیل بودم! بخوای last pick باشی و بری Top باز احتمال این که بتونی برداری کم میشه.
جدیدا یک رویه اتخاذ کردم که خوب جواب داده فعلا ، اونم اینه که player هایی که خوب بازی می کنند و اون ها هم بازی من رو تایید می کنند رو add می کنم که بعدا با هم بریم
مثلا اون روز یک nasus بود که دو نفری با هم تونستیم پیروز بشیم (بقیه تیم اصلا teamwork نداشتند) ، خداییش خیلی خوب بازی می کرد و می رفت وسط پنج تاییشون داغون می کرد!
یا مثلا دوستان عرب و ایرانی هم هستند که اکر افتخار بدند با هم می ریم.عرب ها زیاد اهل teamwork نیستند ، هر چی هم عربی دمی نویسم لهجه دارم نمی فهمند
:n02: ولی خوب کارشون خوبه باز هم.
خدا رو شکر باز دارم می رم بالا اگر کله نشم ، دعا کنید.
از pancha گرامی هم متشکرم.