روزانه که سرعت حدود 150 هستش... شبانه هم قبلا میشد 1.5 گیگ گرفت ولی الان با توجه به ماه رمضون سرعتا یکم اومده پایین تر و حدود 800 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد که فک کنم هفته های آینده سرعتش بره بالا...نقل قول:
Printable View
روزانه که سرعت حدود 150 هستش... شبانه هم قبلا میشد 1.5 گیگ گرفت ولی الان با توجه به ماه رمضون سرعتا یکم اومده پایین تر و حدود 800 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد که فک کنم هفته های آینده سرعتش بره بالا...نقل قول:
البته فقط برا دانلود اینطوریه،برا بازی تایم اوت داره تا دلت بخواد.چند بارم تو روز دی سی میشه.کلا با خیال راحت نمیشه بازی کرد،همش نگرانی که الان تایم اوت بندازه یا دی سی بشی.نقل قول:
درسته برای بازی کلا تعطیله!!نقل قول:
منم یک چند وقتی wow بازی میکردم و بخاطر همین اینترنت کلا بیخیال شدم!!! ارزش حرصو جوش خوردنو نداره...
فک کنین تمام بخش پشتیبانی منو میشناختن حتی بعضی از افراد بخش فنی هم منو میشناختن از بس که بهشون زنگ میزدم میگفتم عاغا من تایم اوت دارم!!! اونام میگفتن خوب میشه ایشاالله و باز روز بعد....
کسی توی تهران سرویس 1 مگابیت داره؟
سرعت دانلود چقدره؟
من بعد کاهش سرعت سرویس های 512 به پایین، میخوام 2 مگ شارژ کنم؛ اگر که 1 مگ هم همون سرعت 450 کیلو رو میده، 1 مگ بزنم...
سرعت شما قبلا چقدر بوده و الان چقدر شده؟نقل قول:
من 128 دارم روی 250 بود تقریبا ولی خیلی وقته سرعتم کاهش پیدا کرده و نصف شده حدودا
سرویس های 512 به بالا، هیچ وقت محدودیت سرعت نداشتند و تا حداکثر میزانی که downstream براتون بسته بودن (داخل مودم ببینید)، سرعت بالا میرفت و ثابت بود.نقل قول:
ولی از 2-3 روز پس از شروع رمضان و افزایش استفاده از شبانه، سرعت ها رو محدود و فیکس کردن (حداقل در تهران)؛ به این صورت که مهم نیست چقدر پهنای باندتونو بسته باشن (همون down/upstream توی مودم)، سرعت های دانلود روی مقادیر زیر فیکسه و به هیچ وجه بالاتر نمیره:
سرویس 128: سرعت حدود 100 (نمیدونم)
سرویس 512: سرعت حدود 180
سرویس 1 مگ: سرعت حدود 300
سرویس 2 مگ: سرعت حدود 450 (البته اگر خطتون از لحاظ نویز و کیفیت، قادر به این باشه که براتون پهنای باند رو 4096 کیلوبیت بر ثانیه ببندن)
*سرعت ها به کیلوبایت بر ثانیه
شاید دائمی باشه، شایدم یه مدت بعد از رمضان، کنسل کنن و برگرده به قبل...
یکذره کمتر حول و حوش 85 تا 90 هستنقل قول:
دوستان من قبلا از شرکت صبانت سرویس داشتم.
قرار بود 5 ماه پیش جمع اوردی کنن که نشده:n24:(بخاطر کابل بگردون دم عید ... دیگه هم شرکت پیگیر نشده!!!)
میخواستم ببینم الان سرویس صبانت به چه صورتی هست؟
راضی هستید؟شبانه سرعت چنده؟قطعی ؟پینگ چقدره؟
مثل قدیم زمان ساعت رایگان باید یوزر. پسورد بزنیم؟
بیشتر از 4 مگ که نداره؟درسته؟
سرعت شرکت شما بالا رفته
یا اینکه با کمی پهنای باند مواجه شده؟
من قبلا با 128 ميتونستم 230 , 240 بگيرم حدودا 1 هفته اي هست كه بالايه 140 نميره .
برم دوباره 2مگ بگيرم