دوستان تو سایت پارس آنلاین اینو زده:
ترافیک مصرفی بین ساعات 1 تا 6 بامداد در تمامی روزهای هفته، رایگان می باشد.
بعد شما چطور از 12:30 تا 7 رایگان پاتون مفته؟
.
Printable View
دوستان تو سایت پارس آنلاین اینو زده:
ترافیک مصرفی بین ساعات 1 تا 6 بامداد در تمامی روزهای هفته، رایگان می باشد.
بعد شما چطور از 12:30 تا 7 رایگان پاتون مفته؟
.
میگم که فکر میکنید این همه پست که زدن اینجا بنظرتون چی میتونه باشه ؟!!!نقل قول:
احتمالا چشم بسته اومدین اینجا پست دادین چون همه مباحث اینجا حول چند محور میچرخه :
اینترنت رایگان پارس و تنظیمات و شگردها و ..........
وصل کردن مودم و رانژه شدن خط و .......
تنظیمات مودم و حداکثر استفاده از اونترنت ذغالی ......
تست سرعت و گلایه و شکایات از افت سرعت و قطعی و .........
فکر کنم کامل موضوعات این 8800 پست رو گفتم . حالا مثلا اگر شما نمیخوای حتی سرچ کنی لااقل دو یا سه صفحه قبل از اخرین پست رو بخونید حتما چیزهایی دستگیرتون میشه .بقول یکی از دوستان که گفته بود بنظرم تاپیک بسته بشه بهتره . آخه واقعا همه دارن فقط پست اضافه میکنن اصلا حتی به پست قبلی هم توجه نمیکنن . این همه مطلب مفید دوستان گذاشتن اصلا استفاده نمیشه .
یه سوال پرسیدیما!:41: گناه .... که نکردم!نقل قول:
میگم که فکر میکنید این همه پست که زدن اینجا بنظرتون چی میتونه باشه ؟!!!
احتمالا چشم بسته اومدین اینجا پست دادین چون همه مباحث اینجا حول چند محور میچرخه :
اینترنت رایگان پارس و تنظیمات و شگردها و ..........
وصل کردن مودم و رانژه شدن خط و .......
تنظیمات مودم و حداکثر استفاده از اونترنت ذغالی ......
تست سرعت و گلایه و شکایات از افت سرعت و قطعی و .........
فکر کنم کامل موضوعات این 8800 پست رو گفتم . حالا مثلا اگر شما نمیخوای حتی سرچ کنی لااقل دو یا سه صفحه قبل از اخرین پست رو بخونید حتما چیزهایی دستگیرتون میشه .
بقول یکی از دوستان که گفته بود بنظرم تاپیک بسته بشه بهتره . آخه واقعا همه دارن فقط پست اضافه میکنن اصلا حتی به پست قبلی هم توجه نمیکنن . این همه مطلب مفید دوستان گذاشتن اصلا استفاده نمیشه .
عزیز دل من میخوام آی اس پیم رو عوض کنم و اومدم تحقیق کنم چند آی اس پی رو و اومدم تو تاپیک پارس آنلاین و به قول شما دو الی سه صفحه قبل که هیچی تا 20 صفحه قبلم خوندم و بدتر گیج شدم یکی میگه دانلودم نمیدونم از یکه یکی میگه یازده نیم شروع کردم یکی دیگه میگه دوازه دو نیم شروع کردم
آخر هر طور بود ما میزان درستش رو فهمیدیم از ساعت چند تا چنده
حالا یه سوال میپرسم مطمئن شم اینجوری جوا میدین
(صفحات قبل تر هم که قربونش برم اطلاعاتش مربوط به عهد دقیانوس هست)
فروم هم محل تبادل نظر و ... هست
تفنگ پشت سر شما نزاشتم جواب بدی!
شما هم اعصابت از این پارس آفلاین پیزوری خورده نمیخواد روی من خالی کنه! (زنگ بزن پشتیبانی خالی کن)
[/COLOR]
داداش ببین تجربه ثابت کرده که اگه از ساعت 12:31 بزاری (واسه اطمینان 12:35 بزار) تا ساعت 6:58 دانلود بشه از ترافیکت کم نمیکنه ولی واسه من از همون ساعت 1 مجانی حساب میکنه ولی واسه اکثر دوستان مجانی حساب میکنه داداش
آقا شما سرعتت چنده؟نقل قول:
آقایون نظرتون در مورد سرویس های POL چی هست؟
دیشب من فقط 300 مگ دانلود داشتم کلی هم زنگ زدم پشتیانی میگفت سرعت باید همین باشه. یعنی بین 10 تا 25 اون وقت تا قبل ساعت 1 با 200 دانلود میکنم.!!!
من الان ترافیکم تموم شد زنگ زدم برام little more بزنند 4 روز دیگه از قراردادم مونده بود منتها ترافیک تموم شد
حالا زده 5 روز دیگه مونده و 820 مگ داری-بعدم گفت از دوره بعدی قراردادت کم میشه
این یعنی چه ؟یعنی من باید حتما این 820 مگ رو توی این 5 روز تموم کنم ؟چه مصرف کنم چه نکنم از دوره بعدیم 800 مگ کم میشه یا به میزانی که استفاده میکنم کم میشه ؟
جواب لطفا":19:نقل قول:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
7:23 دیسی شدی چرا ترافیک دریافتی (غیر رایگان) رو زده 3.18 ؟ مگه اینزوری نیست که بعد از 6:58 دیسی شی از 6 به بعد رو کم می کنه ؟نقل قول:
اوهووووم اوهوووووم :|نقل قول:
مهیا جان . راست میگه . وقتی فقط یه تاپیک هست تحت نام پارس آنلاین . دیگه آدم مجبوره هر بحثی رو توش انجام بده و نزدیک 900 صفحه پیش میره .نقل قول:
البته به نظر من باید مدیران تاپیک ها رو جمع و جور تر کنند و یه جوری باشه که منظم تر باشه نه که هر ISP یه تاپیک داشته باشه !
فروم محل سوال پرسیدن و جواب گرفتنه . البته قبلش هم باید یه جست و جویی کرد . ولی مهم ترین دلیل ایجاد فروم شرکت توی بحث ها و پرسش و پاسخ هست .
:40: