دوست عزیز اسیاتک تعرفه های جدید را اعمال کرده توی سایتش برو مثل برنزی نامحدود از 20 تومان شده 23 تومان .نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اسیاتک تعرفه های جدید را اعمال کرده توی سایتش برو مثل برنزی نامحدود از 20 تومان شده 23 تومان .نقل قول:
دوست عزیز این تغییر ۴ روزه انجام شده ولی هنوز سرویس های برنزی قیمتاش توی crm با سایت آسیاتک تفاوت داره و سرویس های طلایی هم هنوز قیمتاش تغییری نکرده. جالبه برنزی رو سریع گرون کردن تو crm ولی سرویس های طلایی که توی سایت خیلی ارزون تر شدن نسبت به قبل مثل این که قرار نیست به این زودیا توی crm اعمال بشه!نقل قول:
نه قبلش مشکلی نبودهنقل قول:
دوستان من الان وایمکس دارم، میخوام کنارش ای دی اسل هم بذارم، مصرف و تعداد کاربرا بالاست نمیکشه وایمکس.
اگر 128، 4 گیگ آسیاتکو بگیرم روزانه حداقل سرعتش کمتر از 50 که نمیاد؟ ینی روزانشو 128 نبستن؟
مودم و همه چی هم دارم، فقط میخوام سرویسو مشترک شم، هزینه نصب باز هم میگیرن؟ کلن چقدر میشه اولش؟
نقل قول:دوست عزیز این سرویسی که شما میگی سرویس TRA یا همون مخابراتیش بود که دیگه تو سایت اصلیشم نیست. صبانت خبر ندارم تو شهرمون چطوره باید تحقیق کنم .ممنوننقل قول:
دوستان دیگه پیشنهادی در باره این 4 نوع سرویس ندارن ؟
ممنون میشم جواب بدین :n01:
سلام رسول جاننقل قول:
1 مگ برنزی به نظرم جالب نیست چون برا من بیشتر از 90 تا نمیده.اگه تو ساعت رایگان وب گردی زیادی نداری به نظرم 2 مگ 6 گیگ از همشون بهتره.در مورد اون دو مورد باقی مانده هم اطلاعی ندارم...
با سلام دوست گرامی .نقل قول:
خودم وایمکس داشتم دیگه داشت افتضاح و قیمت ها نجومی می شد که فروختمش و اسیاتک گرفتم . اگر سرویس های محدودیت حجمی می گیرید سرعتاشون بالا هستن و خوب هست ولی شما می تونید 1 مگ یا 512 بگیرید خوبه .
هزینه نصب 15 تومان هست کلن بدون مودم و اینها اگر با شارژ یک ماهه حساب کنی کلان 30 یا 40 تومان بسته به سرویست داره .
اینهم 512 نامحدود برنزی در ساعت 5 بعد از ظهر که یکم سرعت پایین اومده بود تست گرفتم . نکته ای که جالب هست من وایمکس مبین نت هم داشتم ولی اپلود از 0.10 نمی رفت ولی اینجا بدترین حالت اپلود بود که اسیاتک اپلودش خوب هست . :n02::n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم از سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی منظور شما اینه که 512 نامحدود بگیرم؟ حقیقتش 4 ماه از اشتراک مبین نتم مونده نمیخوام خرج اضافه کنم، وقتیم گرفتم با تعرفه های ارزون قبلیش بود، الان دیگه واقعا نمیصرفه تمدید کنم سرویسشم افتضاح شده، میخوام یه 128 بگیرم بذارم کنارش تا این حجمش تموم شه اگر راضی بودم از آسیا که کلن از مبین نت میکنم.نقل قول:
ممنون بابت تست سرعتها، خیلی خوبه، من با مبین نت 1 مگ 700 بیشتر نمیره سرور داخل، تازه حجمی.
دوستان من تا الان 24 روز شده برای راه اندازی سرویس صبر کردم میگن مرکز توحید محدودیت داریم حالا چیکار کنم وصل میشه نمیشه؟صبر کنم؟