سلام
یه پخش r536 jvc گرفتم با قیمت 320
یه باند خوش صدا، خوش قیمت می خوام برای پراید.
بیس صدا برام مهمتره تا بلندی صدا. دوست دارم یه صدای عالی بشنوم ، اصلا اهل سیستم بازی و امپلی و سابووفر و .... نیستم .با کمتر از 200 چی بگیرم.
سلام
یه پخش r536 jvc گرفتم با قیمت 320
یه باند خوش صدا، خوش قیمت می خوام برای پراید.
بیس صدا برام مهمتره تا بلندی صدا. دوست دارم یه صدای عالی بشنوم ، اصلا اهل سیستم بازی و امپلی و سابووفر و .... نیستم .با کمتر از 200 چی بگیرم.
سلام به همگی.
دوستان بین پخش JVC KD-R526 وPIONEER-3150UB کدووم مدل رو پیشنهاد میکنید. یکی از دوستان که توی کار خرید و فروش ماشین هست روی ماشینهاش نصب هست. میخواستم بدونم کدوم رو بردارم بهتر؟
سلام به همه دوستان
برای کامپ حتما باید آمپ جداگونه باشه؟ نمیشه یه آمپ 4 کانال رو هم برای اسپیکر و هم برای کامپ استفاده کرد؟؟؟
راستی آقا حمید بی زحمت یه کواکسیال خوب بدون آمپیلی برای وانت مزدا معرفی میکنی،می دونم صدای خیلی زیادی نباید انتظار داشت ولی بهترین کواک ممکن تو سایز وانت مزدا . مرسی
آمپ 4 کانالم 6500 پایونیره ، اسپیکرم 718 میخوام یه کامپ اضافه کنم ولی دیگه نمیخوام آمپیلی بگیرم. میشه؟؟؟توماشین یکی از دوستان کامپ بود ، صداش رو گوش کردم خیلی تیز بود ، همه کامپ ها اینجوریه؟ اگه اینجوریه که مفت گرونه میرم یه اسپیکر دیگه اضافه میکنم بهتره.
مرسی از همه دوستان و اساتید
رفقای با معرفت لطف کنین یه فرشگاه انلاین برای خرید باند گرد بهم معرفی کنین که تو استان من باند دلخواه نمیتونم پیدا کنم
دم همه گرم:20:
دوستان من برای مدتی یک پراید گرفتم و حالا چند ماهی دستمه
احتمالا تا بعد عید
میخواهم براش یک سیستم خوب بگیرم ولی از طرفی نمیخواهم زیاد هزینه کنم !
ولی خوب میخواهم ببینم الان با چه هزینه ایی میشه یک سیستمی جمع کرد که صدای تیزی نداشته باشه و در کل صداشم خوب باشه
و ظبطش یو اس بی هم بخوره + ترجیحا mp3 هم بخونه
به نظرم اگه یک ساب هم داشته باشه برای کیفیت صدای بهتر خوب باشه
در کل ممنون میشم بگید یک همچنین سیستمی رو با حداقل چقدر هزینه کردن میشه به دست آورد ؟
و ممنون میشم اگه هر قلم رو نام ببرید و قیمت تقربی رو بگید
سلامنقل قول:
فروشگاه آنلاین بخصوصی نداریم در سطح نت جز پاپ استریو و پایونر شاپ مابقی زیاد اعتماد سازی نکرده اند.
اگر هم جنسی مد نظرتون هست بودجه را ذکر کنید در صورت توان برای شما تهیه و تحویل داده میشود.سلام شما بستگی داره چه مقدار سقف هزینه براتون مقدور باشه.نقل قول:
یعنی مثلا میخواهید با 1 میلیون هزینه سیستم بخرید که تو این شرایط بازاری و جو نا بسامان زیاد آش دهن سوزی نمیشه جمع کرد البته اگر بخواهید سیستم باکیفیت و رنج تکمیل شده صدا جمع آوری کنید اگر هم میخواهید با 400 هزار سیستم جمع کنید میتوانم عرض کنم که خریدش اصلا کار زیاد معقولی نمیباشد و در هر صورت پول را خرج بی ارزش ترین چیزها کردید.
به نظر بنده شما از برند جی وی سی و یا پایونر هدیونیت انتخاب کنید مثل r900 جی وی سی که سورس واقعا خوبی دارد.
در گام بعدی یک جفت کامپ معقول مثل ام اکس آدیو سیستم
در گام سوم آمپ مناسب مثل اکس 41 کنوود
در گام بعدی اگر بودجه ای باقی ماند بروید سراغ آمپ و ساب که میتوانید هر دو را از کنوود انتخاب کنید.
هد یونیت Pioneer DEH-6450BT
آمپ
Pioneer GM-6500F
اسپیکر
Pioneer TS-A6994S
چند در میاد؟؟؟؟
کیفیت این سیستم در چه سطحی هست؟!
ممنون
با سلام من دو جفت بلندگوی کنوود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این مشخصات دارم میخوام یه آمپ بخرم ببندم میخواستم بدونم چه آمپی بهم پیشنهاد میکنید و قیمتش حدودا چقدره راستی به غیر از این 4 تا بلندگوی خوده ماشین هم که فابریکی 206 هست توی در ها قرار داره این چهار تا به خوده ضبط وصلا و از خوده ضبط جریان میکشن ولی واسه این 4 تا بلندگو میخوام یه آمپ ببندم (راستی آمپ کنوود هم داریم)چه مدلی خوبه باتریه ماشین فابریک 50 آمپیر هست میخواستم بدونم میکشه یا نه اگه نمیکشه خازن ببندم عمر باتری رو پایین نمیاره
ممنون
سلام خدمت دوستان
پخش ماشینم یه چند وقتیه پدرم رو در اورده میخوام یه نو بگیرم . میخواستم راهنماییم کنید .
لوازمی که دارم یه جفت باند MB Q با کامپ همین برند و یه ساب "15 ( مارکش یادم نمیاد ) تقریبا خوب و قوی کار میکنه 2 تا آمپ کرانچ و خازن . میخوام بدونم:
1 پخشی که باید بخرم توان خروجیش باید چه قدر باشه یا اصلن ربطی نداره؟
2 پخش میخواستم معرفی کنید ترجیحا پایو ولی اگه چبزه دیگه ای هم هست که بتونه تو این سیستم بهتر عمل کنه معرفی کنید .
با تشکر
سلام امیر جاننقل قول:
به نظر من پخشت خوبه من 5450 دارم و الان راضی هستم ولی اوایل که گرفته بودم اینطور نبود...پخشه خیلی حساسیه و خوب باید تنظیم بشه مخصوصا آمپت
به نظر من تو خرید اسپیکر با این پخش یه کم دقت کن :)
درضمن من 5450 رو2 ماه پیش خریدم 370 آخرین بار 2 هفته پیش 490 قیمت گرفتم 6450 که فکر کنم 100 بالاتره به نظرم با این هزینه به 7450 هم فکرکن ،اگه بلوتوث برات خیلی مهمه که هیچ.