به گزارش RmadridFC: آرین روبن هافبک هلندی رئال مدتهاست به تک رو بودن متهم است...
آرین روبن هافبک هلندی رئال از این که منتقدان او را یک بازیکن تک رو می دانند خسته شده و اعلام کرد به همین شیوه خود در بازی های آینده ادامه خواهد داد.
روبن در گفتگو با رسانه های هلندی می گوید :"من در رئال پیشرفت کرده ام.منتقدان می گویند من تک روی می کنم اما این شیوه بازی من است و هر کسی تعبیری از آن می کند.در زمین بازی تصمیم گیری با سرعت بالایی صورت می گیرد و من همیشه منافع تیم را به منافع شخصی خود ترجیح داده ام.اما باز هم انتقادها ادامه دارد.من از انتقادها خسته شده ام."
روبن در این فصل 20 بازی برای کهکشانی ها انجام داده و 7 بار هم موفق به گلزنی شده است.
به گزارش RmadridFC: کهکشانی ها توانستند تا به لطف هت تریک ستاره با تجربه شان، فاصله در صدر جدول لالیگا را با کاتالونیاییها کاهش دهند.
ماموریت انجام شد. شاگردان خوان ده راموس، با درخشش تماشایی رائول گونسالس که منجر به هت تریک شد و به لطف لغزش شنبه شب کاتالونیایی ها ( در پی کسب تساوی مقابل والنسیا)، موفق شدند تا فاصله شان با صدر جدول لالیگا را به 4 امتیاز برسانند.
این دیدار در حالی بود که در دقیقه 17 رناتو، اولین گل تیم میزبان را وارد دروازه کهکشانی ها کرد ولی کاپیتان جنگنده تیم مادریدی در دقایق 45،63 و 66 سه گل ارزشمند را وارد دروازه سویا کرد تا روحیه را به اردوی مادریدی عا بازگرداند.14
دقیقه بعد کاپل یکی دیگر از سه گل خورده را جبران کرد و در دقیقه 92 بود که مارسلو با به ثمر رساندن چهارمین گل تیم مادریدی، کهکشانی ها را به کاتالونیایی ها در صدر جدول نزدیک تر کند. در این دیدار لاس دیارا و متسلدر نمایشی خیره کننده را به اجرا گذاشتند. ستاره فرانسوی رئال بسیار درخشنده ظاهر شد و این در حالی بود که بازیکن آلمانی بسیار جنگنده و پرتلاش بازی می کرد. با 4 امتیاز تفاوت میان تیمهای اول و دوم جدول لالیگا، شنبه شب شاهد یکی از حساس ترین ال کلاسیکوهای تاریخ خواهیم بود.
چرا که دیدار مستقیم می تواند تکلیف تیم قهرمان را تا حدودی مشخص کند و سه امتیاز دیدار شنبه شب به مراتب حساس تر از سایر سه امتیازهای دیگر خواهد بود و در این میان سویا نیز می بایست در دیدار بعدی خود مقابل ویارئال قرار بگیرد. رئال مادرید اکنون و درپایان هفته سی و سوم رقابتهای لالیگا با 78 امتیاز در تعقیب بارسلوناست.