اکانت داریم ولی مصطفی مسافرته !!!
فعلا از روتی جان یه اکانت بگیر برو پیش اونا اگه خوب نبود مصطفی که اومد یه اکانت بهت میده
Printable View
اکانت داریم ولی مصطفی مسافرته !!!
فعلا از روتی جان یه اکانت بگیر برو پیش اونا اگه خوب نبود مصطفی که اومد یه اکانت بهت میده
StormWielder خوب اسپم می دیا !!! :دی
اکانکتای اونا کجاست ؟نقل قول:
ما توی k62 هستیم
و تازه شروع کردیم
اگر می خوای از اول شروع کنی بسم الله
یه پ خ بزن بهت اکانت ها رو نشون بدم
آقا من می تونم یه اکنتتون رو بگیرم تو 21.
تو 22 خیلی بیکار شدم. 4 تا ویلیج دارم ولی کلی وقت اضافه میارم
rootnt تو کدوم ترایبی ؟
اگه تو ترایبی نیستی بیا ترایب درست کنیم
من USERnAMEI هستم تو ورلد بیست و یک
من هم توی ورلد ۲۱ هستم منطقه ۶۲نقل قول:
والا فعلا که توی هیچ ترایبی نیستم
ولی با دوستان داریم جمع می شیم یه ترایب بزنیم
شما کجایی؟
رووت گرفتم ببینم شماها کجایید؟
اینکه تازه نوپاس؟
بابا بیخیال.
حال ندارم از اول شروع کنم.
:18: کی به کی میگه !نقل قول:
--------------------------
جریان این چیه ؟ :
نقل قول:
If the account is banned because of a breach of rules, there will be no refund. The premium account is not transferrable to other players. The premium account is active on one world.
مگه چیه ؟؟؟؟نقل قول:
جریان این چیه ؟ :
خوب چیز عادییه !! اگه پرمیوم داشته باشی بن شی تا وقتی پرمیومت تموم نشده باربارین نمی شه اکانتت !!
یه یه چند روز زیاد 15 روز فک کنم ! سر نزنی کار تمومه ! و بارب می شه !
سلام
من Tehransar (330|720) K73 در world 21 هستم ترایبی اون نزدیکیا هست من عضو بشم
گفتم کهنقل قول:
start over کن بیا ۶۲نقل قول:
فکر نمی کنم اونجا کسی باشه
ما هم داریم کم کم زیاد می شیم
میگم بیاین کلاسیک خیلی حال میده
چون تعداد افراد کمه و خونه های بربرشم رشد میکنه کلی خونهی بربر 2 هزار به بالا داره
من تو ترایب رنک یک عضوم هر روز بهم از هرچیز 10 هزارتا میده (چوبو 11 هزار میده :d)
تو شمال غربی عضوم چون شرقی نداره شما هم بیاین همونجا خیلی حال میده
من الان اسمیتیم داره 19 میشه بعد اکادمی میسازم
اولا شما بهم ایدی یاهوتو بده دوما من که پسمو دادم بفرما اسپید من همیشه توشم :4:نقل قول:
ghostdogaنقل قول:
24 ساعته یاهو آنم
--------------------------
همون پسورد قبلیس؟ ایول
lk ;i hnn ;vnl [,hf knhnd
من که ادد کردم جواب ندادی
روح سگ جون
من 3تا روستا 11کیلو امتیاز
تو 4تا روستا 11کیلو
یذره به اهداف بالاتر فک کن
نقل قول:
اولین بارم بود نوبل می کردم حول شدم پریدم بغلیه رو 500 امتیازی بود.
اشتباه کردم.
داریم میرم سراغه 4000 تایی
منم 2300 به بالا نوبل میکنم :31:
یعنی کل اون عبارت فقط مربوط به account های Ban شده میشه ؟نقل قول:
من دارم به 4000 تایی میزنم. با 1000 تا لایت دارم و یه سری چنزر پنزر دیگه بسته؟نقل قول:
خب اسکاتش کن
بعضیا تازه کارن فقط آپ میکنن
بعضیا با امتیاز کم نیروهای زیادی دارن
اوه اوه باز شما چت کردین دارین زرت و زرت پست میدین ؟ :دی
پست 40 هزار مال خودمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روح سگ ولگرد - عجب اسم باحالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------
و18 300k رو رد کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید حالا که با من متحد شدی باید تا آخرین قطره خونت ازم محافظت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید پند گرفت از این نکته های آموزنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا 4 تا مطلب جدیدی ترفندی چیزی :8:
من متحد شدم تو ازم دفاع کنی بعد برعکس نتیجه گیری میکنی ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وحید حالا که با من متحد شدی باید تا آخرین قطره خونت ازم محافظت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکینقل قول:
الان 1000 تا اسپیر میفرستم واست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روح سگ ولگرد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوزرت تو بازی چیه ؟
این مدیره کیه اینجا ؟ ول کنم نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو انجمن هتریک و بازربیتر هم چند تا از مدیرا معتاد این بازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ولی می خوام دقایق آخر حمله اسکاتش کنم آماده نشه و غافلگیر بشه. حتی می خوام برم ببینم از کدوم کشوره حمله اول رو موقع خوابش بکنم.نقل قول:
کو تا 40 هزار کلی رند قبلش هست:31:نقل قول:
نوکرتم قابل تورو نداره اسم
نقل قول:
تو امضام هست ghostdoga w22 k61 درر خدمت باشیم چایی کیک
ســـــــــــــــــیلام !
پیلیز امضات رو عوض کن
تضعیف روحیه ست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول این دیگه آخرش بودنقل قول:
پستی کاملا مفید (یه کلمه جدید یاد گرفتیم :دی)
ما ۵ نفر شدیم
البته ما هنوز هم تو حاشیه ایم
من ترایبهای دیگه رو دیدم
به نظرم ۱۰ نفر بشیم ترایب رو راه بندازیم
پیلیز امضات رو عوض کن
تضعیف روحیه ست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیلیز امضات رو عوض کن
سلام به همه
چه خبر؟
سلام خوب شد اومدی
من میخوام اون greetofdevil رو بگیرم
رخصت میدی ؟؟؟
ببین سر این روستا پیشنهاد بهم زیاد شده
خودمم دیگه نمی خوامش
حالا باید توافق کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک سیلامنقل قول: